Vujošević: “Netačne informacije”

Trener Partizana Duško Vujošević oštro je reagovao na netačne informacije o navodnim pojačanjima koje su se prethodnih dana pojavljivale u medijima.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Nedelja, 09.08.2009.

16:38

Default images

U poslednhe vreme u pojedinim medijima pojavile su se razne informacije o potencijalnim pojačanima aktuelnog šampiona Srbije, a poslednja u nizu je vest o dolasku slovenačkog reprezentativca Sanija Bećirovića u redove crno-belih.

“Pojedini listovi već duže vreme, svesno i bez obaveze prema istini, lansiraju seriju senzacionalnih vesti kada je u pitanju Partizan, koje imaju za cilj da kreiraju nerealna očekivanja javnosti i izazovu destabilizaciju unutar tima i kluba. Želja je da se u javnosti stvori slika da je Partizan koji ”dovodi“ Dašića, Bećirovića, klub koji je veoma stabilan i da treba pomoći one koji nisu u takvoj situaciji“, istakao je Vujošević u izjavi za zvanični sajt crno-belih.

Trener Partizana je takođe istakao da može da se napravi razlika i uvidi cilj plasiranja određenih informacija.

”Senzacionalna vest ponekad ima cilj da se proda tiraž, ali kad je kontinuirano samo Partizan u pitanju, onda to pokazuje da se pojedinci stavljaju u funkciju određenih interesnih grupa. Isti su se već pokazali kampanjom protiv trogodišnjeg evroligaškog ugovora i dilemom ko će biti trener Partizana. Ukoliko se takva tendencija nastavi, otvoreno ću reći njihova imena pristalicama crno-belih, pa onda nek' ih čitaju samo navijači tih drugih klubova, na čiju su se stranu svrstali“, dodao je Vujošević.

Vujošević se na kraju osvrnuo i na situaciju u redovima srpskog šampiona.

”I nama je potrebno mnogo, mnogo sredstava. Skoro da ništa nismo od dugovanja rešili, Marfin banka nam i dalje drži račun blokiran. I pored velikog napora rukovodstva, još nismo ni izbliza popunili vrlo skromni budžet i nalazimo se u ni malo zavidnoj situaciji. Partizan nije do kraja selektirao ekipu, ali to radi skladno teškim uslovima u kojima se nalazi. Baš zato smatram da su tendenciozne informacije koje se plasiraju, ispod ljudskog i novinarskog nivoa“, naglasio je trener crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: