Amerikancima bronza u bejzbolu

Reprezentativci SAD osvojili su bronzanu medalju na turniru u bejzbolu.

Izvor: B92

Subota, 23.08.2008.

08:21

Default images

U borbi za treće mesto američki tim pobedio je Japan rezultatom 8:4. Finalni duel igra se u subotu, tačno u podne po našem vremenu, a za zlato će se boriti branioci trofeja sa Kube, i do sada u Pekingu neporaženi nacionalni tim Južne Koreje.

Japan je u borbi za bronzu poveo u prvom iningu, Amrikanci su uzvratili u drugom, a treći je doneo pravu dramu, jer su obe ekipe zabeležile po tri poena, zahvaljjujući houm ranovima Aokija za Japan i Brauna za SAD.

Odluka je pala u petom periodu, kada su dobri udarci Tigardena i Donalda doneli američkom timu 4 poena i nedostižnu prednost.

Amerikanci su tako stigli do treće olimpijske medalje i druge bronze na pet bejzbol turnira, a kako stvari stoje ostaće poslednji osvajači bronze, jer je bejzbol skinut sa programa za London 2012. godine.

Američki tim tako je ublažio sramotu iz Atine, kada ih je poraz od Meksika u kvalifikacijama koštao nastupa na Igrama.

Japan je branio bronzu iz Grčke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: