Wimbledon na TV B92!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo, da će najveći teniski turnir na planeti, Wimbledon, u sledeće četiri godine biti emitovan na TV B92.

Izvor: B92

Petak, 19.09.2008.

13:31

Default images

Interes nam je da pored najboljeg fudbala, što Liga šampiona, svakako jeste, u naš program uvrstimo i događaj koji nije samo tenis. To je tradicija, prestiž, nezvanično prvenstvo sveta...

Pored činjenice da su posete našim internet specijalima posvećenim najvećim svetskim turnirima jednostavno, ogromne, želeli smo i kao
televizija da damo veliki doprinos promociji najvažnijeg "srpskog sporta". Cilj nam je da pre, za vreme i posle Wimbledona, veliki deo našeg programa posvetimo upravo onima čije pobede sebično doživljavamo kao svoje.

Dakle, Jelena, Ana, Nole, Lejdi Ogilvi i vimbldonska trava, samo na B92...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

8 h

Podeli: