Omladinci čuvaju čast Crvene zvezde

Pobedom nad ekipom Brodarca rezultatom 3:0, petlići Crvene zvezde osvojili su titulu u svojoj kategoriji, igrača 1998. godišta.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 22.06.2011.

15:56

Default images

Andrija Crnadak i drugovi su pobedom kolo pre kraja stekli četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, i na taj način teoretski obezbedili titulu.

Uz petliće, šampioni su postali i mlađi kadeti. Oni su u Obrenovcu savladali domaćina Radnički rezultatom 5:1, i takođe kolo pre kraja obezbedili naslov prvaka.

U nedelju su šansu da Zvezdinoj omladinskoj školi donesu još jedan trofej, iskoristili su i mlađi pioniri. Oni su na pomoćnom terenu Marakane savladali BSK iz Batajnice rezultatom 8:0, i sada imaju četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog, kolo pre kraja prvenstva.

Tako je čak sedam od devet selekcija omladinske škole Crvene zvezde osvojilo titulu u svojoj kategoriji. Još ranije su prvaci postali omladinci, kadeti, mlađi petlići i škola fudbala 2001. godište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: