Sreten Ninković dobio Mišićev kros

Izvor: B92, Beta

Subota, 17.07.2004.

20:53

Default images
Državni reprezentativac Sreten Ninković iz Uba pobedio je treći put uzastopno na "Mišićevom krosu", koji je u subotu održan na stazi dugoj 10,5 kilometara, koja vodi od rodnog sela vojvode Živojina Mišića do Mionice.

Drugi je bio Saša Stolić iz Požarevca, a treći Ramiz Taipi iz Beograda.

U konkurenciji seniorki prvo mesto osvojila je Ana Subotić iz Surčina, druga je bila Sandra Stolić iz Požarevca, a treća Ana Marković iz Smedereva.

"Mišićev kros" održan je u okviru osmih po redu "Mišićevih dana", manifestacije kojom zavičaj neguje uspomenu na srpskog vojskovođu iz Prvog svetskog rata. Učestvovali su i juniori, pioniri i predškolci, kao i pripadnici Vojske Srbije i Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Promoter "Mišićevog krosa" bio je nekadašnji jugoslovenski reprezentativac i evropski prvak na srednjim prugama Dragan Zdravković, koji je pobednicima u svim disciplinama uručio medalje i diplome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: