Optimus Vu - LG "tabletofon"

I kompanija LG spremila je svoj tabletofon, uređaj koji upada u kategoriju koju je ustanovio Galaxy Note.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2012.

14:59

Default images

IPS ekran dijagonale 5-inča ima rezoluciju 1024x768, a Optimus Vu, kako se ovaj uređaj zove, ima dvojezgarni procesor na 1,5GHz, prednju kameru od 1,3 i zadnju rezolucije 8 MP, a radi na Gingerbread verziji Androida.

Ovaj model, baš kao i Optimus LTE Tag, takođe najavljen danas, ima podršku za LTE tehnologiju, a iz kompanije LG kažu da je to najtanji LTE smartfon.

Njegove dimenzije su 139.6 x 90.4 x 8.5mm, a onima koje brine softverska strana, LG poručuje da ne brinu jer će ICS stići u narednom periodu i za ovaj model.

Optimus Vu će biti u prodaju u Južnoj Koreji od marta, a sve dodatne informacije o ovom uređaju biće objavljene od sledeće nedelje, tokom sajma MWC u Barseloni.

„Sa modelom Optimus Vu: korisnici mogu maksimalno iskoristiti mogućnosti jednog smart telefona”, izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Mobile Communications. „Karakteristike ovog modela, poput 4:3 prikaza slike, ekrana dijagonale 5 inčа i izuzetno brze LTE tehnologije, dokaz su šta sve možemo da postignemo kada kombinujemo naše najnaprednije tehnologije sa potrebama potrošača.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: