Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.12.2012.

13:51

ABA: Vujošević opet suspendovan

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević suspendovan je na najmanje dve utakmice zbog nesportskog ponašanja na meču sa Solnokom u Mađarskoj.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Kako se navodi na zvaničnom sajtu ABA lige, Vujošević je kažnjen na osnovu zvaničnog izveštaja sastavljenog posle meča u kojem se navodi da se tokom duela ponašao nesportski.

Konačna odluka u vezi sa kaznom biće donesena u roku od sedam dana pošto se sakupe svi izveštaji. Za sada je sigurno da će Vujošević propustiti sledeće dve utakmice Partizana, gostovanja protiv Zadra i Krke.

Generalni direktor ABA lige Roman Lisac rekao je za B92 da ne može da komentariše incident jer nije bio prisutan, ali kaže da je potrebno da se saslušaju svi akteri (delegat, sudije, zvaničnici Partizana) pre nego što se donese konačna odluka.

To je drugi put ove sezone da je Vujošević kažnjen - prethodno je suspendovan na tri utakmice zbog incidentata na meču prvog kola sa Zadrom.

Partizan je u nedelju izgubio od Solnoka u Mađarskoj, a Vujošević je posle utakmice rekao da je to težak poraz i da pojedini igrači nisu dorasli situaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu