Osam poznatih dama kojima su mane zaštitni znak

Zahvaljujući ovim damama pojam lepote dobio je novo značenje, a one su dokazale da se mane vrlo lako mogu pretvoriti u vrline...

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

14:07

Default images

Džulijen Mur

Zbog belog tena i riđe kose teško je ne primetiti pegice na telu poznate glumice. Džulijen je rekla da se s godinama pomirila s njima – "Kada odrastemo shvatimo da su neke druge stvari bitnije".

Džesika Pare

Razmak između zuba bio je dovoljan da zvezdu serije "Ljudi s Menhetna" izdvoji od ostalih. Ipak, glumica ne razume fasciniranost okoline njenim zubima: "Često zaboravim na njih jer su na mom licu, a svoj posao odlično obavljaju. Ako ništa drugo, bar mi nikada ništa ne ostaje među zubima", našalila se.

Kejt Bosvort

Usled retkog stanja zvanog heteroktomija, poznata glumica ima oči različite boje, jedno je u boji lešnika i šarenije, a drugo plavo. U skoro svim filmovima režiseri zahtevaju da nosi sočiva, ali Brajan Singer, režiser "Supermena", želeo je Kejt u prirodnom izdanju.

Lea Mišel

"Ja sam bila jedina devojka u školi koja nije imala operaciju nosa. A da se ne lažemo, meni je bila najpotrebnija“, rekla je Lea o svom nosu. "Međutim, mama mi je uvek tokom odrastanja ponavljala da ni Barbra Strajsend nije imala operaciju nosa.“

Tina Fej

Poznatu glumicu kamere uvek snimaju samo s jedne strane kako se ne bi video ožiljak na njenom licu koji je rezultat pretpljenog nasilja u detinjstvu, kada ju je nepoznati čovek posekao po obrazu. "Ne obraćam pažnju na taj nedostatak. Bila sam veoma samouverena kao dete i sposobna sam brzo da zaboravim neke stvari, sve dok me kamere ne podsete na to.“

Sindi Kroford

Iako je poznata kao jedan od najlepših supermodela svih vremena, Sindi je više puta otvoreno govorila da njeno lice nije svima potaman. "Fotošopom su skidali moj mladež“, rekla je za svoje prvo pojavljivanje na naslovnici britanskog "Voga".

Lili Kolins

Glumica Lili Kolins (ćerka Fila Kolinsa) podržava prirodni izgled, pa tako svoje obrve ne čupa, što mnogima smeta. "Guste obrve nisu trend u Los Anđelesu, ali moja mama je insistirala na tome da nas upravo te neoubičajene stvari čine prelepim."

Tajra Benks

Čuveni supermodel Tajra Benks dugo godina je trpela šale zbog svog čela. "Nosila sam šiške kako bih ga pokrila. Ipak, kada bih ušla u bilo koju modnu agenciju prvo što bi mi rekli jeste da je čelo ono što me čini posebnom."

foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: