Kolaković: Mnogo smo očekivali...

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković razočaran je jer se nacionalni tim porazom od Francuske (3:1) oprostio od borbe za medalju na SP.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 14.09.2014.

13:12

Default images

"Mnogo smo očekivali od ovog meča i šampionata. Nismo uspeli da ostvarimo cilj i zbog toga smo razočarani, svima nam je teško. Momci su želeli najbolje, ali desilo se to što se desilo", rekao je Kolaković.

Srpskim odbojkašima u meču sa Francuzima pobeda je bila imperativ, kao i u duelu poslednjeg kola protiv Irana.

"Dobro smo ušli u meč, odigrali na nivou i drugi set, ali je odlučila izgubljena prednost u trećem setu. Nismo imali strpljenje, izgubili smo taj period i energiju i jednostavno kao da smo čekali šta će protivnik da uradi", dodao je Kolaković.

On je najavio promene u timu za meč protiv Irana, koji neće imati rezultatski značaj.

"Moramo da idemo na pobedu u tom meču jer Iran je veliki protivnik, a ovo je Svetsko prvenstvo. Nije svejedno biti sedmi ili deveti zbog bodova koji se skupljaju za učešće na narednim takmičenjima i Olimpijskim igrama. Biće promena u timu, zato što će određeni igrači biti nevoljni da ispune zadatak, ali sigurno ima onih koji kipte od želje da odigraju taj meč", zaključio je Kolaković.

Utakmica Srbija – Iran igra se od 16.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: