Rodžers: Nema sukoba, jaki smo

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers demantovao je spekulacije o sukobu među njegovim igračima istakavši da u svlačionici vlada jak timski duh.

Izvor: AK

Utorak, 16.12.2014.

14:19

Default images

Prethodnih dana engleski mediji su pisali o sukobu kapitena Stivena Džerarda i štopera Dejana Lovrena u svlačionici Old Traforda posle ubedljivog poraza od Junajteda 3:0.

"Čuo sam glasine o sukobima u svlačionici, to nije tačno. Naša svlačionica je veoma složna. Timski duh nam je jak. Zbog toga verujem da ćemo biti mnogo bolji u drugoj polovini sezone", rekao je Rodžers.

Nakon poraza od Junajteda krenule su glasine i o smeni Rodžersa, a mediji spekulišu da bi mogao da ga nasledi trener Ajaksa Frank de Bur.

Liverpul je trenutno tek 11. u Premijer ligi sa 18 bodova manje od lidera Čelsija. U sredu gostuje Bornmutu u četvrtfinalu Liga kupa, a u nedelju ga očekuje još jedan derbi, sa Arsenalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: