Poznatoj pevačici u novoj pesmi zapretio silovanjem

Američki reper Eminem ne prestaje sa vređanjem svojih koleginica – nakon pevačice Lane del Rej, sada je na udaru Igi Azelija.

Izvor: B92

Petak, 21.11.2014.

10:15

Default images

U svojoj novoj pesmi “Vegas”, Eminem je otišao toliko daleko, da popularnoj pevačici preti silovanjem. Međutim, Igi mu je na svom Tviter profilu sasvim smireno odgovorila.

“Dojadio mi je taj trend da matorci prete mladim devojkama, mnogo me više interesuje priča o devojkama koje zarađuju. Zzzz. Naročito je neprijatno to što imam brata od 14 godina koji obožava Eminema, a njegov idol sada navodi kako bi me silovao. Divno! Upravo su žene u muzičkoj industriji te koje imaju više herca i trpe daleko više uznemiravanja i kritike”, istakla je Igi.

Pevačica se trenutno sprema za dodelu AMA nagrada (American Music Awards), i sasvim je sigurno da neće dozvoliti četrdesetdvogodišnjem reperu da joj pokvari raspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: