Nedelja, 15.06.2014.

10:27

Sport: Terzić gen. direktor FKCZ?

Predsednik Zajednice superligaša Zvezdan Terzić mogao bi u narednom periodu da postane član Uprave FK Crvena zvezda, prenosi DSL Sport.

Izvor: SV

Default images

Nakon izbacivanja kluba iz evropskih takmičenja za narednu sezonu, najavljene su promene u rukovodećim strukturama.

Terziću se, navodno, nudi funkcija generalnog direktora, koja bi trebalo da bude ustanovljena u okviru sistemskh promena i reorganizacije Uprave kluba, a posle predsedničke bila bi jedna od najznačajnijih.

Ipak, nije najrealnije da će se u nekoj bližoj budućnosti dogoditi ovakav scenario, pošto i dalje nije poznato da li će i kada sadašnja Uprava odlučiti o svojoj budućnosti.

Terzić je pre više od deset godina dovođen u vezu sa eventualnim aganžmanom u Crvenoj zvezdi, kada je bio želja Dragana Džajića, a poslednji put su se takve najave čule pre 20 meseci, kada je u klub stiglo aktuelno rukovodstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: