Ramos: Nemam problem sa Peresom

Fudbaler madridskog Reala Serhio Ramos rekao je da ne želi da napusuti taj klub, kao i da ne postoji problem između njega i predsednika Florentina Peresa.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 01.12.2013.

14:12

Default images

Španski mediji poslednjih dana su prenosili da će Peres odlučiti da proda Ramosa jer se nisu dogovorili oko produžetka ugovora.

"Oko ugovora nikada nije postojao problem. Osećam se privilegovanim što sam ovde i ne želim da napustim klub. Voleo bih da završim karijeru u dresu Reala. Imam dobar odnos sa predsednikom Peresom, mada se ne slažemo baš u svemu."

"Ne bih želeo da otkrijem o kom se problemu lične prirode radi", rekao je Ramos na konferenciji za medije posle utakmice sa Valjadolidom (4:0).

Ramos je u Real došao 2005. godine iz Sevilje, a do sada je odigrao 369 utakmica i dao je 42 gola. Sa "kraljevskim klubom" je za to vreme osvojio tri titule Primere, jedan nacionalni kup i dva Superkupa Španije. Za reprezentaciju Španije ima 115 nastupa, uz devet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: