Aplikacija spas za zaboravne muževe

Australijski sveštenik Mark Rejli izmislio je mobilnu aplikaciju pod imenom "Legenda od supruga" (Legend Husband), koja bi mogla da posluži kao spas svim zaboravnim muževima koji nikako ne mogu da zapamte sve one "bitne detalje" na koje lepši pol obraća pažnju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 18.07.2013.

19:27

Default images

Aplikacija je osmišljena tako da služi kao podsetnik na informacije poput važnih datuma - rođendana, godišnjice braka, omiljenog cveća, veličina haljine i cipela, zakazanog ljubavnog sastanka i slično, prenosi engleski The Guardian.

Svi bitni datumi su sinhronizovani sa kalendarom u mobilnom telefonu, a muževi imaju čak i opciju da snime video u kome podsećaju sami sebe koliko vole svoju suprugu ili devojku u trenucima kada stvari ne idu baš najbolje u vezi.

Ova aplikacija nudi i opciju pravedne svađe jer, u zavisnosti koje vreme podesite, pokazuje plavo svetlo na ekranu kada je red na supruga da priča bez prekidanja, i ružičasto kada lepši pol može da preuzme reč.

"Na ideju sam došao slušajući prijatelje kako se žale da nikad ne znaju koju veličinu odeće njihova žena nosi ili šta joj pokloniti za godišnjicu braka. Šalili smo se kako bi za takve stvari trebala da postoji aplikacija, pa sam je i izmislio", kaže sveštenik koji tvrdi da će aplikacija pomoći muževima da vrate romantiku u svoj brak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: