Dan 2: Pet zlata za podelu

Drugog dana Olimpijskih igara u Vankuveru na borilišta će izaći takmičari u sedam sportova, a biće podeljene medalje u pet disciplina.

Izvor: B92

Subota, 13.02.2010.

07:13

Default images

Prvo na programu je takmičenje u ski skokovima na normalnoj skakaonici, od 18.45 po srednjeevropskom vremenu, dok će u subotu medalje u konkurenciji muškaraca, takođe, biti podeljene u brzom klizanju na 5.000 metara i u klizanju na kratkoj stazi od 1.500 metara. U konkurenciji žena prve osvajačice medalja biće poznate u bijatlonu, u sprintu na 7,5 kilometara i u akrobatskom skijanju.

Dve utakmice ženskog hokeja na ledu u okviru grupe A biće održane u subotu, a u njima se sastaju Švedska i Švajcarska, odnosno Kanada i Slovačka. Drugog dana takmičenja na programu su, takođe, kvalifikacije u sankanju u konkurenciji muškaraca kao i kvalifikacije u klizanju na kratkoj stazi, na 500 metara, i polufinale u štafeti na 3.000 metara kod žena.

U subotu je trebalo da bude održan i muški spust, ali je on odložen zbog loših vremenskih uslova, kao i ženska superkombinacija koja je trebalo da bude održana u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: