Gejming

Review: ICEY

Na pitanje šta se dobije kada se u 2D blender stavi Bayoneta, Bastion i Stanley Parable – odgovor je ICEY. Ova odlična indie akciona tabačina nam, totalno iznenađujuće, dolazi iz malog kineskog studija, kojem je trebala cela decenija i gomila promena da nam predstave ovako dobar proizvod.

Gejming ponedeljak 24.04. 21:38 Komentara: 0

Tvorac Gears of War serijala: AAA industrija igara je neodrživa

Klif Bleszinski, čovek koji je stvorio čuveni Gears of War serijal, održao je u petak govor na Reboot Develop konferenciji, gde je upozorio sve prisutne, ali i čitavu industriju video igara, da je po njegovom mišljenu aktuelni model proizvodnje AAA naslova (igara iza kojih stoje ogromni budžeti i timovi sa velikim izdavačima), prosto neodrživ u trenutnom stanju i da će doći do ozbiljnih poremećaja u industriji ukoliko se nastavi tim putem.

Gejming ponedeljak 24.04. 19:45 Komentara: 0

Fire Emblem Echoes za Nintendo 3DS stiže u maju

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia je novi naslov sa kojim će moći da se počaste svi vlasinci Nintendo 3DS handheld konzole. U pitanju je igra koja će svoj kombat fokusirati na strategiji i poteznom gejmpleju. Ovakvim potezom, Nintendo pokazuje da nije zaboravio na vlasnike “starijih” konzola, i da Switch nije jedina platforma na koju će se fokusirati.

Gejming ponedeljak 24.04. 16:00 Komentara: 1

Gta Online Tiny Racers

Grand Theft Auto 5 i dalje žari i pali svim top listama kada su u pitanju igre koje imaju visoku cifru aktivnih igrača, iako je igra zvanično izašla još 2013. godine (za tadašnji PS3 i Xbox360).

Gejming nedelja 23.04. 21:21 Komentara: 4
strana 1 od 228 idi na stranu