System Shock Remaster tek za dve godine

Dve decenije nakon što je originalno doneo strah na monitore gejmera, originalni System Shock dobija remasterovano izdanje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.11.2016.

11:40

System Shock Remaster tek za dve godine
Foto: Screenshot

Sa više od 1.3 miliona dolara sakupljenih na Kickstarteru, remasterovani System Shock je pun pogodak za studio Night Dive, ali će nažalost promašiti najavljeni datum izlaska.

Tako je igra pomerena sa decembra 2017. na drugi kvartal 2018. što i nije toliko strašno jer je ipak u pitanju ogroman posao koji očekuje studio.

Naime, ovo neće biti puki remaster koji ima samo oštrije teksture ili veću rezoluciju, već Nigh Dive praktično pravi celu igru od nule u novom endžinu, sa novim modelima, unapređenim interfejsom i ispeglanim mehanikama koje su posle dve decenije ipak malo zastarele i trapave.

Ukoliko još niste isprobali demo verziju ove igre, prototip više, download je i salje dostupan putem Steama. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: