Ponedeljak, 05.10.2009.

16:47

FSS: Sva takmičenja po planu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zaključio je na sednici održanoj u ponedeljak da takmičenja na svim nivoima teku prema planu i bez većih problema.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Članovi Izvršnog odbora sa zadovoljstvom su konstatovali da sve nacionalne selekcije beleže veoma dobre rezultate i da se prvi tim nalazi nadomak plasmana na Svetsko prvenstvo naredne godine.

Na sastanku je rečeno da razloga za zadovoljstvo nema samo kada se govori o ženskom fudbalu jer je to jedina selekcija koja ne postiže očekivane i željene rezultate, pa je dogovoreno da se formira posebna komisija koja treba da analizira stanje u tom segmentu našeg fudbala. Izvršni odbor FSS zaključio je, takođe, da je neophodno unaprediti rad škole fudbala i na taj način podići nivo školovanja trenerskog kadra.

FSS je, takođe, u ponedeljak potpisao sponzorski ugovor sa Agrobankom na dve i po godine, čija je ukupna vrednost 750.000 evra. Ugovore su potpisali predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić i prvi čovek FSS Tomislav Karadžić. Prema odredbama ugovora, Agrobanka će Fudbalski savez Srbije godišnje sponzorisati sa 300.000 evra.

Prema propisima Međunarodne fudbalske federacije i Evropske fudbalske unije naša nacionalna fudbalska organizacija mora da ima saradnju najmanje sa dve-tri banke. U narednom periodu ćemo razgovarati o potpisivanju sponzorskih ugovora i sa drugom bankom, ali u ovom trenutku ne znamo koja će to biti“, rekao Karadžić.

Antonić je rekao da je Agrobanka, koja postoji već 80 godina, u Fudbalskom savezu Srbije prepoznala pravog partnera.

Agrobanka je u fudbalskoj organizaciji prepoznala želju da učini nešto na afirmaciji celokupne nacije i zboga se uključila u taj posao. Naša banka postoji 80 godina i s obzirom na dugu istoriju fudbala procenili smo da smo pravi partneri za saradnju“, rekao je Antonić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: