Zašto Explorer nosi kratku haljinicu?

Plave oči, plava kosa, seksi kratka haljinica, a pri tome još i superherojka... Novi zaštitni znak Internet Explorera vrckast je lik iz sveta anime stripova i animiranih filmova.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: Vijesti.me

Nedelja, 10.11.2013.

12:53

Default images

Microsoft je za azijsko tržište pripremio novu marketinšku kampanju, prilično drugačiju od onih koje ima prilike da vidi zapadni svet, piše Register.

Nova portparolka softverskog diva iz Redmonda zove se Inori Aizava. U studiju za animaciju CACANi osmislili su je u stilu karakterističnom za anime. Ima ogromne plave oči, gustu kovrdžavu kosu i nosi sumnjivo kratku plavu haljinu.

Od ostalih likova koji slede izgled junaka Sailor Moona deli je to što po odeći ima logotipe Microsofta i Internet Explorera. Ovako se predstavila na svojoj stranici na Facebooku:

“Kad sam bila mlađa, bila sam nespretna i spora. Ali kao u priči o ružnom pačetu, ljudi mi kažu da sam zbilja odrasla i promenila se tokom godina. Verujem u svoje sposobnosti i jedva čekam da vam pokažem šta sve mogu. Zašto me ne biste upoznali malo bolje?”

Microsoft planira posebno izdanje svog pretraživača dizajniranog u Inori stilu. Dok to rešenje ne postane dostupno, proverite što nudi na svom Sky Driveu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: