Call of Duty: WW2 – Trejler za Zombi mod

Još ranije je najavljeno da će i ovogodišnja igra Call of Duty franšize imati Zombi mod, i danas na Comic-Conu je konačno stigao trejler koji otkriva nove detalje i koji je sada potpun, zato što se pre par dana pojavio deo trejlera.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

20:25

Call of Duty: WW2 – Trejler za Zombi mod
Foto: Youtube screenshot

Zombi mod će pružiti priču koja prati borbu vojnika protiv nacističkih zombija u zabačenom, i snegom pokrivenom selu u Bavarskoj, u koga su prijateljske snage došle kako bi povratile neprocenjiva dela. Dosta mračni trejler prikazuje puno napete akcije i jurnjave, kao i izgled mape koja nas očekuje, a možete videti i bolje upoznati mrtve hodače.

Call of Duty: WWII izlazi 3. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One, Sledgehammer studio je objavio početak beta testiranja samo za PS4 konzolu, 25. avgust, dok za ostale platforme datum početka još nije poznat. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: