Čukarički: "Ne možemo da platimo"

Direktor FK Čukarički Dragan Spasenović izjavio je kako njegov klub nema sredstva da isplati dugovanja svom bivšem igraču Mirku Poledici.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Sreda, 20.05.2009.

10:05

Default images

’Brđani’, odlukom Izvršnog odbora FSS imaju rok do 23. maja da isplate Poledici 52.000 evra, a u suprotnom klubu sa Banovog Brda preti suspenzija koja može da ih odvede i u niži rang takmičenja. Spasenović je izjavio da je Poledici ponuđen lokal kao kompenzacija za dug.

Ne možemo da platimo. Garancije smo odavno dali, klub i korporacija Stankom su u blokadi, a u sporu oštećenom Mirku Poledici ponudili smo lokal. U ponuđeni lokal Poledica može odmah da uđe. Videćemo šta će biti jer sutra imamo sastanak sa njegovim advokatom“, rekao je Spasenović za „Sportski žurnal“.

Čukarički takođe duguje i 14.000 evra Nikoli Joloviću, fudbaleru OFK Beograda.

Mi smo kao klub učinili u ovom momentu sve što smo mogli, pa nam preostaje da čekamo dalji rasplet događaja. O drugim klubovima ne ibh govorio, međutim znam da ćemo se kao klub na terenu boriti da izborimo opstanak u eliti do poslednjeg sekunda poslednjeg kola, a ubeđen sam da imamo snage i da ćemo uspeti da sačuvamo status“, zaključio je direktor Čukaričkog.

Čukarički u nedelju, 24. maja, igra u Banatskom Dvoru sa Banatom utakmicu 32. kola Jelen Super lige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: