Xiaomi predstavlja Mi 5 telefon 19. oktobra?

Xiaomi je poslao pozivnice medijima, za događaj koji će biti održan 19. oktobra, na kojem se očekuje moguće predstavljanje novog Xiaomi Mi 5 telefona iz gornjeg segmenta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

08:35

Default images

Kompanija je danas, na svojoj Weibo stranici, objavila kako pozivnica izgleda. Iako ne otkriva ništa konkretno, gotovo svi očekuju predstavljanje Mi 5 telefona.

Prema procenama, Xiaomi Mi 5 će biti predstavljen uz MediaTek Helio X20 procesor. Očekuje se i verzija sa Snapdragon 820 čipsetom, ali ona neće biti lansirana pre 2016. godine. Xiaomi Mi 5 bi trebalo da ima 5.2-inčni Quad HD displej, 4GB RAM-a, 16MP kameru na poleđini, a mogao bi uključiti i Qualcommov 3D ultrasonic senzor otiska prsta. Ništa od ovih specifikacija nije zvanično potvrđeno, tako da bi nas 19. oktobra moglo sačekati i neko iznenađenje koje Xiaomi sprema.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: