Materaci ne želi da gleda SP

Italijanski fudbaler Marko Materaci izjavio je za rimsku 'Republiku' da neće pratiti dešavanja na svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 04.01.2010.

14:28

Default images

Materaci je za leto planirao turneju po Americi. Iskusni igrač odbrane milanskog Intera, koji ove sezone nije standardan u prvoj postavi šampiona Italije, ima vrlo male šanse da se nađe na spisku selektora Marčela Lipija, pa je odlučio da letnji odmor ne provede gledajući šampionat preko malih ekrana. U vreme šampionata sveta Materaci će na motoru obilaziti američki kontinent.

Materaci je u finalnoj utakmici Mondijala u Nemačkoj 2006. godine protiv Francuske najpre postigao izjednačujući pogodak, a zatim isprovocirao prvog asa 'Trikolora' Zinedina Zidana, koji ga je glavom udario u grudi i zbog toga dobio crveni karton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: