Italijanska trojka juri Ronalda?

Prema pisanju italijanske štampe, Sampdorija, Sijena i Roma su zainteresovani za dovođenje nekadašnjeg najboljeg fudbalera sveta, Brazilca Ronalda.

Izvor: B92, Goal

Utorak, 21.10.2008.

11:46

Default images

Prema navodima medija, Ronaldo je dobio ponudu sportskog direktora Sampdorije Đuzepea Marote, da pređe u đenovski klub u januaru. Ipak, u utorak je italijanska štampa objavila kako je Sijena spremna da pošalje ponudu Ronaldu, a da bi u trku mogla da se uključi i Roma kojoj u ekipi svakako nedostaju pravi centarfori. Ronaldov agent odbacio je ove tvrdnje medija.

Bivši igrač Milana se još uvek oporavlja od teške povrede kolena, koju je zadobio u februaru na utakmici sa Livornom i Ronaldo je u proteklih nekoliko nedelja trenirao sa brazilskim klubom Flamenogm.

Ronaldov agent, Fabijano Farah tvrdi kako nije dobio nikakvu konkretnu ponudu za njegovog klijenta.

Ne mogu da vam dam sve detalje“, rekao je Farah za Gazetu.

Jedino što mogu da kažem je da Ronaldo vredno trenira da bi bio spreman za prijateljski meč u Maroku 17. novembra, gde će njegovi ’prijatelji’ igrati sa ’prijateljima’ Zinedina Zidana“.

Što se tiče glasina, još je rano da pričamo o tome. Nikakvi pregovori nisu u toku, ali je tačno da se javio jedan italijanski klub“.

U svakom slučaju, prvo želimo da se proces rehabilitacije završi i uveravam vas da nam nisju javili ni ni Sampdorija, niti Sijena“, završio je Farah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: