Četvrtak, 03.12.2009.

16:10

Adidas predstavlja loptu za SP

Čuveni proizvođač sportske opreme „adidas“ predstaviće u petak, neposredno pre žreba za Svetsko prvenstvu, novu loptu kojom će se igrati Mundijal.

Izvor: B92

Default images

Svečana ceremonija predaja lopte moći će da se prati na "adidas Football" Fejsbuk profilu, u petak 4. decembra, tačno u 15:45 časova po lokalnom vremenu. Predsednik FIFA Sep Blater će na ceremoniji loptu zvanično predati dr Deniju Džordanu, direktoru Južnoafričkog Organizacionog komiteta Svetskog Prvenstva.

Svečana ceremonija predaja lopte moći će da se prati na adidas Footbal Fejsbuk profilu, u petak 4. decembra, tačno u 15:45 časova po lokalnom vremenu. Predsednik FIFA Sep Blater će na ceremoniji loptu zvanično predati dr Deniju Džordanu, direktoru Južnoafričkog Organizacionog komiteta Svetskog Prvenstva.

Ceremoniju u Kejptaunu će voditi Herbert Hajner, izvršni direktor „adidasa“. Hajner će tokom ceremonije ugostiti i specijalne goste, Franca Bekenbauera i Dejvida Bekama.

„Adidas“ je zvanični spoznor Svetskih Prvenstava još od 1970. godine i ovo će biti 11. po redu lopta za Mundijal koja dolazi od poznatog proizvođača sportske opreme iz Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: