Tehnopolis

Utorak, 20.09.2011.

16:10

Stiže Rhyme, "ženski" HTC smartfon

Glasine od HTC telefonu namenjenom, pre svega, ženskoj populaciji datiraju iz maja ove godine. Iako se tada, ali i nešto kasnije, govorilo o nazivu Bliss, HTC je novi Android smartfon predstavio pod nazivom Rhyme.

Izvor: B92

Default images

Dostupan u tri boje, prozirno-vodena, peščanik i boja šljive, kako su ih iz ove kompanije nazvali, naglasak kod ovog modela je na dizajnu, a zamenik direktora dizajna HTC-a, Skot Krojl, rekao je da ovaj uređaj predstavlja "potpuno novi pristup koji se bazira na saznanju da postoji značajna grupa potrošača koji žele da njihov telefon bude još više ličan i komplimentaran svakom delu njihovog dana".

Što se hardverskih karakteristika tiče, tu je kamera od 5 megapiksela, 3,7-inčni ekran, jednojezgarni procesor na 1GHz, a uređaj ima podršku za HSDPA, WiFi, Bluetooth tehnologije. Rhyme je zasnovan na 2.3 verziji Androida, sa 3.5 HTC Sense korisničkim interfejsom.

Pošto je, kako smo već rekli, naglasak na dizajnu, HTC je rešio da ponudi dodatke koji će se stilski uklapati sa telefonom, pa je tu Rhyme Charm, privezak koji svetli pri pozivima ili prijemu poruke, ali i Rhyme Docking Station, Rhyme Sports Armband, Rhyme Bluetooth slušalica i bežični zvučnik za automobil, ali i slušalice, koje se, kažu iz HTC-a, "ne mogu umrsiti".

Domaćem tržištu HTC Rhyme će biti predstavljen na oktobarskom Fashion weeku, kada će biti poznata i preporučena maloprodajna cena ovog uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: