Novi Wolfenstein ipak tek sledeće godine

Prema odluci Bethesdae, jedna od najiščekivanijih igara ove godine "Wolfenstein: The New Order", odložena je za 2014. godinu

Tehnopolis

Izvor: Izvor: tportal.hr

Utorak, 06.08.2013.

20:00

Default images

Jedno od najprijatnijih gejming iznenađenja ove godine svakako je bila najava nove Wolfenstein igre, iako su mnogi ostali razočarani jer su na temelju nekoliko najava očekivali novi Fallout. Druge je pak iznenadila činjenica da će na razvoju raditi MachineGames, studio kome je ova igra zapravo prvi projekat. To ipak ne bi trebalo da bude ozbiljan problem iz razloga što se on većinom sastoji od bivših zaposlenih Starbreeze Studiosa.

Iako na razvoju neće učestvovati Id Software, igra će biti zasnovana na Id Tech 5 engineu koji smo u akciji mogli da vidimo u Rageu. Igra je na tržištu trebalo da se pojavi u poslednjem kvartalu ove godine i to na aktuelnim i next-gen konzolama iz Sonyja i Microsofta te na PC-u.

Igra je, međutim, upravo odložena, odluku je na svem Twitter profilu objavio Pete Hines, Bethesdin predstavnik za štampu uz kratak komentar da Bethesda oseća da igra zaslužuje 'još malo poliranja'.

Bethesda u poslednje vreme ima velikih problema kada su u pitanju 'poliranja'. Tako je bilo s Rageom, a tako je trenutno i s Doom 4 na kojem radi Id Software koji je nakon nekoliko godina rada na igri morao da počne ispočetka zbog brojnih problema kroz koje trenutno prolazi legendarni razvojni studio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: