Masovna tuča u Zenici

Završetak utakmice 25. kola fudbalskog prvenstva Bosne i Hercegovine između Čelika i trebinjskog Leotara u Zenici obeležen je masovnom tučom igrača dva kluba.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 24.04.2010.

23:38

Default images

Leotar je dobio utakmicu sa 1:0, a do incidenta je došlo na putu prema svlačionicama stadiona "Bilino polje". Nekoliko igrača su se najpre odgurivali, da bi potom sve eskaliralo u opštu tuču u kojoj su učestvovale gotovo kompletne ekipe. Strasti su se smirile posle intervencije pripadnika policije i redarske službe, a nije poznato da li je neko od fudbalera povređen.

U konkurenciji 16 klubova Čelik posle poraza zauzima 13. mesto na tabeli i bori se za opstanak, dok je Leotar sedmi sa 37 bodova i zaostaje 13 bodova za vodećim timom sarajevskog Željezničara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: