Čarlton: Ronaldov transfer vulgaran

Direktor Mančester junajteda Bobi Čarlton opisao je obeštećenje Reala za Kristijana Ronalda kao vulgarno, ali je rekao niko ne misli loše o njemu zbog toga.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 18.06.2009.

15:45

Default images

Čarlton je dodao da se može verovati Aleksu Fergusonu da će iskoristiti 80 miliona funti od transfera da dovede vrhunske igrače, ali je priznao i da je odlazak najboljeg igrača izazvao sumnje. Veruje se da će klubovi do kraja meseca završiti poslove oko rekordnog transfera, godinu dana pošto je Mančester uspešno odbranio Ronalda od prve ponude Madriđana.

"Ronaldo nas napušta zato što je kao dečak sanjao da igra za Real Madrid, tako da nas napušta uz naš blagoslov. Zahvalni smo mu na golovima i igrama i zato što je doprineo slavi Mančester junajteda", rekao je Čarlton u Pekingu, gde završava poslove kluba.

Legenda "crvenih" rekao je da je transfer "dobar i fer posao" za njegov klub, koji sada ima značajna sredstva da dovede nove talente u napadu, koji bi igrali uz Vejna Runija, Dimitara Berbatova i veterane Rajana Gigsa i Pola Skolsa.

"To je enormna količina novca i nekada deluje pomalo vulgarna. Ali, bez obzira, bojim se da je posao - posao. Imamo i odgovornost kao
preduzeće. To je mnogo para. Stvarno deluje ludo, ali što je igrač skuplji, to su televizijske kuće spremnije da doprinesu još malo",
rekao je Čarlton.

"Malo se, međutim, i zapitate posle toga. Pitate se da li ste ispravno postupili. Nećemo to znati dok ne počne sezona", dodao je slavni Britanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: