Tehnopolis

Subota, 16.09.2017.

09:11

Bliži se 10. Weekend Media Festival

Deseti Weekend Media Festival ove se godine održava od 21. do 24. septembra u prostorima stare Fabrike duvana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. U prvoj deceniji postojanja Weekend je ugostio gotovo 45.000 učesnika: 1.000 govornika, 35.000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca, 3.500 studenata i 5.000 akreditovanih novinara iz regiona.

Izvor: B92

Bliži se 10. Weekend Media Festival
Foto: Weekend Media Festival

Nakon nekoliko meseci proučavanja više miliona stranica o korupciji u FIFA, Džonatan Kalvert i njegove kolege iz The Sunday Timesa razotkrili su najveći skandal u istoriji fudbala. Bio je to kraj FIFA kakvu smo do tada poznavali. O svom 12-godišnjem iskustvu na čelu istraživačkog tima i rušenju visokih funkcionera fudbalske organizacije, Kalvert će govoriti na Weekend Media Festivalu na predavanju "Novinarstvo koje je razotkrilo fudbal kao prljavu igru".

Šta je novo u Google-u i kako svoj posao prilagoditi "Age of Assistance", na predavanju "Google, šta ima?" otkriće nam Dominik Osterholt, voditelj programa za Google Digital Academy. Danas je mobilni sektor pokretač rasta za skoro svako poslovanje, a Osterholt će predstavit najvažnije prednosti i najbolje prakse koje bi digitalni oglašivači trebalo da prate kako bi ostali pri vrhu ovog izazova i iskoristili sve prilike mobile-first sveta.

Hans Martin Megard, izvršni direktor Scandinavian Design Grupe, u svojem predavanju će objasniti kako je održivost istovremeno i izazov i prilika i kako pametne agencije mogu koristiti ciljeve UN-a za održivi razvoj kao sredstvo za izgradnju brendova.

Iz McCann Grupe na Weekend Media Festivalu gostovat će i Srđan Šaper koji će kroz razgovor s direktorom festivala Tomom Ricovom raspravljati o aktualnim pitanjima iz područja marketinga, politike i muzike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: