Nedelja, 09.08.2009.

16:38

Vujošević: “Netačne informacije”

Trener Partizana Duško Vujošević oštro je reagovao na netačne informacije o navodnim pojačanjima koje su se prethodnih dana pojavljivale u medijima.

Izvor: B92

Vujoševiæ: “Netaène informacije” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 14 godina

Decko ti se u ovaj sport ne razumes i partizan ne pratis. Idi bavi se bobom,ili tkao nekim jendostavnim sportom...
Strahinja na pozajmicu, i to na cetvorci...Strahinja ce deliti minutazu sa Veselim na pola ove sezone na trojci...cak ce pre Veseli da rotira 4. ako ne budemo imalo dovoljno visokih...

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!
(dullence, 10. avgust 2009 07:20)

Dobro bre covece,sta se tolko iznervira za Strahinju. Sve je jedno na kojoj je poziciji (moze i 3 i 4, licno je rekao to na gostovanju na SOS-u posle pobede Partizana nad Unikahom u Malagi), ali je glavno da nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo prethodnih sezona. Citaj komentare na ostalim vestima i videces da uglavnom svi to pisu. Evo dosao je Lesic, a najavljuju se jos dvojica, znaci ukupno 3 kao sto sam pretpostavio. Naravno mozda ce neko od ovih mladih na pozjmicu, a Strahinja ostane (ako Dule tako odluci onda stvarno tako treba) ali neznam odakle tolka frustracija...

Kult ličnosti, ili šta već?

pre 14 godina

a cast da te Dule Vujosevic opsuje je velika! to se placa posebno!
(Partizanovac, 9. avgust 2009 17:15)

???

???

???

Kako se beše to zove u psihologiji?

pre 14 godina

Jel` Vi to toliko raspravljate o onom elegantnom gospodinu, što redovno pravi incidente, što na terenu, što u medijima, kako bi bio u centru pažnje?

*bane*

pre 14 godina

* Kao da je Partizan bio prvak sveta a ne 8. Ponovite bar plasman za final four a ne da prodate 4 najbolja igrača i onda nemate pare za grejanje!! Budite bar među 4 pa onda se hvalite ili Vam je još uvek pobeda nad Zvezdom , VRH !!

XXX

pre 14 godina

Razumem sve ove vaše komentare, jer teško je gledati trenera vama omraženog kluba kako 8 godina za redom osvaja titule. Teško je gledati trenera kako vaš omraženi klub vodi godinama uspešno kroz euro ligu ne dajući vam ni promil šanse da se i vi tu oprobate. Teško je gledati trenera vašeg omraženog kluba kako prima titulu najboljeg trenera u Evropi! Teško će biti da se gleda vaš omraženi klub kako igra sa NBA zvezdama. Teško je navijati za reprezentaciju sastavljenu mahom od igrača koje je stvorio trener vaseg omraženog kluba.
Sve je to jako jako teško, tako da me ovakvi komentari uopste ne iznenadjuju!
A neko tu napisa : "DOKLE VISE TAJ VUJOŠEVIC?"
Pa evo ja cu da mu odgovorim: ONOLIKO KOLIKO BUDE POTREBNO DA NESTANETE I U KOSARCI, pošto vas je još jedan mag kojeg obožavate Mr Udovičić u jednom sportu već ugasio!!!
I još nešto za kraj: MI IMAMO TRENERA, A VI?

sasvim realan

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Majke mi i svega mi na svetu, da navijam za nekadasnji kosarkaski klub Crvena zvezda nikada, ali bas nikada, se ne bih javljao po forumima, diskusijama, komentarima.
Cutao bih i proklinjao dan kada je brodolom poceo.
To sto nemate obraza, to znam, to sto vas mazohizam nema granica, to je zabavno.

A Vujosevic? Ni kriv ni duzan, lagano do devete titule, pa do desete, jedanaeste, dvanaeste... dok mu ne dosadi.

a možda je nerezident?

pre 14 godina

Drži se Dule! Ti si jedini bedem ispred ludila koje je zahvatilo "Komšije sa Kalemegdana"!
Kada se u državi dogodi sistem - trebalo bi te odlikovati!
(Darko, 10. avgust 2009 12:13)


Na koju državu misliš?

Crna Gora je sređena država, i "daleko ispred Srbije", a Milo Duletu ništa zvanično da prihefta na junačka prsa, koja čine pomenuti bedem.

A možda zato što Milo i pored svoje visine nije dobio poziv za reprezentaciju?
...

Branko

pre 14 godina

Iste novine su pisale da
će Dule postati selektor CG, pa se on isto ljutio kao napad na Partizan i tako sve, pa je ipak bilo tačno.

PS

Kad se u Partizanu stiče punoletstvo, mislim, da i Danilović nešto kaže o poslovanju i sl.

Darko

pre 14 godina

Drži se Dule! Ti si jedini bedem ispred ludila koje je zahvatilo "Komšije sa Kalemegdana"!
Kada se u državi dogodi sistem - trebalo bi te odlikovati!

Da se ne lazemo...

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Brate, sve si lepo rekao, nemam sta da dodam...

Marfi

pre 14 godina

Ovo već postaje smešno kada Partizanovi čelnici kukaju kako nema para a sa druge strane se kriju pravi iznosi koje je crno-beli klub inkasira prodajom igrača u inostranstvo. Konkretno, za prodaju Veličkovića Real Madridu, Partizan je u srpske medije pustio priču o naplaćenom obeštećenju od 500.000 evra a španska štampa je bila jasna; ceo transfer reprezentativnog krilnog centra bio oko 8.5 miliona evra s tim što je Veličkoviću pripalo 5.5 miliona evra za ugovor. Gde je otišla razlika? Pitanje je zašto Partizan netačno predstavlja cifre koje dobija od prodaje igrača a za uzvrat stalno potencira problem nedostatak para i nepovoljne uslove kreditiranja kod Marfin banke?

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Koliko samo komsinicinih komentara !!! Ja sam znao da se KKSS plasi Duleta, ali ovoliko...koji je to strah, koji su to kompleksi... Sad mi vas je zao, nisam znao da su stvari toliko ozbiljne po vase duhovno zdravlje...

Boki

pre 14 godina

Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lazme otisli i oni nisu u stanju da kupe nekog kvalitetnog igraca nego dovode tu neke matorce ili prosecne kosarkase..pa svaka vam cast!Svaka cast upravi..ako ne mogu da nadju sponzora to znaci da su toliko maloumni..glavni hit evrolige smo bili prosle godine i vi tu nesto kukate da nemate sponzore!Nesposobnjakovici u upravi,svi do jednog!!Sramota!
(_Daniel_91_, 9. avgust 2009 17:28)

Bravo majstore!!! Ne možemo da nadjemo sponzore posle onakve 2 sezone i garantovane sledeće 2 sezone u EL??? Pa promenite coveka koji se bavi time!!!! Nismo resili dugove??? Prodali 3 najbolja igraca... gde su pare otisle??? p.s.Veliki sam Grobar, ali corav nisam!!!

djole

pre 14 godina

Nije vam ovo fudbal pa da se plaćaju milionska obeštećenja. To što su Novica i Tepić prodati sa po 500.000 je realno, s obzirom da je Peković otišao za 750.000. Inače, u Evropi postoje možda 2-3 kluba (PAO, Olimpijakos i neka od ruskih ekipa) spremna da plaćaju obeštećenje za igrače. Ostali angažuju slobodne agente. Zašto bi neko npr. dovodio Tepića i plaćao za njega 1 milion obeštećenje, plus platu, koja je između 500.000 i 1.000.000 kada za te pare može, na period od dve-tri godine da potpiše nekog odličnog amerikanca. Klubovi su spremni da plate veće obeštećenje samo za igrače za koje se računa da će biti visoko kotirani na draftu za NBA (u prvih 5 do 10 pikova), pa gde će moći da dobiju obeštećenje od samog igrača (NBA timovi mogu da plaćaju obeštećenje samo do 350.000 dolara, tako nešto). Tako je Hemofarm uzeo od Miličića, mislim 2 miliona dolara, tjs. Miličić je platio iz svog džepa raskid ugovora, a Miličić je bio 2. pik na draftu. Jasno je da Tepić i Veličković verovatno neće ni ići na draft, a ako budu išli biće u najboljem slučaju birani pri kraju prve runde gde im nisu garantovani visoki ugovori (Inače Peković je biran tek na kraju prve runde, a on ima mnogo veće izglede sa uspeh u NBA i od Veličkovića i od Tepića). Uostalom, NBA klubovi se sve manje odlučuju da sa visokih mesta na draftu biraju evropske igrače, verovatno zbog neuspeha sa pikovima kao što su Miličić i Barzanji. Tako je, ove godine, Riki Rubio, dominantan igrač u svom uzrastu, biran tek sa 5-og mesta. Jedino Jan Veseli ima potencijal da bude u vrhu NBA drafta i jedino na njemu Partizan može da računa da će dobiti nešto veće obeštećenje.

mozak na otavu!

pre 14 godina

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!
(dullence, 10. avgust 2009 07:20)

A, jel` mu celivaš sliku!
Nemoj da bi to propustio!
...

Pedja sa Slavije

pre 14 godina

Pa zna se ko to radi. Vesic i i ekipa. Sad su preko Lukica preuzeli i FK pa se sluze istim metodama placajuci "novinare" da pisu o nezadovoljstvu u Partizanu. Ako ne verujete proverite, vi koji ste objektivni novinari.

Kad dodje vreme

pre 14 godina

Kad dodje vreme Dule reci koji su da banujem sve iz racunara. Neka pise ko sta hoce i gde hoce ali je glupo gubiti vreme na gluposti. Ima i vrsnih novina i novinara kojima treba pokloniti paznju. A bolidima je mesto iu formuli.

gravedigger

pre 14 godina

(Dobronamerni navijac Partizana, zabrinut za zdravlje svog trenera, 9. avgust 2009 17:51) ti si prijatelju navijac PARTIZANA kao i ja zvezde, a ko non-stop podriva PARTIZAN najbolje se videlo oko bodovanja za euroligu, zna se dobro odakle duvaju vetrovi(nisu juzni)!!

Bancho

pre 14 godina

Na stranu sada da li su vesti o dovodjenju konkretnih pojacanja tacne ili ne, ali jedno me iritira iako veoma cenim Duletov trenerski rad.

Naime, sta on ima kao trener da komentarise ovakve vesti, zasto za sve mora da se pita i izjasnjava.

Cuti i radi sa ekipom a o pojacanjima se konsultuj i naravno utici na ljude iz kluba koji su za to neposredno zaduzeni, ili bi trebalo da budu zaduzeni kao u svakom klubu koji funkcionise na normalnim osnovama.

E u mom Partizanu je dosta toga naopacke, pa se Dule pita i za pojacanja i za racun u banci...nadam se da bar ekonoma ostavlja da radi svoj posao i ne visi mu iznad glave dok ovaj sprema opremu.

Medjutim to se nece promeniti i kraj. Mene ce takve stvari i dalje nervirati kao verovatno i mnoge ostale Grobare, ali onda osvoje titule i zamazu nam oci da klub vode domacinski.

Ne gajim nade u bitnije promene ali sam morao da iznesem svoje misljenje.

ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

bgd

pre 14 godina

Sizofrenija jos na mojoj je adresi
mada vise ne znam gde si ooo
sizofrenija uvek kad te sanjam
sutra nesto lose mi se desi ooo

Sizofrenija tvoja presla je na mene
prati me gde god da krenem ooo
sizofrenija na mom satu kuca ponoc
sad i meni treba pomoc

čika Velja

pre 14 godina

Auh, koliko zaludnih ljudi ima!? Kao da prvi put čitate novinarska naglabanja, kao da prvi put čitate profesorove opservacije, kao da ne znate da se u tome ništa neće promeniti, kao da ne znate da će Partizan nastaviti dominaciju na ovim prostorima, kao da ne znate da će Partizan i u ovoj sezoni stvoriti makar jednog odličnog igrača ... Kome sve ovo nije jasno, neka lepo dovede nekog sa mnooooogo para u Humsku 1, ali treba da zna da ni to ne garantuje "final four" jer tamo vrebaju Željko i Etore, a to je njihov teren!

ne razumem

pre 14 godina

Stalno evroliga, stalno pun pionir (cak i arena ponekad) a para nikada nema i stalno se moli za neku pomoc! Svaki klub bi pozeleo da igra konstantno evroligu, da ima punu halu i da osvaja titule. Zar se na tim utakmicama bas nista ne zaradi? A da ne pricam o rasprodaji tima na kraju sezone. Kako se neko ne zapita gde je taj novac i da li je neophodno da Dule na svakoj konferenciji za novinare moli za pomoc?

sasaPA

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

evo ga jos jedan od onih iskompleksiranih, a dobro znamo da drzava sponzorise kk sledeca sezona i sta sve onaj vas radovic (cini mi se) radi, hteo je da vam i mesto u EL obezbedi ali dzaba, vi ste samo JEDNA MALA ZVEZDA!
i neka kradu, ne tice nas se, ako ce tim svake godine biti konkurentan za F4!

Milivoj

pre 14 godina

Pa kad prodajes najboljeg mladog igraca Evrope za pola miliona ko ti je kriv.
Naravno da niko vise ne veruje u to da nemate novca.
Volim Partizan i ne zanima me vase kukanje. Treba ispitati transfere ko je lud da Tepica i Novicu proda za ukupno milion.

realno

pre 14 godina

Dobro,da li je moguce da jos uvek postoje ovce za sisanje?
Samo na kraju prosle/pred pocetak nove sezone su prodali 3 igraca,uzeli preko milion i jos je otisao Lasme.Milojevic je dosao da odigra jednu sezonu,za platu koja je 3x manja od Lazmeove.Jos kad dodamo plate trojice igraca koji su otisli dolazi se do zakljucka da jos ima mesta u budzetu,i to podosta.Mitrovic,Sinovec i co sve zajedno ako kostaju kao Novica Velickovic,mislim za god dana.
Dobro onda,dokle vise sa prodavanjem magle?!
Niko Vas ne tera da dovedete Becirovica,shvatam da je izvan domasaja Partizanu u plateznom smislu.Medjutim,odakle Vam morala da kukate a predsednik Danilovic danonocno se seta po Senjackim kaficima sa 3 bodi garda?!

dullence

pre 14 godina

@
(nikola, 10. avgust 2009 01:29)

Decko ti se u ovaj sport ne razumes i partizan ne pratis. Idi bavi se bobom,ili tkao nekim jendostavnim sportom...
Strahinja na pozajmicu, i to na cetvorci...Strahinja ce deliti minutazu sa Veselim na pola ove sezone na trojci...cak ce pre Veseli da rotira 4. ako ne budemo imalo dovoljno visokih...

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!

Providno

pre 14 godina

Najbolji igrači iz najboljeg kluba u Srbiji odu u najbolje evropske klubove (Real i Pao) za po mizernih 500K!? Neko tu uzima kajmak, a posle se priča (opet) o Marfin banci.

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Tako je Dule,reci tim neznalicama! Dzabe se trude kad na kraju PARTIZAN OPET PRVI !!!!!!!!!
Dobro ostali klubovi imaju volje da se takmice!
A i nama vise nije zanimljivo da igramo s pacerima u toku sezone, dok uporedno igramo vazne utakmice u EvroLigi!
Mislim da bi realno bilo da se ostali takmice i ko bude prvi igra sa SAMPIONIMA za titulu! A da se mi preusmerimo ka dva najjaca takmicenja! To jest NBA i EL!

nikola

pre 14 godina

Znaci KATANAC I NA KK sledi na celo JUGOSLOVENSKO sportsko drustvo...…..
(Milan, 9. avgust 2009 23:35)

Ja mislim da si pogresio klub za koji se vezuje rec-katanac.

A sto se nas tice, Dule je rekao jednom prilikom da ovo igranje sa NBA timovima stvara obavezu i motivaciju da se napravi dobar tim, i isto je rekao da cemo ove sezone napraviti bar podjednako dobar tim kao prosle, tako da se ja nadam, u stvari siguran sam da ce doci jos neko zvucno pojacanje(povratnik) i neki crnac.

1-Rasic,Aleksic,Bozic
2-Sinovec,Mitrovic
3-Veseli
4-Milojevic,Milosevic (eventualno Rakocevic, mada ne moze on tu poziciju)
5-Vranjes,Maric,Rakocevic

Znaci 11 igrac (ako ne racunam Riznica i ostale koji ne znam kakvi su).Mislim da ce Aleksic i Strahinja ici negde na pozajmice (neko je vec bio pisao o tome, a i realno je ,makar Aleksic), tako da ce nam trebati 3 igraca da se kompletiramo. Jedan dobar iskusan plej, jedan dobar koji igra 3-4 (Todoric je to rekao) i po meni jos jedan koji igra 2-3 (jer nam treba jos malo iskustva na 2, a tanki smo i na 3(samo Veseli)). Sto se mene tice ne bih se bunio i da dodju 2 amerikanca i 1 povratnik, samo da sva trojica budu kvalitetna.
Imam osecaj da ce Sinovec i Mitrovic biti ubice,bolji nego Tripkovic.

grobar_kv

pre 14 godina

Za sve komsinice i "zbunjene" grobare:Transferi KKPartizana zadnje dve godine:
Tepic- 500000
Velickovic- 500000
Tripkovic- 300000
Lasmi- (istekao ugovor)
Vitkovac (istekao ugovor)
Palasio (istekao ugovor)
Kecman (istekao ugovor)
Pekovic 750000
ukupno:2miliona i 250000

Provereno Cedomir Vitkovac je imao godisnju platu 115000,pa vi onda vidite gde su pare od transfera!!!!

Projektovan budzet za proslu i sadasnju sezonu je oko 5 miliona i 600000 hiljada!!!

Od karata i sponzora sigurno nismo dobili 3 miliona i 350000 hiljada!!!!!!

Pa vi onda razmislite(ali realno bez klupske pripadnosti) da li Dule i Danilovic kradu i odakle su ti dugovi!!!!!!!!!!

Zele

pre 14 godina

Dule maestro pa sta ocekujes?Tvoj briljantni um to svakako moze da shvati da nas kao najbolje i vise puta potvrdjene u evropskim okvirima ova sredina ne podnosi.Naravno da ce sve pokusati da nas povuku u ovaj mulj i glib srpske propasti ali kao sto svi mi Grobari znamo mogu samo da nas mrze.Nastavi sa dobrim radom i pusti Liliputance da svenu od zavisti.Napred Partizan!

Ne dirajte Duleta Djetica

pre 14 godina

Kad u Zvezdi prave spansku seriju, nema veze.
Jedino je bitno da nam se Dusko Dule Dulence Dukica Duca ne naljuti. Moooore...

NE VALJA kukati

pre 14 godina

OPET TEORIJA ZAVERE,
daj nek' mu neko kaze da vise ne provocira i ne vredja inteligenciju svih ostalih, osim njega.
Nadam se da ce doci dan kada cemo saznati kako to da Stefan Markovic i Samardzijski vrede milion evra, a Nikola Pekovic kao najbolji centar u Evropi pola miliona dolara (tri puta manje), itd,itd...
Da li ste morali da uzmete pare od Marfin banke ili su vas oni "PRIMORALI" na to?
Kada pocnete civilizovano da se ponasate "nacicete" i sponzore

Joel

pre 14 godina

A baš mi je bilo drago kada je Vujošević prošle sezone prozvao Aleksandra Petrovića da pati od dečije histerije,sada mi se čini da je on još teži slučaj.Ali dobro,sve su to igre i priče koje prolaze kod naivnih,ali dokle...

PFC 3

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Mora da su i u Evroligi nas izbor sudije posto smo dvaput uzastopce usli u cetvrtfinale. (a Zvezda, HF i FMP poispadali ko kaldrma iz kamiona). Mislim, ne znam, ali posto vidim da si obavesten ko velim da te pitam za pouzdanu informaciju ...

DjukaJF

pre 14 godina

Dule samo opustenu,oni mogu samo da pisu i da nam rade jos neku radnju...a vi sto pricate kako Dule uzima lovu od transvera,pa i da uzima sta onda? Covek je zasluzio sve pare sveta,za sve sto je uradio za nas,kamo srece da Jokan povuce bar malo na Duleta...Uzmi Dule sad i devetu!!!

wuk

pre 14 godina

CIA BIA i vatikan opet pokusavaju da naruse atmosferu timu koji vodi Dule Vujosevica.
sram da ih bude..
a koliko samo ovakvih tekstova izadje za fudbal (ko gde kako "dolazi" ili "odlazi") pa se niko ne buni..
a Dule odma poteze teoriju zavere..
pa pa pa paranoja

Srdjan

pre 14 godina

Koji licemjer od coveka! Nemate para? A na sta ih trosite molim te ajde mi objasni, dovodite neke anonimuse a prodali ste 5 najboljih igraca za ne bas male pare. Igrali ste cetvrtfinale evrolige u areni. Zar se tu nisu zaradile pare? Stvarno lik gusi svake godine smara kako nema para. Priznaj vec jednom da ti uzimas mnogo mnogo vise para nego sto to misle grobari. Laz je da ti radis za neke male pare u Partizanu. Imas fiksnu platu koja nije mozda nesto velika ali zato od svih ovih transfera uzmes dobar deo love. I zasto stalno mislis da neko ima nesto protiv Partizana? To stalno pokusavas da plasiras u javnost kao da si ti neki srpski don Kihot...

Rcomma

pre 14 godina

Ccc, tek sad vidim da protiv Partizana kuju zaveru NASA, Vatikan, NATO i Ujedinjene Nacije! Ovaj čovek će da završi u bolnici zbog paranoje...

MItar Mrkela

pre 14 godina

Dok su novine pisale o visemesecnim dogovorima u KKCZ, to nije bilo nista, to je normalno. Ali, kad neko napise da Becirovic dolazi u Partizan to je destabilizacija... Kako iko moze da voli ovakvog coveka, kakav god trener da je? Zar on ne shvata da u ovim mesecima kad nema utakmica, novinari svasta pisu samo da bi popunili. E, to kad pisu nesto gde se pominje Partizan, a sto se Duletu ne svidja, to je onda doslo iz Zvezde. Ima strucna pomoc za to.

milos

pre 14 godina

niste popunili budzet ....?hahahah.prodali ceo tim i opet fali para jel da...?tragikomedija od kluba.navijaca sam partizana da ne bude zabune....

milos

pre 14 godina

do kada ce ovaj covek da govori napamet, dosta vise!!! od kada se zavrsila sezona novine su pisale svaki dan da u Zvezdu dolaze- Samardziski,Stefan Markovic, Vule Avdalovic, Teodosic, Golubovic, Gordic i ko zna ko jos, a za Partizan su vezali samo Dasica, koga je i Todoric pominjao i sada Becirevic-sta vise hoce taj Vujosevic ?????

milos

pre 14 godina

kako ga vise nije sramota??? Sam je rekao da su za Partizan vezivani samo Dasic i Becirevic, a za Zvezdu- Markovic, Golubovic, Gordic, Samardziski, Avdalovic, Teodosic. Sad kada nemamo trenera- odmah novine imaju resenja- Rekalkati, Djordjevic, Petrovic, Antonic... DOKLE VISE TAJ VUJOSEVIC????

Velija

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.

_Daniel_91_

pre 14 godina

Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lazme otisli i oni nisu u stanju da kupe nekog kvalitetnog igraca nego dovode tu neke matorce ili prosecne kosarkase..pa svaka vam cast!Svaka cast upravi..ako ne mogu da nadju sponzora to znaci da su toliko maloumni..glavni hit evrolige smo bili prosle godine i vi tu nesto kukate da nemate sponzore!Nesposobnjakovici u upravi,svi do jednog!!Sramota!

V.Radosavljevic

pre 14 godina

”I nama je potrebno mnogo, mnogo sredstava. Skoro da ništa nismo od dugovanja rešili, Marfin banka nam i dalje drži račun blokiran"

Pa zar mi ne prodadosmo pre mesec dana onoliko odlicnih igraca?!

Gde su pare Danilovicu??

CIA snajka, CIA

pre 14 godina

Dule bi glasao za novi zakon o informisanju samo da može. Ali mora da shvati da od kraja NLB lige sportske strane moraju da se popune i košarkom. Znamo da ni u PArtizanu nema para i znamo koliko su skupe slike, samo šta god neko da napiše o Partizanu Dule to tumači kao da je napisano u korist CZ. To je opsesija i to se leči nekom seansama.

Dobronamerni navijac Partizana, zabrinut za zdravlje svog trenera

pre 14 godina

Gos'n Vujosevicu, previse gledate filmove. Ne postoji nikakva zavera protiv vas, nece vas oteti ni cike u crnom ni cike u belom. Opustite se. Nigde nije dokazano postojanje malih zelenih, pa ni to da je KK CZ i njihova uprava predvodjena Opacicem i covekom iz senke Drakulicem, zapravo srpska verzija FBI, odnosno da Drakulic direktno utice na vodjenje drzave, medije...
Mislim da je krajnje vreme da odete kod cika doce da vam prepise neke lekice, jer Paranoja je bolest koja mora da se leci na vreme. Nemojte da vas bude sramota...

Partizanovac

pre 14 godina

Klubovi daju pare igracima da igraju, jedino u Partizanu igraci placaju da bi igrali! Becirovicu zao nam je ako zelis da igras pred grobarima daj pare! a cast da te Dule Vujosevic opsuje je velika! to se placa posebno!

Zoran

pre 14 godina

Smatram da trener Vujosevic najbolje zna sta je to "..ispod ljudskog nivoa". Cak sta vise, on je ekspert to da proceni. Toliko ispovredjivanih igraca alibi treningom, takva hajka na sudije i naravno odnos prema ljudima, mu daju za pravo da se izrazi sa jednom dozom uverljivosti i pravdoljublja. Pitajte momke koji su odlazili iz Partizana sta misle o ovoj ljudini.... Kakav prodavac magle?!?! Ko o cemu, Dule o postenju i ljudskom dostojanstvu!

Olio

pre 14 godina

Bravo Dule!!! Zna se ko je ovde drzavni projekat i kakav marketing imaju ,kako u FK,tako i u KKSS.Medjutim mi imamo Duleta koji je i marketing i trener i savetnik i tata i mama,pa ne prolaze te fore kod njega

Partizanovac

pre 14 godina

Klubovi daju pare igracima da igraju, jedino u Partizanu igraci placaju da bi igrali! Becirovicu zao nam je ako zelis da igras pred grobarima daj pare! a cast da te Dule Vujosevic opsuje je velika! to se placa posebno!

Olio

pre 14 godina

Bravo Dule!!! Zna se ko je ovde drzavni projekat i kakav marketing imaju ,kako u FK,tako i u KKSS.Medjutim mi imamo Duleta koji je i marketing i trener i savetnik i tata i mama,pa ne prolaze te fore kod njega

V.Radosavljevic

pre 14 godina

”I nama je potrebno mnogo, mnogo sredstava. Skoro da ništa nismo od dugovanja rešili, Marfin banka nam i dalje drži račun blokiran"

Pa zar mi ne prodadosmo pre mesec dana onoliko odlicnih igraca?!

Gde su pare Danilovicu??

_Daniel_91_

pre 14 godina

Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lazme otisli i oni nisu u stanju da kupe nekog kvalitetnog igraca nego dovode tu neke matorce ili prosecne kosarkase..pa svaka vam cast!Svaka cast upravi..ako ne mogu da nadju sponzora to znaci da su toliko maloumni..glavni hit evrolige smo bili prosle godine i vi tu nesto kukate da nemate sponzore!Nesposobnjakovici u upravi,svi do jednog!!Sramota!

CIA snajka, CIA

pre 14 godina

Dule bi glasao za novi zakon o informisanju samo da može. Ali mora da shvati da od kraja NLB lige sportske strane moraju da se popune i košarkom. Znamo da ni u PArtizanu nema para i znamo koliko su skupe slike, samo šta god neko da napiše o Partizanu Dule to tumači kao da je napisano u korist CZ. To je opsesija i to se leči nekom seansama.

Dobronamerni navijac Partizana, zabrinut za zdravlje svog trenera

pre 14 godina

Gos'n Vujosevicu, previse gledate filmove. Ne postoji nikakva zavera protiv vas, nece vas oteti ni cike u crnom ni cike u belom. Opustite se. Nigde nije dokazano postojanje malih zelenih, pa ni to da je KK CZ i njihova uprava predvodjena Opacicem i covekom iz senke Drakulicem, zapravo srpska verzija FBI, odnosno da Drakulic direktno utice na vodjenje drzave, medije...
Mislim da je krajnje vreme da odete kod cika doce da vam prepise neke lekice, jer Paranoja je bolest koja mora da se leci na vreme. Nemojte da vas bude sramota...

MItar Mrkela

pre 14 godina

Dok su novine pisale o visemesecnim dogovorima u KKCZ, to nije bilo nista, to je normalno. Ali, kad neko napise da Becirovic dolazi u Partizan to je destabilizacija... Kako iko moze da voli ovakvog coveka, kakav god trener da je? Zar on ne shvata da u ovim mesecima kad nema utakmica, novinari svasta pisu samo da bi popunili. E, to kad pisu nesto gde se pominje Partizan, a sto se Duletu ne svidja, to je onda doslo iz Zvezde. Ima strucna pomoc za to.

milos

pre 14 godina

do kada ce ovaj covek da govori napamet, dosta vise!!! od kada se zavrsila sezona novine su pisale svaki dan da u Zvezdu dolaze- Samardziski,Stefan Markovic, Vule Avdalovic, Teodosic, Golubovic, Gordic i ko zna ko jos, a za Partizan su vezali samo Dasica, koga je i Todoric pominjao i sada Becirevic-sta vise hoce taj Vujosevic ?????

grobar_kv

pre 14 godina

Za sve komsinice i "zbunjene" grobare:Transferi KKPartizana zadnje dve godine:
Tepic- 500000
Velickovic- 500000
Tripkovic- 300000
Lasmi- (istekao ugovor)
Vitkovac (istekao ugovor)
Palasio (istekao ugovor)
Kecman (istekao ugovor)
Pekovic 750000
ukupno:2miliona i 250000

Provereno Cedomir Vitkovac je imao godisnju platu 115000,pa vi onda vidite gde su pare od transfera!!!!

Projektovan budzet za proslu i sadasnju sezonu je oko 5 miliona i 600000 hiljada!!!

Od karata i sponzora sigurno nismo dobili 3 miliona i 350000 hiljada!!!!!!

Pa vi onda razmislite(ali realno bez klupske pripadnosti) da li Dule i Danilovic kradu i odakle su ti dugovi!!!!!!!!!!

Srdjan

pre 14 godina

Koji licemjer od coveka! Nemate para? A na sta ih trosite molim te ajde mi objasni, dovodite neke anonimuse a prodali ste 5 najboljih igraca za ne bas male pare. Igrali ste cetvrtfinale evrolige u areni. Zar se tu nisu zaradile pare? Stvarno lik gusi svake godine smara kako nema para. Priznaj vec jednom da ti uzimas mnogo mnogo vise para nego sto to misle grobari. Laz je da ti radis za neke male pare u Partizanu. Imas fiksnu platu koja nije mozda nesto velika ali zato od svih ovih transfera uzmes dobar deo love. I zasto stalno mislis da neko ima nesto protiv Partizana? To stalno pokusavas da plasiras u javnost kao da si ti neki srpski don Kihot...

Zoran

pre 14 godina

Smatram da trener Vujosevic najbolje zna sta je to "..ispod ljudskog nivoa". Cak sta vise, on je ekspert to da proceni. Toliko ispovredjivanih igraca alibi treningom, takva hajka na sudije i naravno odnos prema ljudima, mu daju za pravo da se izrazi sa jednom dozom uverljivosti i pravdoljublja. Pitajte momke koji su odlazili iz Partizana sta misle o ovoj ljudini.... Kakav prodavac magle?!?! Ko o cemu, Dule o postenju i ljudskom dostojanstvu!

Velija

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.

milos

pre 14 godina

kako ga vise nije sramota??? Sam je rekao da su za Partizan vezivani samo Dasic i Becirevic, a za Zvezdu- Markovic, Golubovic, Gordic, Samardziski, Avdalovic, Teodosic. Sad kada nemamo trenera- odmah novine imaju resenja- Rekalkati, Djordjevic, Petrovic, Antonic... DOKLE VISE TAJ VUJOSEVIC????

PFC 3

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Mora da su i u Evroligi nas izbor sudije posto smo dvaput uzastopce usli u cetvrtfinale. (a Zvezda, HF i FMP poispadali ko kaldrma iz kamiona). Mislim, ne znam, ali posto vidim da si obavesten ko velim da te pitam za pouzdanu informaciju ...

milos

pre 14 godina

niste popunili budzet ....?hahahah.prodali ceo tim i opet fali para jel da...?tragikomedija od kluba.navijaca sam partizana da ne bude zabune....

Rcomma

pre 14 godina

Ccc, tek sad vidim da protiv Partizana kuju zaveru NASA, Vatikan, NATO i Ujedinjene Nacije! Ovaj čovek će da završi u bolnici zbog paranoje...

wuk

pre 14 godina

CIA BIA i vatikan opet pokusavaju da naruse atmosferu timu koji vodi Dule Vujosevica.
sram da ih bude..
a koliko samo ovakvih tekstova izadje za fudbal (ko gde kako "dolazi" ili "odlazi") pa se niko ne buni..
a Dule odma poteze teoriju zavere..
pa pa pa paranoja

DjukaJF

pre 14 godina

Dule samo opustenu,oni mogu samo da pisu i da nam rade jos neku radnju...a vi sto pricate kako Dule uzima lovu od transvera,pa i da uzima sta onda? Covek je zasluzio sve pare sveta,za sve sto je uradio za nas,kamo srece da Jokan povuce bar malo na Duleta...Uzmi Dule sad i devetu!!!

NE VALJA kukati

pre 14 godina

OPET TEORIJA ZAVERE,
daj nek' mu neko kaze da vise ne provocira i ne vredja inteligenciju svih ostalih, osim njega.
Nadam se da ce doci dan kada cemo saznati kako to da Stefan Markovic i Samardzijski vrede milion evra, a Nikola Pekovic kao najbolji centar u Evropi pola miliona dolara (tri puta manje), itd,itd...
Da li ste morali da uzmete pare od Marfin banke ili su vas oni "PRIMORALI" na to?
Kada pocnete civilizovano da se ponasate "nacicete" i sponzore

Ne dirajte Duleta Djetica

pre 14 godina

Kad u Zvezdi prave spansku seriju, nema veze.
Jedino je bitno da nam se Dusko Dule Dulence Dukica Duca ne naljuti. Moooore...

Joel

pre 14 godina

A baš mi je bilo drago kada je Vujošević prošle sezone prozvao Aleksandra Petrovića da pati od dečije histerije,sada mi se čini da je on još teži slučaj.Ali dobro,sve su to igre i priče koje prolaze kod naivnih,ali dokle...

nikola

pre 14 godina

Znaci KATANAC I NA KK sledi na celo JUGOSLOVENSKO sportsko drustvo...…..
(Milan, 9. avgust 2009 23:35)

Ja mislim da si pogresio klub za koji se vezuje rec-katanac.

A sto se nas tice, Dule je rekao jednom prilikom da ovo igranje sa NBA timovima stvara obavezu i motivaciju da se napravi dobar tim, i isto je rekao da cemo ove sezone napraviti bar podjednako dobar tim kao prosle, tako da se ja nadam, u stvari siguran sam da ce doci jos neko zvucno pojacanje(povratnik) i neki crnac.

1-Rasic,Aleksic,Bozic
2-Sinovec,Mitrovic
3-Veseli
4-Milojevic,Milosevic (eventualno Rakocevic, mada ne moze on tu poziciju)
5-Vranjes,Maric,Rakocevic

Znaci 11 igrac (ako ne racunam Riznica i ostale koji ne znam kakvi su).Mislim da ce Aleksic i Strahinja ici negde na pozajmice (neko je vec bio pisao o tome, a i realno je ,makar Aleksic), tako da ce nam trebati 3 igraca da se kompletiramo. Jedan dobar iskusan plej, jedan dobar koji igra 3-4 (Todoric je to rekao) i po meni jos jedan koji igra 2-3 (jer nam treba jos malo iskustva na 2, a tanki smo i na 3(samo Veseli)). Sto se mene tice ne bih se bunio i da dodju 2 amerikanca i 1 povratnik, samo da sva trojica budu kvalitetna.
Imam osecaj da ce Sinovec i Mitrovic biti ubice,bolji nego Tripkovic.

XXX

pre 14 godina

Razumem sve ove vaše komentare, jer teško je gledati trenera vama omraženog kluba kako 8 godina za redom osvaja titule. Teško je gledati trenera kako vaš omraženi klub vodi godinama uspešno kroz euro ligu ne dajući vam ni promil šanse da se i vi tu oprobate. Teško je gledati trenera vašeg omraženog kluba kako prima titulu najboljeg trenera u Evropi! Teško će biti da se gleda vaš omraženi klub kako igra sa NBA zvezdama. Teško je navijati za reprezentaciju sastavljenu mahom od igrača koje je stvorio trener vaseg omraženog kluba.
Sve je to jako jako teško, tako da me ovakvi komentari uopste ne iznenadjuju!
A neko tu napisa : "DOKLE VISE TAJ VUJOŠEVIC?"
Pa evo ja cu da mu odgovorim: ONOLIKO KOLIKO BUDE POTREBNO DA NESTANETE I U KOSARCI, pošto vas je još jedan mag kojeg obožavate Mr Udovičić u jednom sportu već ugasio!!!
I još nešto za kraj: MI IMAMO TRENERA, A VI?

dullence

pre 14 godina

@
(nikola, 10. avgust 2009 01:29)

Decko ti se u ovaj sport ne razumes i partizan ne pratis. Idi bavi se bobom,ili tkao nekim jendostavnim sportom...
Strahinja na pozajmicu, i to na cetvorci...Strahinja ce deliti minutazu sa Veselim na pola ove sezone na trojci...cak ce pre Veseli da rotira 4. ako ne budemo imalo dovoljno visokih...

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!

Boki

pre 14 godina

Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lazme otisli i oni nisu u stanju da kupe nekog kvalitetnog igraca nego dovode tu neke matorce ili prosecne kosarkase..pa svaka vam cast!Svaka cast upravi..ako ne mogu da nadju sponzora to znaci da su toliko maloumni..glavni hit evrolige smo bili prosle godine i vi tu nesto kukate da nemate sponzore!Nesposobnjakovici u upravi,svi do jednog!!Sramota!
(_Daniel_91_, 9. avgust 2009 17:28)

Bravo majstore!!! Ne možemo da nadjemo sponzore posle onakve 2 sezone i garantovane sledeće 2 sezone u EL??? Pa promenite coveka koji se bavi time!!!! Nismo resili dugove??? Prodali 3 najbolja igraca... gde su pare otisle??? p.s.Veliki sam Grobar, ali corav nisam!!!

sasaPA

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

evo ga jos jedan od onih iskompleksiranih, a dobro znamo da drzava sponzorise kk sledeca sezona i sta sve onaj vas radovic (cini mi se) radi, hteo je da vam i mesto u EL obezbedi ali dzaba, vi ste samo JEDNA MALA ZVEZDA!
i neka kradu, ne tice nas se, ako ce tim svake godine biti konkurentan za F4!

sasvim realan

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Majke mi i svega mi na svetu, da navijam za nekadasnji kosarkaski klub Crvena zvezda nikada, ali bas nikada, se ne bih javljao po forumima, diskusijama, komentarima.
Cutao bih i proklinjao dan kada je brodolom poceo.
To sto nemate obraza, to znam, to sto vas mazohizam nema granica, to je zabavno.

A Vujosevic? Ni kriv ni duzan, lagano do devete titule, pa do desete, jedanaeste, dvanaeste... dok mu ne dosadi.

bgd

pre 14 godina

Sizofrenija jos na mojoj je adresi
mada vise ne znam gde si ooo
sizofrenija uvek kad te sanjam
sutra nesto lose mi se desi ooo

Sizofrenija tvoja presla je na mene
prati me gde god da krenem ooo
sizofrenija na mom satu kuca ponoc
sad i meni treba pomoc

Milivoj

pre 14 godina

Pa kad prodajes najboljeg mladog igraca Evrope za pola miliona ko ti je kriv.
Naravno da niko vise ne veruje u to da nemate novca.
Volim Partizan i ne zanima me vase kukanje. Treba ispitati transfere ko je lud da Tepica i Novicu proda za ukupno milion.

Marfi

pre 14 godina

Ovo već postaje smešno kada Partizanovi čelnici kukaju kako nema para a sa druge strane se kriju pravi iznosi koje je crno-beli klub inkasira prodajom igrača u inostranstvo. Konkretno, za prodaju Veličkovića Real Madridu, Partizan je u srpske medije pustio priču o naplaćenom obeštećenju od 500.000 evra a španska štampa je bila jasna; ceo transfer reprezentativnog krilnog centra bio oko 8.5 miliona evra s tim što je Veličkoviću pripalo 5.5 miliona evra za ugovor. Gde je otišla razlika? Pitanje je zašto Partizan netačno predstavlja cifre koje dobija od prodaje igrača a za uzvrat stalno potencira problem nedostatak para i nepovoljne uslove kreditiranja kod Marfin banke?

Providno

pre 14 godina

Najbolji igrači iz najboljeg kluba u Srbiji odu u najbolje evropske klubove (Real i Pao) za po mizernih 500K!? Neko tu uzima kajmak, a posle se priča (opet) o Marfin banci.

gravedigger

pre 14 godina

(Dobronamerni navijac Partizana, zabrinut za zdravlje svog trenera, 9. avgust 2009 17:51) ti si prijatelju navijac PARTIZANA kao i ja zvezde, a ko non-stop podriva PARTIZAN najbolje se videlo oko bodovanja za euroligu, zna se dobro odakle duvaju vetrovi(nisu juzni)!!

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Koliko samo komsinicinih komentara !!! Ja sam znao da se KKSS plasi Duleta, ali ovoliko...koji je to strah, koji su to kompleksi... Sad mi vas je zao, nisam znao da su stvari toliko ozbiljne po vase duhovno zdravlje...

Pedja sa Slavije

pre 14 godina

Pa zna se ko to radi. Vesic i i ekipa. Sad su preko Lukica preuzeli i FK pa se sluze istim metodama placajuci "novinare" da pisu o nezadovoljstvu u Partizanu. Ako ne verujete proverite, vi koji ste objektivni novinari.

ne razumem

pre 14 godina

Stalno evroliga, stalno pun pionir (cak i arena ponekad) a para nikada nema i stalno se moli za neku pomoc! Svaki klub bi pozeleo da igra konstantno evroligu, da ima punu halu i da osvaja titule. Zar se na tim utakmicama bas nista ne zaradi? A da ne pricam o rasprodaji tima na kraju sezone. Kako se neko ne zapita gde je taj novac i da li je neophodno da Dule na svakoj konferenciji za novinare moli za pomoc?

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Tako je Dule,reci tim neznalicama! Dzabe se trude kad na kraju PARTIZAN OPET PRVI !!!!!!!!!
Dobro ostali klubovi imaju volje da se takmice!
A i nama vise nije zanimljivo da igramo s pacerima u toku sezone, dok uporedno igramo vazne utakmice u EvroLigi!
Mislim da bi realno bilo da se ostali takmice i ko bude prvi igra sa SAMPIONIMA za titulu! A da se mi preusmerimo ka dva najjaca takmicenja! To jest NBA i EL!

djole

pre 14 godina

Nije vam ovo fudbal pa da se plaćaju milionska obeštećenja. To što su Novica i Tepić prodati sa po 500.000 je realno, s obzirom da je Peković otišao za 750.000. Inače, u Evropi postoje možda 2-3 kluba (PAO, Olimpijakos i neka od ruskih ekipa) spremna da plaćaju obeštećenje za igrače. Ostali angažuju slobodne agente. Zašto bi neko npr. dovodio Tepića i plaćao za njega 1 milion obeštećenje, plus platu, koja je između 500.000 i 1.000.000 kada za te pare može, na period od dve-tri godine da potpiše nekog odličnog amerikanca. Klubovi su spremni da plate veće obeštećenje samo za igrače za koje se računa da će biti visoko kotirani na draftu za NBA (u prvih 5 do 10 pikova), pa gde će moći da dobiju obeštećenje od samog igrača (NBA timovi mogu da plaćaju obeštećenje samo do 350.000 dolara, tako nešto). Tako je Hemofarm uzeo od Miličića, mislim 2 miliona dolara, tjs. Miličić je platio iz svog džepa raskid ugovora, a Miličić je bio 2. pik na draftu. Jasno je da Tepić i Veličković verovatno neće ni ići na draft, a ako budu išli biće u najboljem slučaju birani pri kraju prve runde gde im nisu garantovani visoki ugovori (Inače Peković je biran tek na kraju prve runde, a on ima mnogo veće izglede sa uspeh u NBA i od Veličkovića i od Tepića). Uostalom, NBA klubovi se sve manje odlučuju da sa visokih mesta na draftu biraju evropske igrače, verovatno zbog neuspeha sa pikovima kao što su Miličić i Barzanji. Tako je, ove godine, Riki Rubio, dominantan igrač u svom uzrastu, biran tek sa 5-og mesta. Jedino Jan Veseli ima potencijal da bude u vrhu NBA drafta i jedino na njemu Partizan može da računa da će dobiti nešto veće obeštećenje.

Zele

pre 14 godina

Dule maestro pa sta ocekujes?Tvoj briljantni um to svakako moze da shvati da nas kao najbolje i vise puta potvrdjene u evropskim okvirima ova sredina ne podnosi.Naravno da ce sve pokusati da nas povuku u ovaj mulj i glib srpske propasti ali kao sto svi mi Grobari znamo mogu samo da nas mrze.Nastavi sa dobrim radom i pusti Liliputance da svenu od zavisti.Napred Partizan!

mozak na otavu!

pre 14 godina

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!
(dullence, 10. avgust 2009 07:20)

A, jel` mu celivaš sliku!
Nemoj da bi to propustio!
...

Darko

pre 14 godina

Drži se Dule! Ti si jedini bedem ispred ludila koje je zahvatilo "Komšije sa Kalemegdana"!
Kada se u državi dogodi sistem - trebalo bi te odlikovati!

Da se ne lazemo...

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Brate, sve si lepo rekao, nemam sta da dodam...

realno

pre 14 godina

Dobro,da li je moguce da jos uvek postoje ovce za sisanje?
Samo na kraju prosle/pred pocetak nove sezone su prodali 3 igraca,uzeli preko milion i jos je otisao Lasme.Milojevic je dosao da odigra jednu sezonu,za platu koja je 3x manja od Lazmeove.Jos kad dodamo plate trojice igraca koji su otisli dolazi se do zakljucka da jos ima mesta u budzetu,i to podosta.Mitrovic,Sinovec i co sve zajedno ako kostaju kao Novica Velickovic,mislim za god dana.
Dobro onda,dokle vise sa prodavanjem magle?!
Niko Vas ne tera da dovedete Becirovica,shvatam da je izvan domasaja Partizanu u plateznom smislu.Medjutim,odakle Vam morala da kukate a predsednik Danilovic danonocno se seta po Senjackim kaficima sa 3 bodi garda?!

čika Velja

pre 14 godina

Auh, koliko zaludnih ljudi ima!? Kao da prvi put čitate novinarska naglabanja, kao da prvi put čitate profesorove opservacije, kao da ne znate da se u tome ništa neće promeniti, kao da ne znate da će Partizan nastaviti dominaciju na ovim prostorima, kao da ne znate da će Partizan i u ovoj sezoni stvoriti makar jednog odličnog igrača ... Kome sve ovo nije jasno, neka lepo dovede nekog sa mnooooogo para u Humsku 1, ali treba da zna da ni to ne garantuje "final four" jer tamo vrebaju Željko i Etore, a to je njihov teren!

Branko

pre 14 godina

Iste novine su pisale da
će Dule postati selektor CG, pa se on isto ljutio kao napad na Partizan i tako sve, pa je ipak bilo tačno.

PS

Kad se u Partizanu stiče punoletstvo, mislim, da i Danilović nešto kaže o poslovanju i sl.

Kad dodje vreme

pre 14 godina

Kad dodje vreme Dule reci koji su da banujem sve iz racunara. Neka pise ko sta hoce i gde hoce ali je glupo gubiti vreme na gluposti. Ima i vrsnih novina i novinara kojima treba pokloniti paznju. A bolidima je mesto iu formuli.

a možda je nerezident?

pre 14 godina

Drži se Dule! Ti si jedini bedem ispred ludila koje je zahvatilo "Komšije sa Kalemegdana"!
Kada se u državi dogodi sistem - trebalo bi te odlikovati!
(Darko, 10. avgust 2009 12:13)


Na koju državu misliš?

Crna Gora je sređena država, i "daleko ispred Srbije", a Milo Duletu ništa zvanično da prihefta na junačka prsa, koja čine pomenuti bedem.

A možda zato što Milo i pored svoje visine nije dobio poziv za reprezentaciju?
...

Bancho

pre 14 godina

Na stranu sada da li su vesti o dovodjenju konkretnih pojacanja tacne ili ne, ali jedno me iritira iako veoma cenim Duletov trenerski rad.

Naime, sta on ima kao trener da komentarise ovakve vesti, zasto za sve mora da se pita i izjasnjava.

Cuti i radi sa ekipom a o pojacanjima se konsultuj i naravno utici na ljude iz kluba koji su za to neposredno zaduzeni, ili bi trebalo da budu zaduzeni kao u svakom klubu koji funkcionise na normalnim osnovama.

E u mom Partizanu je dosta toga naopacke, pa se Dule pita i za pojacanja i za racun u banci...nadam se da bar ekonoma ostavlja da radi svoj posao i ne visi mu iznad glave dok ovaj sprema opremu.

Medjutim to se nece promeniti i kraj. Mene ce takve stvari i dalje nervirati kao verovatno i mnoge ostale Grobare, ali onda osvoje titule i zamazu nam oci da klub vode domacinski.

Ne gajim nade u bitnije promene ali sam morao da iznesem svoje misljenje.

ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

*bane*

pre 14 godina

* Kao da je Partizan bio prvak sveta a ne 8. Ponovite bar plasman za final four a ne da prodate 4 najbolja igrača i onda nemate pare za grejanje!! Budite bar među 4 pa onda se hvalite ili Vam je još uvek pobeda nad Zvezdom , VRH !!

Kako se beše to zove u psihologiji?

pre 14 godina

Jel` Vi to toliko raspravljate o onom elegantnom gospodinu, što redovno pravi incidente, što na terenu, što u medijima, kako bi bio u centru pažnje?

Kult ličnosti, ili šta već?

pre 14 godina

a cast da te Dule Vujosevic opsuje je velika! to se placa posebno!
(Partizanovac, 9. avgust 2009 17:15)

???

???

???

nikola

pre 14 godina

Decko ti se u ovaj sport ne razumes i partizan ne pratis. Idi bavi se bobom,ili tkao nekim jendostavnim sportom...
Strahinja na pozajmicu, i to na cetvorci...Strahinja ce deliti minutazu sa Veselim na pola ove sezone na trojci...cak ce pre Veseli da rotira 4. ako ne budemo imalo dovoljno visokih...

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!
(dullence, 10. avgust 2009 07:20)

Dobro bre covece,sta se tolko iznervira za Strahinju. Sve je jedno na kojoj je poziciji (moze i 3 i 4, licno je rekao to na gostovanju na SOS-u posle pobede Partizana nad Unikahom u Malagi), ali je glavno da nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo prethodnih sezona. Citaj komentare na ostalim vestima i videces da uglavnom svi to pisu. Evo dosao je Lesic, a najavljuju se jos dvojica, znaci ukupno 3 kao sto sam pretpostavio. Naravno mozda ce neko od ovih mladih na pozjmicu, a Strahinja ostane (ako Dule tako odluci onda stvarno tako treba) ali neznam odakle tolka frustracija...

Velija

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.

CIA snajka, CIA

pre 14 godina

Dule bi glasao za novi zakon o informisanju samo da može. Ali mora da shvati da od kraja NLB lige sportske strane moraju da se popune i košarkom. Znamo da ni u PArtizanu nema para i znamo koliko su skupe slike, samo šta god neko da napiše o Partizanu Dule to tumači kao da je napisano u korist CZ. To je opsesija i to se leči nekom seansama.

Dobronamerni navijac Partizana, zabrinut za zdravlje svog trenera

pre 14 godina

Gos'n Vujosevicu, previse gledate filmove. Ne postoji nikakva zavera protiv vas, nece vas oteti ni cike u crnom ni cike u belom. Opustite se. Nigde nije dokazano postojanje malih zelenih, pa ni to da je KK CZ i njihova uprava predvodjena Opacicem i covekom iz senke Drakulicem, zapravo srpska verzija FBI, odnosno da Drakulic direktno utice na vodjenje drzave, medije...
Mislim da je krajnje vreme da odete kod cika doce da vam prepise neke lekice, jer Paranoja je bolest koja mora da se leci na vreme. Nemojte da vas bude sramota...

Zoran

pre 14 godina

Smatram da trener Vujosevic najbolje zna sta je to "..ispod ljudskog nivoa". Cak sta vise, on je ekspert to da proceni. Toliko ispovredjivanih igraca alibi treningom, takva hajka na sudije i naravno odnos prema ljudima, mu daju za pravo da se izrazi sa jednom dozom uverljivosti i pravdoljublja. Pitajte momke koji su odlazili iz Partizana sta misle o ovoj ljudini.... Kakav prodavac magle?!?! Ko o cemu, Dule o postenju i ljudskom dostojanstvu!

_Daniel_91_

pre 14 godina

Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lazme otisli i oni nisu u stanju da kupe nekog kvalitetnog igraca nego dovode tu neke matorce ili prosecne kosarkase..pa svaka vam cast!Svaka cast upravi..ako ne mogu da nadju sponzora to znaci da su toliko maloumni..glavni hit evrolige smo bili prosle godine i vi tu nesto kukate da nemate sponzore!Nesposobnjakovici u upravi,svi do jednog!!Sramota!

Olio

pre 14 godina

Bravo Dule!!! Zna se ko je ovde drzavni projekat i kakav marketing imaju ,kako u FK,tako i u KKSS.Medjutim mi imamo Duleta koji je i marketing i trener i savetnik i tata i mama,pa ne prolaze te fore kod njega

milos

pre 14 godina

kako ga vise nije sramota??? Sam je rekao da su za Partizan vezivani samo Dasic i Becirevic, a za Zvezdu- Markovic, Golubovic, Gordic, Samardziski, Avdalovic, Teodosic. Sad kada nemamo trenera- odmah novine imaju resenja- Rekalkati, Djordjevic, Petrovic, Antonic... DOKLE VISE TAJ VUJOSEVIC????

Partizanovac

pre 14 godina

Klubovi daju pare igracima da igraju, jedino u Partizanu igraci placaju da bi igrali! Becirovicu zao nam je ako zelis da igras pred grobarima daj pare! a cast da te Dule Vujosevic opsuje je velika! to se placa posebno!

Srdjan

pre 14 godina

Koji licemjer od coveka! Nemate para? A na sta ih trosite molim te ajde mi objasni, dovodite neke anonimuse a prodali ste 5 najboljih igraca za ne bas male pare. Igrali ste cetvrtfinale evrolige u areni. Zar se tu nisu zaradile pare? Stvarno lik gusi svake godine smara kako nema para. Priznaj vec jednom da ti uzimas mnogo mnogo vise para nego sto to misle grobari. Laz je da ti radis za neke male pare u Partizanu. Imas fiksnu platu koja nije mozda nesto velika ali zato od svih ovih transfera uzmes dobar deo love. I zasto stalno mislis da neko ima nesto protiv Partizana? To stalno pokusavas da plasiras u javnost kao da si ti neki srpski don Kihot...

milos

pre 14 godina

do kada ce ovaj covek da govori napamet, dosta vise!!! od kada se zavrsila sezona novine su pisale svaki dan da u Zvezdu dolaze- Samardziski,Stefan Markovic, Vule Avdalovic, Teodosic, Golubovic, Gordic i ko zna ko jos, a za Partizan su vezali samo Dasica, koga je i Todoric pominjao i sada Becirevic-sta vise hoce taj Vujosevic ?????

MItar Mrkela

pre 14 godina

Dok su novine pisale o visemesecnim dogovorima u KKCZ, to nije bilo nista, to je normalno. Ali, kad neko napise da Becirovic dolazi u Partizan to je destabilizacija... Kako iko moze da voli ovakvog coveka, kakav god trener da je? Zar on ne shvata da u ovim mesecima kad nema utakmica, novinari svasta pisu samo da bi popunili. E, to kad pisu nesto gde se pominje Partizan, a sto se Duletu ne svidja, to je onda doslo iz Zvezde. Ima strucna pomoc za to.

Rcomma

pre 14 godina

Ccc, tek sad vidim da protiv Partizana kuju zaveru NASA, Vatikan, NATO i Ujedinjene Nacije! Ovaj čovek će da završi u bolnici zbog paranoje...

V.Radosavljevic

pre 14 godina

”I nama je potrebno mnogo, mnogo sredstava. Skoro da ništa nismo od dugovanja rešili, Marfin banka nam i dalje drži račun blokiran"

Pa zar mi ne prodadosmo pre mesec dana onoliko odlicnih igraca?!

Gde su pare Danilovicu??

milos

pre 14 godina

niste popunili budzet ....?hahahah.prodali ceo tim i opet fali para jel da...?tragikomedija od kluba.navijaca sam partizana da ne bude zabune....

PFC 3

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Mora da su i u Evroligi nas izbor sudije posto smo dvaput uzastopce usli u cetvrtfinale. (a Zvezda, HF i FMP poispadali ko kaldrma iz kamiona). Mislim, ne znam, ali posto vidim da si obavesten ko velim da te pitam za pouzdanu informaciju ...

grobar_kv

pre 14 godina

Za sve komsinice i "zbunjene" grobare:Transferi KKPartizana zadnje dve godine:
Tepic- 500000
Velickovic- 500000
Tripkovic- 300000
Lasmi- (istekao ugovor)
Vitkovac (istekao ugovor)
Palasio (istekao ugovor)
Kecman (istekao ugovor)
Pekovic 750000
ukupno:2miliona i 250000

Provereno Cedomir Vitkovac je imao godisnju platu 115000,pa vi onda vidite gde su pare od transfera!!!!

Projektovan budzet za proslu i sadasnju sezonu je oko 5 miliona i 600000 hiljada!!!

Od karata i sponzora sigurno nismo dobili 3 miliona i 350000 hiljada!!!!!!

Pa vi onda razmislite(ali realno bez klupske pripadnosti) da li Dule i Danilovic kradu i odakle su ti dugovi!!!!!!!!!!

Ne dirajte Duleta Djetica

pre 14 godina

Kad u Zvezdi prave spansku seriju, nema veze.
Jedino je bitno da nam se Dusko Dule Dulence Dukica Duca ne naljuti. Moooore...

DjukaJF

pre 14 godina

Dule samo opustenu,oni mogu samo da pisu i da nam rade jos neku radnju...a vi sto pricate kako Dule uzima lovu od transvera,pa i da uzima sta onda? Covek je zasluzio sve pare sveta,za sve sto je uradio za nas,kamo srece da Jokan povuce bar malo na Duleta...Uzmi Dule sad i devetu!!!

wuk

pre 14 godina

CIA BIA i vatikan opet pokusavaju da naruse atmosferu timu koji vodi Dule Vujosevica.
sram da ih bude..
a koliko samo ovakvih tekstova izadje za fudbal (ko gde kako "dolazi" ili "odlazi") pa se niko ne buni..
a Dule odma poteze teoriju zavere..
pa pa pa paranoja

nikola

pre 14 godina

Znaci KATANAC I NA KK sledi na celo JUGOSLOVENSKO sportsko drustvo...…..
(Milan, 9. avgust 2009 23:35)

Ja mislim da si pogresio klub za koji se vezuje rec-katanac.

A sto se nas tice, Dule je rekao jednom prilikom da ovo igranje sa NBA timovima stvara obavezu i motivaciju da se napravi dobar tim, i isto je rekao da cemo ove sezone napraviti bar podjednako dobar tim kao prosle, tako da se ja nadam, u stvari siguran sam da ce doci jos neko zvucno pojacanje(povratnik) i neki crnac.

1-Rasic,Aleksic,Bozic
2-Sinovec,Mitrovic
3-Veseli
4-Milojevic,Milosevic (eventualno Rakocevic, mada ne moze on tu poziciju)
5-Vranjes,Maric,Rakocevic

Znaci 11 igrac (ako ne racunam Riznica i ostale koji ne znam kakvi su).Mislim da ce Aleksic i Strahinja ici negde na pozajmice (neko je vec bio pisao o tome, a i realno je ,makar Aleksic), tako da ce nam trebati 3 igraca da se kompletiramo. Jedan dobar iskusan plej, jedan dobar koji igra 3-4 (Todoric je to rekao) i po meni jos jedan koji igra 2-3 (jer nam treba jos malo iskustva na 2, a tanki smo i na 3(samo Veseli)). Sto se mene tice ne bih se bunio i da dodju 2 amerikanca i 1 povratnik, samo da sva trojica budu kvalitetna.
Imam osecaj da ce Sinovec i Mitrovic biti ubice,bolji nego Tripkovic.

mozak na otavu!

pre 14 godina

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!
(dullence, 10. avgust 2009 07:20)

A, jel` mu celivaš sliku!
Nemoj da bi to propustio!
...

realno

pre 14 godina

Dobro,da li je moguce da jos uvek postoje ovce za sisanje?
Samo na kraju prosle/pred pocetak nove sezone su prodali 3 igraca,uzeli preko milion i jos je otisao Lasme.Milojevic je dosao da odigra jednu sezonu,za platu koja je 3x manja od Lazmeove.Jos kad dodamo plate trojice igraca koji su otisli dolazi se do zakljucka da jos ima mesta u budzetu,i to podosta.Mitrovic,Sinovec i co sve zajedno ako kostaju kao Novica Velickovic,mislim za god dana.
Dobro onda,dokle vise sa prodavanjem magle?!
Niko Vas ne tera da dovedete Becirovica,shvatam da je izvan domasaja Partizanu u plateznom smislu.Medjutim,odakle Vam morala da kukate a predsednik Danilovic danonocno se seta po Senjackim kaficima sa 3 bodi garda?!

Joel

pre 14 godina

A baš mi je bilo drago kada je Vujošević prošle sezone prozvao Aleksandra Petrovića da pati od dečije histerije,sada mi se čini da je on još teži slučaj.Ali dobro,sve su to igre i priče koje prolaze kod naivnih,ali dokle...

bgd

pre 14 godina

Sizofrenija jos na mojoj je adresi
mada vise ne znam gde si ooo
sizofrenija uvek kad te sanjam
sutra nesto lose mi se desi ooo

Sizofrenija tvoja presla je na mene
prati me gde god da krenem ooo
sizofrenija na mom satu kuca ponoc
sad i meni treba pomoc

Da se ne lazemo...

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Brate, sve si lepo rekao, nemam sta da dodam...

Zele

pre 14 godina

Dule maestro pa sta ocekujes?Tvoj briljantni um to svakako moze da shvati da nas kao najbolje i vise puta potvrdjene u evropskim okvirima ova sredina ne podnosi.Naravno da ce sve pokusati da nas povuku u ovaj mulj i glib srpske propasti ali kao sto svi mi Grobari znamo mogu samo da nas mrze.Nastavi sa dobrim radom i pusti Liliputance da svenu od zavisti.Napred Partizan!

NE VALJA kukati

pre 14 godina

OPET TEORIJA ZAVERE,
daj nek' mu neko kaze da vise ne provocira i ne vredja inteligenciju svih ostalih, osim njega.
Nadam se da ce doci dan kada cemo saznati kako to da Stefan Markovic i Samardzijski vrede milion evra, a Nikola Pekovic kao najbolji centar u Evropi pola miliona dolara (tri puta manje), itd,itd...
Da li ste morali da uzmete pare od Marfin banke ili su vas oni "PRIMORALI" na to?
Kada pocnete civilizovano da se ponasate "nacicete" i sponzore

Providno

pre 14 godina

Najbolji igrači iz najboljeg kluba u Srbiji odu u najbolje evropske klubove (Real i Pao) za po mizernih 500K!? Neko tu uzima kajmak, a posle se priča (opet) o Marfin banci.

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Koliko samo komsinicinih komentara !!! Ja sam znao da se KKSS plasi Duleta, ali ovoliko...koji je to strah, koji su to kompleksi... Sad mi vas je zao, nisam znao da su stvari toliko ozbiljne po vase duhovno zdravlje...

Pedja sa Slavije

pre 14 godina

Pa zna se ko to radi. Vesic i i ekipa. Sad su preko Lukica preuzeli i FK pa se sluze istim metodama placajuci "novinare" da pisu o nezadovoljstvu u Partizanu. Ako ne verujete proverite, vi koji ste objektivni novinari.

Darko

pre 14 godina

Drži se Dule! Ti si jedini bedem ispred ludila koje je zahvatilo "Komšije sa Kalemegdana"!
Kada se u državi dogodi sistem - trebalo bi te odlikovati!

sasvim realan

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

Majke mi i svega mi na svetu, da navijam za nekadasnji kosarkaski klub Crvena zvezda nikada, ali bas nikada, se ne bih javljao po forumima, diskusijama, komentarima.
Cutao bih i proklinjao dan kada je brodolom poceo.
To sto nemate obraza, to znam, to sto vas mazohizam nema granica, to je zabavno.

A Vujosevic? Ni kriv ni duzan, lagano do devete titule, pa do desete, jedanaeste, dvanaeste... dok mu ne dosadi.

a možda je nerezident?

pre 14 godina

Drži se Dule! Ti si jedini bedem ispred ludila koje je zahvatilo "Komšije sa Kalemegdana"!
Kada se u državi dogodi sistem - trebalo bi te odlikovati!
(Darko, 10. avgust 2009 12:13)


Na koju državu misliš?

Crna Gora je sređena država, i "daleko ispred Srbije", a Milo Duletu ništa zvanično da prihefta na junačka prsa, koja čine pomenuti bedem.

A možda zato što Milo i pored svoje visine nije dobio poziv za reprezentaciju?
...

sasaPA

pre 14 godina

Ma zna se dobro da su vas izbor sudije i da nije uopste vazno koji ce igraci igrati. Osvojili ste 8 titula za redom, ali ste od toga 6 namestili. Ova izjava g. Vujosevica nema nikakvu tezinu i moze se smatrati pamfletom protiv FMP, Zvezde i Hemofarma.
(Velija, 9. avgust 2009 17:20)

evo ga jos jedan od onih iskompleksiranih, a dobro znamo da drzava sponzorise kk sledeca sezona i sta sve onaj vas radovic (cini mi se) radi, hteo je da vam i mesto u EL obezbedi ali dzaba, vi ste samo JEDNA MALA ZVEZDA!
i neka kradu, ne tice nas se, ako ce tim svake godine biti konkurentan za F4!

Boki

pre 14 godina

Tepic,Velickovic,Tripkovic,Lazme otisli i oni nisu u stanju da kupe nekog kvalitetnog igraca nego dovode tu neke matorce ili prosecne kosarkase..pa svaka vam cast!Svaka cast upravi..ako ne mogu da nadju sponzora to znaci da su toliko maloumni..glavni hit evrolige smo bili prosle godine i vi tu nesto kukate da nemate sponzore!Nesposobnjakovici u upravi,svi do jednog!!Sramota!
(_Daniel_91_, 9. avgust 2009 17:28)

Bravo majstore!!! Ne možemo da nadjemo sponzore posle onakve 2 sezone i garantovane sledeće 2 sezone u EL??? Pa promenite coveka koji se bavi time!!!! Nismo resili dugove??? Prodali 3 najbolja igraca... gde su pare otisle??? p.s.Veliki sam Grobar, ali corav nisam!!!

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Tako je Dule,reci tim neznalicama! Dzabe se trude kad na kraju PARTIZAN OPET PRVI !!!!!!!!!
Dobro ostali klubovi imaju volje da se takmice!
A i nama vise nije zanimljivo da igramo s pacerima u toku sezone, dok uporedno igramo vazne utakmice u EvroLigi!
Mislim da bi realno bilo da se ostali takmice i ko bude prvi igra sa SAMPIONIMA za titulu! A da se mi preusmerimo ka dva najjaca takmicenja! To jest NBA i EL!

Bancho

pre 14 godina

Na stranu sada da li su vesti o dovodjenju konkretnih pojacanja tacne ili ne, ali jedno me iritira iako veoma cenim Duletov trenerski rad.

Naime, sta on ima kao trener da komentarise ovakve vesti, zasto za sve mora da se pita i izjasnjava.

Cuti i radi sa ekipom a o pojacanjima se konsultuj i naravno utici na ljude iz kluba koji su za to neposredno zaduzeni, ili bi trebalo da budu zaduzeni kao u svakom klubu koji funkcionise na normalnim osnovama.

E u mom Partizanu je dosta toga naopacke, pa se Dule pita i za pojacanja i za racun u banci...nadam se da bar ekonoma ostavlja da radi svoj posao i ne visi mu iznad glave dok ovaj sprema opremu.

Medjutim to se nece promeniti i kraj. Mene ce takve stvari i dalje nervirati kao verovatno i mnoge ostale Grobare, ali onda osvoje titule i zamazu nam oci da klub vode domacinski.

Ne gajim nade u bitnije promene ali sam morao da iznesem svoje misljenje.

ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

Milivoj

pre 14 godina

Pa kad prodajes najboljeg mladog igraca Evrope za pola miliona ko ti je kriv.
Naravno da niko vise ne veruje u to da nemate novca.
Volim Partizan i ne zanima me vase kukanje. Treba ispitati transfere ko je lud da Tepica i Novicu proda za ukupno milion.

Kako se beše to zove u psihologiji?

pre 14 godina

Jel` Vi to toliko raspravljate o onom elegantnom gospodinu, što redovno pravi incidente, što na terenu, što u medijima, kako bi bio u centru pažnje?

XXX

pre 14 godina

Razumem sve ove vaše komentare, jer teško je gledati trenera vama omraženog kluba kako 8 godina za redom osvaja titule. Teško je gledati trenera kako vaš omraženi klub vodi godinama uspešno kroz euro ligu ne dajući vam ni promil šanse da se i vi tu oprobate. Teško je gledati trenera vašeg omraženog kluba kako prima titulu najboljeg trenera u Evropi! Teško će biti da se gleda vaš omraženi klub kako igra sa NBA zvezdama. Teško je navijati za reprezentaciju sastavljenu mahom od igrača koje je stvorio trener vaseg omraženog kluba.
Sve je to jako jako teško, tako da me ovakvi komentari uopste ne iznenadjuju!
A neko tu napisa : "DOKLE VISE TAJ VUJOŠEVIC?"
Pa evo ja cu da mu odgovorim: ONOLIKO KOLIKO BUDE POTREBNO DA NESTANETE I U KOSARCI, pošto vas je još jedan mag kojeg obožavate Mr Udovičić u jednom sportu već ugasio!!!
I još nešto za kraj: MI IMAMO TRENERA, A VI?

dullence

pre 14 godina

@
(nikola, 10. avgust 2009 01:29)

Decko ti se u ovaj sport ne razumes i partizan ne pratis. Idi bavi se bobom,ili tkao nekim jendostavnim sportom...
Strahinja na pozajmicu, i to na cetvorci...Strahinja ce deliti minutazu sa Veselim na pola ove sezone na trojci...cak ce pre Veseli da rotira 4. ako ne budemo imalo dovoljno visokih...

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!

*bane*

pre 14 godina

* Kao da je Partizan bio prvak sveta a ne 8. Ponovite bar plasman za final four a ne da prodate 4 najbolja igrača i onda nemate pare za grejanje!! Budite bar među 4 pa onda se hvalite ili Vam je još uvek pobeda nad Zvezdom , VRH !!

ne razumem

pre 14 godina

Stalno evroliga, stalno pun pionir (cak i arena ponekad) a para nikada nema i stalno se moli za neku pomoc! Svaki klub bi pozeleo da igra konstantno evroligu, da ima punu halu i da osvaja titule. Zar se na tim utakmicama bas nista ne zaradi? A da ne pricam o rasprodaji tima na kraju sezone. Kako se neko ne zapita gde je taj novac i da li je neophodno da Dule na svakoj konferenciji za novinare moli za pomoc?

gravedigger

pre 14 godina

(Dobronamerni navijac Partizana, zabrinut za zdravlje svog trenera, 9. avgust 2009 17:51) ti si prijatelju navijac PARTIZANA kao i ja zvezde, a ko non-stop podriva PARTIZAN najbolje se videlo oko bodovanja za euroligu, zna se dobro odakle duvaju vetrovi(nisu juzni)!!

djole

pre 14 godina

Nije vam ovo fudbal pa da se plaćaju milionska obeštećenja. To što su Novica i Tepić prodati sa po 500.000 je realno, s obzirom da je Peković otišao za 750.000. Inače, u Evropi postoje možda 2-3 kluba (PAO, Olimpijakos i neka od ruskih ekipa) spremna da plaćaju obeštećenje za igrače. Ostali angažuju slobodne agente. Zašto bi neko npr. dovodio Tepića i plaćao za njega 1 milion obeštećenje, plus platu, koja je između 500.000 i 1.000.000 kada za te pare može, na period od dve-tri godine da potpiše nekog odličnog amerikanca. Klubovi su spremni da plate veće obeštećenje samo za igrače za koje se računa da će biti visoko kotirani na draftu za NBA (u prvih 5 do 10 pikova), pa gde će moći da dobiju obeštećenje od samog igrača (NBA timovi mogu da plaćaju obeštećenje samo do 350.000 dolara, tako nešto). Tako je Hemofarm uzeo od Miličića, mislim 2 miliona dolara, tjs. Miličić je platio iz svog džepa raskid ugovora, a Miličić je bio 2. pik na draftu. Jasno je da Tepić i Veličković verovatno neće ni ići na draft, a ako budu išli biće u najboljem slučaju birani pri kraju prve runde gde im nisu garantovani visoki ugovori (Inače Peković je biran tek na kraju prve runde, a on ima mnogo veće izglede sa uspeh u NBA i od Veličkovića i od Tepića). Uostalom, NBA klubovi se sve manje odlučuju da sa visokih mesta na draftu biraju evropske igrače, verovatno zbog neuspeha sa pikovima kao što su Miličić i Barzanji. Tako je, ove godine, Riki Rubio, dominantan igrač u svom uzrastu, biran tek sa 5-og mesta. Jedino Jan Veseli ima potencijal da bude u vrhu NBA drafta i jedino na njemu Partizan može da računa da će dobiti nešto veće obeštećenje.

Marfi

pre 14 godina

Ovo već postaje smešno kada Partizanovi čelnici kukaju kako nema para a sa druge strane se kriju pravi iznosi koje je crno-beli klub inkasira prodajom igrača u inostranstvo. Konkretno, za prodaju Veličkovića Real Madridu, Partizan je u srpske medije pustio priču o naplaćenom obeštećenju od 500.000 evra a španska štampa je bila jasna; ceo transfer reprezentativnog krilnog centra bio oko 8.5 miliona evra s tim što je Veličkoviću pripalo 5.5 miliona evra za ugovor. Gde je otišla razlika? Pitanje je zašto Partizan netačno predstavlja cifre koje dobija od prodaje igrača a za uzvrat stalno potencira problem nedostatak para i nepovoljne uslove kreditiranja kod Marfin banke?

Branko

pre 14 godina

Iste novine su pisale da
će Dule postati selektor CG, pa se on isto ljutio kao napad na Partizan i tako sve, pa je ipak bilo tačno.

PS

Kad se u Partizanu stiče punoletstvo, mislim, da i Danilović nešto kaže o poslovanju i sl.

čika Velja

pre 14 godina

Auh, koliko zaludnih ljudi ima!? Kao da prvi put čitate novinarska naglabanja, kao da prvi put čitate profesorove opservacije, kao da ne znate da se u tome ništa neće promeniti, kao da ne znate da će Partizan nastaviti dominaciju na ovim prostorima, kao da ne znate da će Partizan i u ovoj sezoni stvoriti makar jednog odličnog igrača ... Kome sve ovo nije jasno, neka lepo dovede nekog sa mnooooogo para u Humsku 1, ali treba da zna da ni to ne garantuje "final four" jer tamo vrebaju Željko i Etore, a to je njihov teren!

Kult ličnosti, ili šta već?

pre 14 godina

a cast da te Dule Vujosevic opsuje je velika! to se placa posebno!
(Partizanovac, 9. avgust 2009 17:15)

???

???

???

Kad dodje vreme

pre 14 godina

Kad dodje vreme Dule reci koji su da banujem sve iz racunara. Neka pise ko sta hoce i gde hoce ali je glupo gubiti vreme na gluposti. Ima i vrsnih novina i novinara kojima treba pokloniti paznju. A bolidima je mesto iu formuli.

nikola

pre 14 godina

Decko ti se u ovaj sport ne razumes i partizan ne pratis. Idi bavi se bobom,ili tkao nekim jendostavnim sportom...
Strahinja na pozajmicu, i to na cetvorci...Strahinja ce deliti minutazu sa Veselim na pola ove sezone na trojci...cak ce pre Veseli da rotira 4. ako ne budemo imalo dovoljno visokih...

P.S. Dule Vujosevic je uvek u pravu!
(dullence, 10. avgust 2009 07:20)

Dobro bre covece,sta se tolko iznervira za Strahinju. Sve je jedno na kojoj je poziciji (moze i 3 i 4, licno je rekao to na gostovanju na SOS-u posle pobede Partizana nad Unikahom u Malagi), ali je glavno da nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo prethodnih sezona. Citaj komentare na ostalim vestima i videces da uglavnom svi to pisu. Evo dosao je Lesic, a najavljuju se jos dvojica, znaci ukupno 3 kao sto sam pretpostavio. Naravno mozda ce neko od ovih mladih na pozjmicu, a Strahinja ostane (ako Dule tako odluci onda stvarno tako treba) ali neznam odakle tolka frustracija...