Mark Zakerberg: Facebook muškarcima otežava varanje žena

Direktor i osnivač Facebooka Mark Zakerberg izjavio je da popularna društvena mreža otežava muškarcima varanje žena i dodao da ljudi preko ove društvene mreže imaju priliku da otkriju više informacija o svojim partnerima i njihovim tajnama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 15.07.2017.

18:45

Mark Zakerberg: Facebook muškarcima otežava varanje žena
Foto: Gettyimages

Zakerberg je tokom nedavne posete Vilistonu u Severnoj Dakoti otkrio da Facebook utiče na veze u toj zemlji.

Viliston je grad kroz koji stalno prolaze radnici, muškarci iz drugih gradova, tako da je u njemu deset puta više muškaraca nego žena.

"Radnici dolaze na nedelju ili dve, a zatim se vraćaju kućama u druge države. Provedu s porodicom nekoliko dana i opet dođu u Viliston”, rekao je Zakerberg.

“Žene koje sam tamo upoznao rekle su mi da se osećaju sigurno. Neke od njih su preko Facebooka otkrile da njihovi momci imaju porodice daleko od Vilistona i zahvalile mi se jer ova društvena mreža otežava muškarcima da varaju žene i vode dvostruke živote", dodao je.

Prema rečima direktora Facebooka, korisnici ove popularne društvene mreže mogu vrzo da dođu do podataka o osobama koje tek upoznaju, što je naročito korisno onima koji tek ulaze u vezu.

Žene, koje su u Vilistonu u manjini, upravo su najviše preko Facebooka otkrivale laži i tajne svojih partnera.

S druge strane, neosporna je činjenica da mnogi kriju svoje pravo lice putem lažnih Facebook profila.

Podsećanja radi, Zakerbergova putovanja po američkim saveznim državama su mnogi prokomentarisali kao njegov plan za ulazak u Belu kuću. On je više puta naglasio da nema političke ambicije, već da samo želi da upozna ljude iz različitih delova SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: