Roben pauzira najmanje mesec dana

Fudbaler minhenskog Bajerna Holanđanin Arjan Roben pauziraće najmanje mesec dana zbog povrede kolena.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2009.

14:41

Default images

Napadač je iščašio koleno i istegao ligamente na neču u 2. kola Lige šampiona, protiv Juventusa (0:0) i prema prognozi lekara zbog toga neće igrati najmanje mesec dana. Ovo je dobra vest za trenera Bajerna Luja van Gala, pošto su prve prognoze predviđale znatno dužu pauzu.

Lekari Bajerna saopštili su da je Roben imao sreće, pošto mu nisu popucali ukršteni ligamenti kolena, niti je nastradao meniskus, pa neće morati da ide na operaciju.

"Povreda, srećom, nije teže prirode. Meniskus i ligamenti Robenovog desnog kolena su u redu, potrebno je jedino da miruje određeno vreme. On sigurno neće igrati u oktobru, ali se nadamo da će se već početkom meseca vratiti u ekipu", rekao je trener bavarskog kluba Luj van Gal.

Holanđanin je krajem avgusta iz španskog Real Madrida prešao u Bajern, uz obeštećenje od 22 miliona evra. Roben je za nacionalni tim Holandije nastupio 45 puta i postigao 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: