SL: Hemofarm - Radnički (19h)

Košarkaši Hemofarma u 11. kolu Superlige Srbije u Vršcu igraju protiv Radničkog, jedine ekipe koju ove sezone nisu uspeli da savladaju.

Izvor: LB

Utorak, 25.05.2010.

22:54

Default images

Izabranici trenera Lukajića poručuju da je došlo vreme da se brojke promene i da su spremni da se revanširaju Kragujevčanima.

"Kragujevčani su nam veliki dužnici. Daćemo sve od sebe da im se revanširamo. Svi naši dueli su bili veoma neizvesni. Ipak, očekujem pobedu, kojom bismo osigurali plasman u plej-of sa što bolje pozicije", rekao je krilni košarkaš Hemofarma Uroš Petrović.

"Radnički je najopasniji u igri dva na dva. Igra Kragujevčana najviše zavisi od Vukašina Aleksića, biće dosta lakše ako njega zaustavimo ili ga bar svedemo na što manji broj poena", dodao je Petrović.

Sa druge strane, iz Radničkog poručuju da će u predstojeći duel sa Vrščanima ući kao i u svaki drugi.

"Potrudićemo se da ostanemo u igri što je moguće duže, tražićemo svoju šansu. Uspeli smo da do sada tri puta savladamo Hemofarm. Tako nešto nikom drugom nije pošlo za rukom. Na osnovu tih igara jasno se videlo da posedujemo kvalitet. Ali, za nas je mnogo bitniji meč sa FMP-om. Naravno da ne odustajemo", istakao je centar Radničkog Rajko Kljajević.

Meč u Vršcu počinje u 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: