"Moji roditelji su krivi što sam i u 53. godini sama"

Pobednica emisije "Britain’s got talent“ Suzan Bojl otkrila je da razlog što je u 53. godini i dalje sama stogo vaspitanje njenih roditelja.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

09:30

Default images

Pevačica je u medijima otkrila da bi jako volela da nađe partnera jer se i dalje nada da će imati porodicu i decu.

Iako zna da je u tim ulogama trebalo da se ostvari dosta ranije, ona je otkrila da je to zbog strogog vaspitanja njenih roditelja.

"Moji roditelji su hrišćani i morala sam da se ponašam po tim pravilima. Pravi jednostavno nije došao“, izjavila je.

Inače, Suzan je još pre dve godine govorila da bi jako volela da nađe srodnu dušu.

"Želim da pronađem nekog posebnog, nekog ko će voleti samo mene. Neću biti tužna ako ga ne pronađem. Navikla sam da živim sama, preživeću ako u samoći dočekam i starost“, rekla je Suzan dodajući da budućeg partnera neće tražiti na internetu jer se toga, kaže, jako boji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: