Iako se ne vole ipak će morati da se druže

Pop diva Bijonse i rijaliti zvezda Kim Kardašijan viđene su u petak kako skoro u isto vreme ulaze u prestižnu klinku za dermatologiju na Beverli Hilsu.

Izvor: B92

Subota, 12.04.2014.

11:38

Default images

Nema sumnje da je bila u pitanju preporuka, pa se sada postavlja pitanje koja je od ove dve poznate žene preporučila drugoj da baš ovde neguje kožu.

Poznato je da se Kim i Bijonse ne simpatišu, ali da li je ovo njihovo pojavljivanje na istom mestu dokaz da su strasti popustile zbog njihovih jačih polovina?

Izgleda da su Kim i Bijonse morale da se približe jedna drugoj nakon poprilično hladnog početka prijateljstva. Upoznale su se preko svojih partnera, repera Džej Zija i Kanjea Vesta, koji su najbolji prijatelji.

Skoro je i osvanula vest da je Knaje Vest želeo da mu Džej Zi bude kum na predstojaćem venčanju s Kim Kardašijan, ali da se tome usprotivila Bijonse koja ni po koju cenu ne želi da bude deo rijalitija.

Ona je to navodno i otvoreno saopštila Kanjeu, da ni pod kakvim okolnostima ne želi da njena porodica bude deo rijaliti emisije, budući da će venčanje biti zabeleženo za potrebe emisije "U korak s Kardašijanovima“.

Međutim, neki mediji su pisali kako će se slavni par ipak pojaviti na venčanju Kim Kardašijan i Kanjea Vesta samo zato što su dobri prijatelji s reperom.

Iako su Džej Zi i Kanje najbolji prijatelji, ova dva slavna para se retko viđaju zajedno u društvu, možda zbog kritika fanova.

Kada je Kim počela da se viđa sa Kanjeom, ona i Bijonse su bile viđene zajedno na koncertu svojih jačih polovina. Odlično su se provodile zajedno. Međutim, sve bi bilo uredu da Bijonse nije sutradan dobil milion kritika jer je bila u društvu osobe koja se proslavila svojim kućnim snimkom.

Od tada Bijonse maksimalno izbegava druženje sa Kim i Kanjeom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: