Keita kažnjen zbog lažne vozačke dozvole

Fudbaler Lajpciga Nabi Keita moraće da plati kaznu od 250.000 evra pošto je vlastima predao lažnu vozačku dozvolu.

Izvor: B92, Beta

Subota, 24.03.2018.

11:58

Keita kažnjen zbog lažne vozačke dozvole
Foto: Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Sud u Lajpcigu odredio je Keiti dnevnu kaznu od 5.000 evra za period od 50 dana, a kazna je usklađena sa fudbalerovim prihodima, prenela je agencija DPA.

Keita je optužen da je u decembru 2016. godine, a zatim i šest nedelja kasnije, pokazao lažna dokumenta napravljena u Gvineji, odakle je 23-godišnji fudbaler.

Vlasti u Saksoniji saopštile su da su ta dokumenta potpuni falsifikat. Keita je prvobitno kažnjen sa 415.000 evra, ali je njegov advokat uložio žalbu i tražio blažu kaznu.

Keita će na kraju sezone preći u Liverpul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: