Arauho još bez licence

Peruanac Migel Arauho moraće da sačeka na debi za Crvenu zvezdu dok ’crveno-beli’ ne uplate obeštećenje od 200.000 evra njegovoj bivšoj ekipi Sport Hunaju.

Izvor: JT

Nedelja, 11.08.2013.

10:36

Default images

Arauho nije bio prijavljen za dvomeč sa Černomorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a sada će morati da sačeka da zaigra za Zvezdu i u Jelen Superligi.

Tek kada ’crveno-beli’ uplate obeštećenje, iz nacionalnog Saveza će biti poslat poslednji dokument za licencu i potom će tek Arauho dobiti dozvolu da zaigra za Zvezdu.

Prema najavama, uplata bi trebalo da bude spremna u narednih nekoliko dana. ’Crveno-belima’ je stigla rata od Anderlehta za Luku Milivojevića, ali ona nije dovoljna da se reše gorući problemi.

Do debija, Arauho, koji igra na poziciji štopera, ali i zadnjeg veznog ili desnog beka, normalno će raditi sa timom. Podsetimo, Arauho je potpisao ugovor na četiri godina i njegova plata u prvoj etapi biće 7.000 evra, a svake sledeće sezone, ako je provede na „Marakani“ imaće povišicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: