Sport: Janković menja Dujkovića

Mladu reprezentaciju Srbije u finišu kvalifikacija za EP 2011 neće voditi Ratomir Dujković, saznaje dnevni list Sport.

Izvor: B92, Sport

Subota, 13.03.2010.

10:54

Default images

Prema istom izvoru sledeći trener mladog tima Srbije biće Aleksandar Janković, nekadašnji trener Crvene zvezde i Lokerena. Prema navodima Sporta Dujković će bez posla u FS Srbije ostati zbog loših rezultata u kvalifikacijama a 'kap koja je prelila čašu' je loša igra i rezultat prijateljskog susreta u Skoplju. 'Orlići' su izgubili od Makedonije rezultatom 1:0.

Za ponedeljak je zakazan sastanak Izvršnog odbora FSS na kojem će biti analiziran rezultat mlade selekcije u kvalifikacijama. Srbija je na trećem mestu u grupi 7, a samo tri pobede u poslednja tri meča (Slovačka i Kipar u gostima, Hrvatska kod kuće) bile bi sigurno dovoljne za plasman na završnicu Prvenstva Evrope na kojoj timovi Srbije i SCG učestvuju redovno od 2004. godine.

Dujković je posao selektora mlade reprezentacije preuzeo u julu 2009. godine, pre toga bio je trener u Galenici, Venecueli, Mijanmaru i Ruandi.

Od 2004. do 2006. godine vodio je reprezentaciju Gane, a posle toga olimpijsku selekciju Kine. Prema navodima nekih medija bio je kandidat za mesto selektora Nigerije.

Janković je bez posla od prethodne jeseni posle šestomesečnog boravka u Lokerenu, pre toga vodio je Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: