"Voziću dok se ne onesvestim"

Drugu godinu zaredom Dušan Borković će braniti boje Srbije u Svetskom šampionatu turing automobila, koji počinje predstojećeg vikenda u Argentini.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

14:11

Default images
FIA WTCC

Bogatiji za iskustvo od prošle godine, Borković u novu sezonu ulazi u novom automobilu, novom timu, ali i sa novim problemima zbog svoje visine, koji bi mogli dodatno da mu otežaju borbu sa rivalima na stazi

U intervjuu za B92 pred početak ovogodišnjeg šampionata Borković je pričao o onome što ga čeka od predstojećeg vikenda, i trka u Argentini, a posebno o problemima zbog malog prostora unutar njegove Honde Sivik...

Borković je prošle sezone prvi put vozio u elitnom društvu, a kruna je došla u vidu drugog mesta na legendarnoj „Suzuki“. U odnosu na prošlu sezonu, Honda Sivik je zamenila Ševrolet Kruz, Protim Italija je zamenio Kampos, a Borković je stekao iskustvo.

Mislim da će mi dosta pomoći prošla sezona, suludo bi bilo da bude drugačije. Gledam sada kako se osećam pred prvu trku u odnosu na prošlu godinu, sada znam u šta se upuštam, šta me očekuje. Znam sve konkurente, imam i neke nove, konkurencija će biti drugačija i mislim da će biti teže ući u drugi deo kvalifikacija i među prvih deset na startu“, rekao je Borković za B92.

Kompletan intervju sa Dušanom Borkovićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: