Neverovatan preokret Junajteda u Torinu, Ajaks živi od Tadića!

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Juventus sa 2:1 u Torinu posle velikog preokreta u finišu utakmice.

 Ronaldo 65 – Mata 86, Pogba 89
  JUV   MNU  
  1 : 2  
90+2' Gooool u Lionu – Hofehnajm sa igračem manje do 2:2!
Kakav podvig Hofenhajma u Lionu koji stiže do izjednačenja sa igračem manje. Neverovatan povratak "plavih" zaokružio je Kaderabek u drugom minutu nadoknade vremena, kada je sačekao loptu na drugoj stativi posle prekida i pogodio za hladan tuš domaćim navijačima – 2:2!
90+2' Gooool u Mančesteru – het-trik Žezusa!
Siti je overio plasman dalje, a posle dva gola iz penala, red je bio da Gabrijel Žezus pogodi i iz igre za konačnih 6:0!
90' Goool u Torinu – kakav preokret Junajteda!
Kakav preokret "Crvenih đavola" u Torinu – Junajted stiže do pobede za tri minuta. Posle prekida sa levog boka stvorila se velika gužva u petercu Juventusa, nisu uspeli da je izbace domaći igrači, a Leonardo Bonuči je šalje u svoju mrežu za potpuni preokret gostiju i 1:2!
86' Gooool u Torinu – majstorija Mate za 1:1!
Tek u finišu susreta "Đavoli" stižu do prilike i na sjajan način je koristi Huan Mata. Omaleni Španac je prelepo izveo slobodnjak sa 18 metara, Ščensni je bio nemoćan i Junajted je izjendačion na 1:1!
84' Gooool u Mančesteru – Mahrez upotpunio spektakl Sitija!
Sevnula je kontra u režiji Žezusa, Gindoana i Mahreza koji lepo rešava situaciju za velikih 5:0!
71' Goool u Minhenu – Levandovski za 2:0!
Rešio je tim Nika Kovača pitanje pobednika zahvaljujući dvostrukom strelcu Robertu Levandovskom. Posle kornera je Poljak bio najsnalažljiviji na drugoj stativi i pogodio gornji desni ugao – 2:0!
72' Goool u Mančesteru – Siti drugim penalom do 4:0!
Drugi pogodak Gabrijela Žezusa koji se danas preplatio na penale. Opet je bio siguran i doneo 4:0 Mančester sitiju!
67' Pukla "petarda" Reala u Plzenju!
Majstorija Tonija Krosa za peti gol Madriđana. Kontru je povukao rezervista Vinisijus Žunior, odigrao do Nemca levo koji lepo lobuje golmana za 5:0!
65' Gooool – prvenac Ronalda za 1:0 Juventusa!
Kako se samo snašao Kristijano Ronaldo i postigao neverovatan gol, prvi u sezoni u Ligi šampiona i to protiv svog Mančester junajteda. Pobegao je Viktoru Lindelefu, dobio dugu loptu od Leonarda Bonučija i iz voleja je zakucao uz desnu stativu – 1:0!
61' Gooool u Lisabonu – Ajaks izjednačio na 1:1!
Fantastično se snašao srpski reprezentativac Dušan Tadić i doneo izjednačenje Benfiki. Prihvatio je dugu loptu iza odbrane, predriblao golmana i iz mrtvog ugla ćušnuo je preko linije – 1:1!
63' Lion preti sa igračem više
Depaj, pa Rafael u šansama, ali bez promene rezultata na "Grupama stadionu".
60' Velika šansa za Levandovskog u Minhenu
Idealno dodavanje poljski napadač je prihvatio i izašao 1 na 1 sa golmanom, ali njegov udarc brani Barkas.
51' Lion – Crveni karton za Hofenhajm!
Kasim Adams je oborio Fekira i dobio drugi žuti karton – Hofenhajm ostaje sa igračem manje u Lionu.
49' Okvir gola opet spasao Junajted u Torinu!
Neverovatno kako Junajted još nije primio gol u Torinu. Izuzetno je Dibala sada šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov udarac zaustavila prečka.
49' Gooool – Siti overio trijumf!
Već u prvom napadu u drugom poluvremenu "Građani" su potvrdili trijumf protiv Šahtjora. U 49. minutu Sterling se po sredini stuštio ka golu, predbrilao dvojicu čuvara, a onda sa 16 metara uputio prelep udarac za 3:0!
46' Nastavljeni mečevi u Ligi šampiona
45' Kraj prvih poluvremena
40' Gooool – Real se razgoropadio, Bejl za 4:0!
Upisao se i Velšanin, a Real se razgoropadio protiv Viktorije. Po levoj strani probio je Vaskes, lopta je stigla na drugu stativu odakle Bejl pogađa donji levi ugao za 4:0!
37' Gooool – Real u finišu poluvremena do 3:0
Real je konačno proigrao i sve dileme oko pobednika u Plzenju rešio u prvom poluvremenu. Bejl je sada asistirao Benzemi koji svojim drugim pogotkom povećava na 3:0!
35' Kedira pogodio stativu!
Sada je nemački reprezentativac bio još bliži da pogodi gol. Sprečila ga je ipak stativa posle odlične povratne lopte Ronalda.
34' Juventus zamalo da povede protiv Junajteda!
U Torinu nije toliko sadržajna utakmica koliko se očekivalo, a malo je falilo da domaćin stigne do vođstva. Strelac bi bio Nemanja Matić od kojeg se lopta odbila posle centaršuta Kvadrada sa desne strane. Ipak, koncentrisan je bio David De Hea.
"Penal" za Siti
31' Goool u Minhenu – Bajern sa penala do vođstva!
I u Minhenu je viđena najstroža kazna koju je skrivio naš fudbaler Uroš Ćosić. Siguran izvođač za domaćina bio je Robert Levandovski koji je pogodio za 1:0!
28' Goool u Lionu - Ndombele duplirao vođstvo Olimpika!
Mnogo sreće imao je domaći tim koji dolazi do drugog gola. Ndombele je šutirao, lopta je pogodila nekog na putu do gola i prevarila golmana Hofenhajma – 2:0!
29' Gooool u Lisabonu – Benfika povela protiv Ajaksa!
Prosto je neverovatno kako je Žonas ostao usamljen na petercu u kaznenom prostoru "Kopljanika". –
Da li je Ramos namerno udario rivala?
24' Gooool u Mančesteru – i Siti došao do 2:0!
Tim Pepa Gvardiole brzo je došao do drugog gola, pošto je Rahim Sterling je sam pao u kaznenom prostoru. Gabrijel Žezus je izveo najstrožu kaznu i doneo 2:0!
23' Gooool u Plzenju – Real ekspresno duplirao vođstvo!
Već u sledećem napadu bilo je 2:0 za ekipu Santjaga Solarija. Iz prekida je centrirao Kros, Kazemiro je bio na pravom mestu i doneo sigurno vođstvo braniocu titule.
21' Goooool u Plzenju – Real kaznio promašaj Viktorije!
Karim Benzema donosi prednost "Kraljevićima"! Odlično se francuski napadač snašao u kaznenom prostoru, zalomio čuvara i omogućio sebi laku realizaciju – 0:1!
20' Gooool u Lionu – domaćin vodi protiv Hofenhajma!
Posle nekoliko šansi Nemaca, stigla je naplata na drugoj strani. Nakon silovitog šuta Mendija, stvorila se gužva ispred gola gostiju, odakle je Fekir nekako ugurao loptu u mrežu – 1:0!
17' Juventus opasniji u Torinu, ali bez šansi
"Stara dama" je krenula ofanzivnije protiv Junajteda i nekoliko puta šutirala, ali je samo jedan pokušaj išao u okvir gola. Na Juventus areni se igra tvrdo, uz solidan broj faulova.
14' Ramos raskrvario rivala
U Plzenju je publika svedočila povredi svog igrača Milana Havela koji je posle duela sa Serhiom Ramosom ostao na zemlji i obilno krvario.
Benzema 21, 37, Kazemiro 23, Bejl 40, Kros 67
VIK RMA
0 : 5
Silva 13, Žezus 24p, 72p, 90+2, Sterling 49, Mahrez 84
MCI SHA
6 : 0
13' Gooool u Mančesteru – Siti vodi protiv Šahtjora sa 1:0!
Prvi gol ove večeri pao je u Mančesteru i postigao ga je, logično, domaći tim. Po desnoj strani je odlično probio Rijad Mahrez, uputio izuzetno oštru loptu na peterac i bukvalno pogodio u nogu dobro postavljenog Davida Silvu koji donosi 1:0!
9' Prečka Viktorije protiv Reala!
Malo je falilo da šampion Evrope primi gol u Plzenju, pošto je Hrosovski zatresao prečku posle kornera. Imao je "Kraljevski klub" mnogo sreće.
Bez golova u prvih 10 minuta
Preostalih šest utakmica Lige šampiona počelo je malo sporije, pa posle 10 minuta ni na jednom stadionu nije se zatresla mreže.
8' Bajern odmah uzvratio šansom
U prilici je bio Leon Gorecka, takođe nakon udarca iz ugla, ali njegov pokušaj glavom sjajno brani golman.
6' AEK zapretio u Minhenu!
Imali su grčki fudbaleri dobru priliku iz kornera, najviši u skoku bio je Lambropulos, ali nije precizno šutirao.
5' Šansa za Hofenhajm u Lionu!
Kramarić je odlično prošao po levoj strani, zavrnuo u sredinu i lopta je došla do saigrača na drugoj stativi, ali je njegov udarac izblokiran.
Pogba se vratio u Torino
1' Počele su utakmice četvrtog kola Lige šampiona
Dobrodošli
VIK RMA
0 : 0
MCI SHA
1 : 0


Silva 13

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: