Kuk: Imamo kvalitet da dobijemo CZ

Košarkaš Budućnosti Omar Kuk rekao je danas da njegov tim može da nanese prvi poraz Crvenoj zvezdi u predstojećem derbi meču 19. kola ABA lige.

Izvor: ÐN

Nedelja, 25.01.2015.

10:59

Default images
Starsportphoto

Iskusni plejmejker je optimista i veruje da Podgoričani mogu do dva boda uz pomoć pune dvorane.

"Siguran sam da imamo kvalitet da ih dobijemo, ali preduslov za to je da im ne dozvolimo da u seriji postižu lake poena i smanjimo broj grešaka. Ako odigramo agresivno u odbrani i pametno u napadu, uz podršku naših navijača, verujem da možemo da osvojimo važne bodove, koji će nas još više primaći osvajanju drugog mesta“, rekao je Kuk za „Vijesti“.

Prema njegovim rečima, ljubitelji košarke će moći da uživaju u derbiju jer se sastaju dve prvoplasirane ekipe.

"Nema sumnje da nas čeka težak meč, Crvena zvezda igra dobro ove sezone, jedina je bez poraza, što pokazuje o kakvom se rivalu radi. Dobro su pokriveni na svim pozicijama. Dobro smo se spremili i očekujem da pružimo kvalitetnu partiju", rekao je Kuk, koji je u sezoni 2007/2008 nosio dres beogradskog kluba.

Utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 sati u dvorani ’Morača’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: