Telekom pomaže mlade atletičare

Kompanija „Telekom Srbija“ u sredu je obelodanila podršku mladim srpskim atletičarima Ivani Španović, Tatjani Jelači i Mihajlu Dudašu.

Izvor: JT

Četvrtak, 13.05.2010.

13:01

Default images

Ugovor o finansijskoj podršci za troje atletičara, koji se od ove godine takmiče u seniorskoj konkurenciji, potpisali su predsednik Atletskog saveza Srbije i generalni direktor kompanije „Telekom Srbija“ Branko Radujko.

Predsednik ASS je istakao da je taj vid pomoći još jedan korak u jačanju saradnje Telekoma i tog Saveza, koji su nedavno potpisali ugovor o generalnom sponzorstvu.

Ovo će našim atletičarima predstavljati dodatni stimulans za dalji napredak u karijeri“, rekao je Jevrosimović, „Telekom je na ovaj način pokazao da prave sportske vrednosti ne leže samo u profesionalnom, već i u amaterskom sportu“.

Direktor „Telekoma“ je naglasio da je atletika, kao kraljica sportova, zaslužuje posebno mesto u sistemu vrednovanja u društvu.

Činjenica da je atletika bazičan sport bez kojeg ne bi bilo ni ostalih, opredelila nas je da se na nju fokusiramo“, rekao je Radujko.

Rekorderka Srbije u skoku u dalj Ivana Španović zahvalila se na ukazanom poverenju i poručila da će na borilištu opravdati očekivanja. Desetobojac Mihajlo Dudaš istakao je da atletičarima podrška društva predstavlja veliki podsticaj za dalji rezultatski napredak.

Vaša pomoć nam mnogo znači jer atletika ne spada u red profitabilnih sportova, pa samim tim i nije privlačna za sponzore. Daćemo sve od sebe da na prvenstvu Evrope u Barseloni pokažemo koliko vredimo“, poručio je Dudaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: