Ranđelović nastupa 100. put za Srbiju

Srpski vaterpolista Sava Ranđelović rekao je ga raduje što će za nacionalnu selekciju upisati 100. nastup na utkmici protiv Kazahstana.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 20.06.2017.

14:36

Ranđelović nastupa 100. put za Srbiju
Foto: StarSport

"Nisu brojke bitne koliko rezultati. Presrećan sam jer igram sa nezaboravnom generacijom, što sam uspeo napornim radom da postanem standardan reprezentativac. Svi rezultati me samo motivišu da radimo još više", rekao je Ranđelović.

Sadašnji igrač madjarskog OSC-a, za reprezentaciju je debitovao 2012. godine i do sada postigao 28 golova. Bio je deo tima koji je osvojio olimpijsko zlato prošle godine u Rio de Žanieru.

"Svaka medalja ima svoju draž, ali naravno Rio je neprevaziđen i nadam se da ćemo imati priliku da se još neki put popnemo na olimpijski tron. Zna se ko je Srbija u vaterpolu. I tako radimo", rekao je srpski reprezentativac.

Srbija će danas od 15.40 u Moskvi igrati protiv Kazahstana u prvom kolu Završnog turnira Svetske lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: