Nova vest
Tenis

Četvrtak, 27.05.2010.

11:36

Prestala kiša, nastavak u 16 sati

Takmičenje na Rolan Garosu nije počelo u 11h zbog kiše, pa će srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović mečeve 2. kola verovatno igrati od 16h.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Jankovićeva je u 11 sati na terenu "Filip Šatrije" trebalo da počne meč protiv Estonke Kaje Kanepi, 118. teniserke sveta, dok je u isto vreme na terenu broj jedan Ivanovićeva trebalo da igra protiv 28. nositeljke, Ruskinje Alise Klejbanove. Ipak, zbog velike oluje nijedan meč nije mogao da se odigra, dok se nastavak turnira očekuje od 16 časova.

Zbog kiše će biti pomeren i meč Novaka Đokovića i japanskog tenisera Keija Nišikorija, 246. na ATP listi. Njihov duel je treći na programu terena "Suzan Lenglen", na kojem je takmičenje trebalo da počne u 11 sati. Zbog velike oluje i odlaganja svih mečeva pitanje je da li će Đoković uopšte nastupiti u četvrtak.

Oluja je omela i Nenad Zimonjića i Danijel Nestora. Oni bi trebalo da igraju meč prvog kola igrati protiv Britanca Rosa Hačinsa i Australijanca Džordana Kera. Pošto je meč treći na programu terena broj osam, takođe je neizvesno da li će se održati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu