Đukić: Napadamo iz svih "oružja"

Trener Partizana Miroslav Đukić izuzetno je srećan zbog pobede nad Radnikom i pored velikog broja povređenih igrača.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 18.03.2018.

16:05

Đukić: Napadamo iz svih
Foto: StarSport

Partizan je na svom terenu pobedio Radnik iz Surdulice sa 2:0 u 29. kolu Superlige Srbije.

"Veoma sam srećan zbog pobede. Prvo poluvreme smo igrali dobro do poslednjih protivničkih 20 metara, tu nismo uspevali da pronađemo rešenje, ali u nastavku smo bili mnogo bolji, aktivniji u tom delu. Čestitam igračima na borbi i istrajnosti. Protivnik je morao da popusti pod intezitetom. Srećan sam što smo uspeli da pobedimo i pored velikog broja povređenih igrača", rekao je Đukić.

"Nove povrede su Marko Janković i Nemanja R. Miletić. Mnogo povređenih imamo, ali i pored toga momci su pokazali da su prava grupa, ekipa i da se izostanak igrača ne oseća. Srećan sam zbog toga što smo pokazali, zbog igrača koji su debitovali", dodao je trener Partizana.

Sledi dvonedeljna pauza u prvenstvu usled reprezentativnih utakmica, a Đukić je rekao da to odgovara njegovoj ekipi jer su "momci zaslužili odmor koji dolazi u dobrom momentu, iako su u dobroj formi.

Đukić je pohvalio svoje mlade igrače, a osvrnuo se i na četiri uzastopne pobede.

"Zaista smo srećni kako ekipa funkcioniše. Ovo je treća pobeda, treća utakmica u kojoj nismo primili gol. Napredujemo kao ekipa. Počeli smo da igramo ofanzivno, a i čvrsto nazad. Napadamo iz svih 'oružja'", dodao je trener crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: