Svetski šampioni stigli u Beograd

Muška kadetska reprezentacija Srbije, nov šampion sveta, doputovala je u ponedeljak popodne iz Italije u Beograd.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2009.

20:36

Default images

Svetskim prvacima je u beogradskom hotelu „M“ priređen svečani doček, a osvajače zlatne medalje na Šampionatu pozdravili su Slobodan Milošević, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije, pomoćnik ministra za sport i omladinu Vojislav Tabački i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

Zahvalio bih se najpre roditeljima ove dece, jer su oni najbolji, a zbog njih ste i vi najbolji na svetu. Zahvaljujem se i klubovima koji su vas promovisali, učili, izbrusili od vas dijamante, to što jeste. Bez njih ne biste bili šampioni. Hvala trenerima tih klubova i momcima koji su bili na širem spisku. Hvala i svim školama koje pohađaju ovi momci i posebno sportskoj gimnaziji“, rekao je Milošević svetskim šampionima.

Srbija je sada svetski vladar u kadetskoj konkurenciji, kadeti su šampioni, a kadetkinje vicešampionke Sveta. Uz to, obe kadetske selekcije Srbije su osvojile i srebrne medalje na šampionatu Evrope ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: