Košarka 104

Ponedeljak, 17.12.2012.

13:51

ABA: Vujošević opet suspendovan

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević suspendovan je na najmanje dve utakmice zbog nesportskog ponašanja na meču sa Solnokom u Mađarskoj.

ABA: Vujoševiæ opet suspendovan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

king

pre 11 godina

uzmi dule jedanaestu titulu, jedanaestu titulu!!! volimo te iako si takav, to ti daje poseban smek, niko nije savrsen, samo nastavi dominaciju i sve ce ti biti oprosteno! a i da ne nastavis volecu te jer nisam kratkog pamcenja kao pojedini, sevam se koliko si mi radosti doneo u zivotu. Bilo je utakmica kad odem i pola utakmice gledam duleta kakav je to lik ljudi moji!

Pitanje...

pre 11 godina

A sta je to Vujosevic uradio protiv Solnoka ???Kada ce biti suspendovan Čović zbog pritiska na sudije protiv Radničkog ??? (NekoIzMase, 17. decembar 2012 15:06)

Hahahha ala vama pucistima nije dobro...

Gledalac

pre 11 godina

Sto se ne lepo ne podelite na dve grupe?
1.Zabranjeni
2.Dervisi (oni kojima je DV sve i svja,pa sta god radio,makar izgubio sve do kraja)

mikeli

pre 11 godina

ne razumem zasto se pomaze kk na drini cuprija ovim postupkom? svi vrlo dobro znaju da pod Gasicevom komandom tim igra lepse i bez presije. na moju veliku zalost sada sam ubedjen da ce kk na drini cuprija dobiti obe utakmice. apelujem na celnike dervisevih protivnika da reaguju i da se izbore da Jesenjin ne bude kaznjen!

'ajde oladi

pre 11 godina

Profa je u sukobu sa sobom i okruženjem. Kriv je budžet, krive su sudije, vlastiti igrači nisu dorasli, navijači koji su temeljni stub crno-belih uspeha su takodje krivi, evropski tim a nema sponzora - neće više ni m.ts,kriv je Čović,kriva je država koja je blanko dala gostoprimstvo. Da se obraz zacrveni. Ko ga ima !
Taktika spusti dole je pročitana,pa sad krenulo da trpa ko, gde i kad stigne, čuj Solnok ! Smešno. Ko engleski jezik i košarkaški kurs !

Blow

pre 11 godina

Gledam ove komentare... Pa zar tolika zahvalnost Vujosevicu posle svega sto je uradio dobro za Partizan ( titule, stvaranje vrhunskih igraca itd ) ?!? Ili je ova vest jednostavno preplavljena komentarima zvezdinih navijaca...? Raduju se svakoj nesreci koja zadesi Partizan...Tuzno ali u takvom drustvu zivimo ..

realan

pre 11 godina

Kako ne shvatate da je covek molio da bude kaznjen kako bi izbegao gostovanje u zadru,gde ga cekaju na noz posle prve utakmice u pioniru,a sad ce tamo decu da posalje da iskale bes na njima.Sram te bre bilo.

Retro

pre 11 godina

Stvarno mislite limenke da cete vi da nam smenjujete trenera, pa nismo mi vi da posle svaka dva poraza menjamo trenera, igrace, predsednika, predsednika saveza.... Nabio vam je Dule velike komplekse pa biste sto pre da mu vidite ledja, e pa nece moci paticete jos dugo!!!! (Dzo, 17. decembar 2012 14:44)

Jedini koji imaju komplekse ste vi grobari...

Sasho

pre 11 godina

dodjoh s posla,otvori stranu o Duletu kad ono 30%komentara zvezdasa,50%komentara zabranjenih i 20% komentara navijaca Partizana!Nebi ga menjao kao trenera!Hladjenje ti je doslo u pravom trenutku,odgledaj nekoliko utakmica Partizana da bi mogo videti gde gresis,inteligentan si za toliko samo treba da priznas sebi!Ja vidim da mi nemamo kontru,vidim da nemamo napade izmedju 5sek i 10sek,vidim da su ti semu dlan na temenu svi provalili pun napad realizacija pod kos ili za 3 poena u zavisnosti kako saka stoji,vidim da su igracima odsecene ruke u pojedinim situacijama,vidim da u odlucujucim momentima igre nema trcanja otvaranje igraca da se napravi visak nego staticnost pa kod koga je lopta aj zavrsi pa sta bude,vidim da nemamo centra,vidim da si sa Andjusicem u ratu oko cega neznam,vidim da su ti visak Djekic,Cakarevic,Andjusic i Gagic nije daleko ni Gordic imas problem sa ovim igracima zasigurno,vidim tehnicke stalno i vidim da si se pogubio sa ovim timom!Moras da im razumes godine pusti ih da se razlete u napadu dozvoli im napade koji traju 5 sekundi pa ako i omase nije strasno vezao si ih,uplasio!Razmisli o ovome,a nebih te menjao jer je ocigledno da nam sreca ove polu sezone nije naklonjena!

bol koja traje više od decenije

pre 11 godina

evo šanse ponovo komšije da se potpisujete kao grobari i da terate DV iz Partizana... inače ako i ima neki navijač Partizana koji je podlegao pritisku i smatra da magu nije mesto na klupi institucije nek se zapita šta bi bilo od nas da nisu PSD-DV-DT tu gde jesu

marko643

pre 11 godina

Vi koji ga pljujete ćete posle opet da ga dižete u nebesa. A vi što se smejete ćete na kraju opet da plačete. Jednostavno, nikako da naučite.

yyy

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...
(a, 17. decembar 2012 14:20)

Zasto da ga otpustimo? Daj jedan dobar razlog. Ali dobar za PArtizan a ne za vas iz Fmp-a ;)

Mirko

pre 11 godina

Ta fora mu je uspela u prvoj utakmici u sezoni, i bila je korisna jer se Partizan vratio i dobio meč, ali sad isključenje nije dovoljno da se tim prene iz strmoglavog pada. Moraće da smisli nešto bolje, ako može, a mislim da ne može mnogo. Ekipa je previše mlada, i umorna, tu nema nekog brzog leka.

Mešano meso

pre 11 godina

@ Bane

Dobro je, nemoj se mnogo nervirati, to je ipak samo sport ... Ajd', ukrašć ... osvojićete i 12. uzastopnu titulu i 7. uzastopni kup i 6. uzastopnu Jadransku ligu, sve će biti ok, samo nemojte da se nervirate ... Evo, dolazi Božić, pa će nama Amerikanci da pobegnu i bićete opet jaći od Zvezde ... Zadovoljni?

Iskreni navijac Partizana

pre 11 godina

Podrska svim momcima Partizana a posebna Andjusicu i Cakarevicu.Nisu igraci krivi sto se ovo desava.Kriv je trener koji ih vodi.Kriva je uprava koja je postavila trenera.Krivi su skauti za loš izbor igrača.A igrači ko igrači samo rade ono sto im se kaze.
Dule znas gde su vrata.
A da i kad odes ne brini ceka te deo od Vestermana,Gordona i Bertansa jer ko jos danas radi za dzabe.

mirko

pre 11 godina

Bio je u pravu, neki nisu dorasli situaciji. Kada ne bi putovao sa igračima na utakmice u Zadru i Novom Mestu, možda bi Gašić mogao postaviti drugačiju igru, a onda bi i upravi bilo jasno o ćemu je reč.
Meni je važniji Partizan od Vujoševića, i bilo kojeg drugog pojedinca, nekima izgleda nije, ali sve ih je manje.

vlada-so

pre 11 godina

ser aleks ferguson.pamet,doziranje agresije,stručnost,zaštita i vernost klubu,usavršavanje mladih igrača,i na kraju rezultat.

Mrki

pre 11 godina

Pa dosta je bilo Dule ajdee odlazi samo praviš probleme,uvek su krivi sudije i igrači al ti nikad,jesi napravio uspehe al ipak nemaš kapacitet kakav je potreban klubu kao što je Partizan.

Bane

pre 11 godina

Najsmešnije mi je što se najviše konetara na vesti u vezi sa Partizanom javljaju mali navijači jo manjeg kluba iz predgrađa. Kao vi nekog ložite, sprdate se, naslađujete....hahahhahah, pa to je strašno, pošto više nije ni smešno. Pa ko ste vi da komentarišete instituciju. Nema Vas godinama, izgubili ste desetine derbija, o tituli da ne pričamo, većinu ste ih osvojili kad se košarka igrala na šljaci, otprilike u ono vreme kad je Mile Lojpur žario i palio tim terenima.....pa da budete šampioni narednih pet godina, Pionir će uvek biti crno beli i evropa će znati da je to mesto gde igra PARTIZANA!!! I znam, većina bi vas volela da se Dule nije ni rodio, ali.....još će vas on terorisati, ništa ne brinite!!!!

dexa

pre 11 godina

Zeljko Obradovic ne trenira nikog mislim da je vreme da pokaze ljubav prema Partizanu i dodje na mesto zlocina odakle je i poceo,uzeo je pare u Grckoj pa sad nek dodje u Srbiju.A Vujosevicu se lepo zahvaliti jer poceo je da gubi konce vise ne zna ni sta radi ni sta prica unistava potencijalne reprenzetativce... Veliki pozdrav iz NS-a koji ne navija za Partizan da naglasim !!!

Mare

pre 11 godina

Ako dodje do te suspenzije bilo dobro za klub jer je Dusko odavno izgubio kompas. Gasic bi sledece gostovanje dobro odradio a igraci ne bi imali onakvu presiju od naseg ,,gonica robova,,. Da je hrabar na delu kao na recima trebalo je svu tu zestinu i gnev sa sudija da preusmeri na celnike ABA lige. Medjutim zna da se to ne sme ali zato sme da krivicu svali na deo navijaca Partizana koji vole Partizan ali ne primaju plate. To su(smo) kako rece jednom prilikom veliki strateg, ulicari i pucisti. Samo cekam dan kada ce reci u toj paranoji da mi ustvari nismo navijaci Partizana nego Crvene Zvezde. Ta suspenzija u ABA ligi je nista prema onoj tisincini koju ce dobiti od pravih navijaca Partizana kada se ponovo budemo videli u Pioniru. Stvarno je zasluzio jednu veliku tisinu.

ultrabgd1

pre 11 godina

E ovo je pojačanje za KK Mali Budžet. Kao navijač Zvezde, nisam srećan što im je trener suspendovan. Plašim se da je sad realno da dobiju u Zadru.

Labudovo jezero

pre 11 godina

...opusti se malo nisu krive sudije sto nasi igraci igraju balet...
(Falkao, 17. decembar 2012 14:11)

Bar da je balet, pa da uživamo u umetnosti, nego je to "rvanje slobodnim stilom u reketu".

Borko

pre 11 godina

Daj Todoriću vreme je da smeniš Vujoševića i dovedeš P e r u B o ž i ć a i Saleta Đorđevića. Kako je pružio podršku Đuriću i kako ga je Ružić postavio zbog toga na čelo sportskog društva, i kako je digao rusima za mesec dana kintu , umislio je da je nezamenljiv. Daj šansu Peri Božiću kao što si dao Željku Obradoviću. Smeni Vujoševića dok ne bude kasno,gazdi CSKA je bilo dovoljno par utakmica da shvati o kakvoj je prevari reč. Sa Perom kao trenerom ovaj tim bi harao .

Dzo

pre 11 godina

Stvarno mislite limenke da cete vi da nam smenjujete trenera, pa nismo mi vi da posle svaka dva poraza menjamo trenera, igrace, predsednika, predsednika saveza.... Nabio vam je Dule velike komplekse pa biste sto pre da mu vidite ledja, e pa nece moci paticete jos dugo!!!!

Karl

pre 11 godina

Dule zna da će i sljedeća dva godotovanja protiv Zadra i Krke izgubit, pa je skužio da je bolje da ne putuje, a da nekog drugog okrivi za ovosezonske loše rezultate i igru.

Samo ti....

pre 11 godina

Dovoljno je reci Dervis! :)
Sad ce tvoji Grobari da te brane, ne brini.....na internetu....ljubav preko zice je prvi izbor tvojih sledbenika, jugoslovena!
Zivela svetska zavera protiv oca kosarke! :)

Dg

pre 11 godina

Nemojte da padate ljudi pod propagandu i price o slomu partizana, nema razloga za to! Poraz tezak bitan, ali sezona je duga, jos 13 utakmica. Imamo pobedu vise od ovih iza nas i dve manje od igokee. Ima vremena. Posloziti redove, zabeleziti dve pobede do nove godine i u novu uci ciste i bistre glave. Svako svakpg moze da dobije, to je cinjenica. Polako, ima vremena. F4 je prioritet. Da se plasiramo a onda iskustvo treneea i institucije dolazi do izrazaja.
Zvezda je pod vecim pritiskom, isto i cedevita. Moraju da pravdaju budzete. Bice vremena za nas, uklopice to sve Dule

grobar

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu...citavu ! Koje je to"nesportsko"ponasanje i kada bilo,e to znaju samo vile s nebesa ali nebitno je sada,sa ovakvim timom i Duletom crno-beli ce uzeti sve sto su zacrtali za ovu sezonu.Naravno,najneizvesnije je osvajanje ABA lige,ali polako,vec su nas mnogo puta otpisivali.Ja imam poverenje u ove klince i Duleta,iako sam svestan proseka godina tog tima...samo hrabro,do pobede !

aca_bg

pre 11 godina

Pre ce biti da oni koji su doveli te igrace nisu dorasli situaciji. Neki su ih poredili sa generacijom Divca@Co sto je glupost (ili bezobrazluk) velikih razmera.I sta sada? Krive su sudije,ABA liga,Vucic,Covic...Nemam nista protiv da se ova sezona zrtvuje zarad naredne tri sezone ali ovi igraci jednostavno nisu buducnost. Westerman ce otici na kraju sezone a Partizan ce platiti cenu njegovog sazrevanja.Naravno finansijskog efekta nece biti jer ce pare otici ko zna gde a mi cemo opet da kukamo na drzavu (zavera mracnih sila) koja treba da finansira francuske i letonske omladince. Za to vreme su zrtvovani Andjusic i Mljenovic koji nepovratno gube sezonu.Koji je to igrac napredovao u zadnjih par meseci u Partizanu?Jedino Gordon koji ce isto tako otici na kraju sezone.I onda nam prodaju pricu o 'sazrevanju' tima. Forsiramo one koji ce se prodati za par meseci a oni koji ce ostati sede na klupi.Sve bi to pilo vodu da ima rezultata ili novca od prodaje igraca.Ali njih nema...Zalosno je gledati koliko se forsiraju neki igraci (do granice fizicke izdrzljivosti) samo da bi se na kraju sezone prodali. Moram da kazem da ovo podseca na situaciju iz FK C.Zvezda u poslednjih desetak godina kada je klub ocerupan i pretvoren u privatnu prciju clanova uprave. Rezultate toga svi gledamo... I jos nesto...Grobari ne treba da prave drugog Tita od Vujosevica.Ljudi... Izgubili smo od SZOLNOKA-a!!!EEEjjjjj, pa to je kosarkaska Petah Tikva.

Ahmed Nurudin

pre 11 godina

Brate ocekivao sam da ce sad da se smiri kad je postao Dervis a on opet po starom hahahaa. Ima covece da te iskljuce iz svoje derviske bratije ako tako nastavis, uzmi nesta procitaj,smiri se predlazem "Dervis i smrt".

Alan Ford

pre 11 godina

Nisam verovao da cu ovo ikada reci,ali...mislim da bi ga valjalo smeniti.Najiskrenije bih voleo da gresim ali mislim da mnogo luta ove godine a ovo je specificna sezona u kojoj se greske ne prastaju.Eto Igokea nam pobeze 2 pobede a Covicevi nas stizu...mada bi valjalo sacekati sada i videti kako cemo funkcionisati bez Eurolige i fokusirani na ABA

justice4all

pre 11 godina

Vrhunac je bio na kraju...izbacuje Gordića i ubacuje (ljubimca) Westermana koji promašuje poslednji šut...i onda 0,4 sekunde pre kraja, njihova lopta...a on tad (ljut na Westermana)VRAĆA Gordića??? Partizan zaista duguje puno Duletu, ali i Dule Partizanu!

marko

pre 11 godina

dolaze dani kada ce ga oterati oni koji su mu se najvise divili, oni, kojima je on uspeo da usadi mrznju, pakost ... gde je moral, realnost, sportski duh ... setite se samo kakvi su pre bili kosarkaski derbiji, pre "vladavine ovog gospodina" ... svi znamo kako je sve pocelo- BFC Beocin, i sta se sve radilo ... pa dosta je bilo

urmas

pre 11 godina

Ima nešto što nije prirodno: Pored tako dobrih igrača koji su prošli poslednjih 10-ak godina kroz KKP, trener je i dalje glavna zvezda kluba.
Možda zato što su u njegovoj ličnosti sakupljeni Patrijarh, Predsednik SANU, Dalaj Lama, Ban Ki Mun, Hičkok, Majka Tereza itd...

Grobar do kraja

pre 11 godina

Dule,i kad je tesko i kad te vredjaju neprijatelji uz tebe su pravi-uvek verni tvoji Grobari ! Hvala za sve sto si nam dao i sto ces nam stvoriti !

Falkao

pre 11 godina

Dule bojim se da ces uci u istoriji kao trener sa najvise tehnickih gresaka ,opusti se malo nisu krive sudije sto nasi igraci igraju balet, zapitaj se malo,napred partizan..

a

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...

Vox

pre 11 godina

Zasto mi se cini da cemo tih nekoliko utakmica sa Gasicem kao trenerom bolje odigrati? (Sone, 17. decembar 2012 13:57)

Mislis stvarno da ce Dule dopustiti da neko vodi tim na njegov nacin?

grok

pre 11 godina

Ako ćemo da budemo realni da je Partizan u poslednjih 10 godina imao normalno suđenje osvojili bi evrloligu bar 2 puta, a ove sezone bi stigli do final 4 najmanje. To je svetska zavera protiv Partizana i antifašista, a Dulence je to na vreme otkrio. Unistilu su prvo Jugoslaviju sad hoće Partizan.

Ljubivije I

pre 11 godina

Gospodine Daniloviću, zamoli pretsednika CSK da ti mejlom pošalje tekst otkaza koji je dao Vujoševiću, da se ne mučiš. Samo ga prepišeš.

Derim

pre 11 godina

Nemojte da padate ljudi pod propagandu i price o slomu partizana, nema razloga za to! Poraz tezak bitan, ali sezona je duga, jos 13 utakmica. Imamo pobedu vise od ovih iza nas i dve manje od igokee. Ima vremena. Posloziti redove, zabeleziti dve pobede do nove godine i u novu uci ciste i bistre glave. Svako svakpg moze da dobije, to je cinjenica. Polako, ima vremena. F4 je prioritet. Da se plasiramo a onda iskustvo treneea i institucije dolazi do izrazaja.Zvezda je pod vecim pritiskom, isto i cedevita. Moraju da pravdaju budzete. Bice vremena za nas, uklopice to sve Dule (Dg, 17. decembar 2012 14:22)

Ti si jedan od mnogih koji veruju sve Duletu pa tako npr kaze kako imaju duplo manji budzet od konkurenta a na takvu laz poveruje neko poput tebe, ukljucite mozak Vujosevic se nista ne razlikuje od Vesica...

gan(i) filozof(i)

pre 11 godina

Dule: Nama trebaju odredjeni ideali, ne samo zato da bismo se kolektivno mobilisali vec i da bismo se licno osecali ispunjenima( mada su posle derbija bili licno ispunjeni i te kako). Necemo ni prstom mrdnuti ako mislimo da su namere lose, nezavisno od moguceg dobitka, ali smo spremni na sve napore ako osetimo da ima duha, smisla i srca, ma koliko to kostalo. Eto takav je Dule filozof i demagog.
Grobari sada mozak u petu brzinu i na razmisljanje.

Srx

pre 11 godina

E mislio sam da ovo necu docekati da kazem ali..., puna podrska rukovodstvu ABA lige.... Pa dosta je vise maltretiranja kosarkasih ljubitelja....

stanko

pre 11 godina

Šteta! Da ih je on vodio, izgubili bi bar jednu od naredne dve utakmice. Ovako , imaju šanse da dobiju obe. Ovo je ABA učinila uslugu Partizanu.

Pitanje...

pre 11 godina

Vujosevic fizicki pretio sudiji a ovde grobari rade dislajk na komentare,izgleda da je to i stvarno uradio grobari bi i ga dalje podrzavali..

Milan

pre 11 godina

Ako u sam rezultat u Madjarskoj Covic nije umesao prste, u ovu suspenziju, svakako jeste. Suspendovati coveka, pedagoga, stvaraoca koji od mladih igraca stvara velike igrace, i jos vece ljude, coveka koji skoro pola Andriceve "Na drini cuprija" zna napamet, uzgred budi receno knjigu Vuka Karadzica "Crven ban" zna celu napamet, pa cak u trenucima pesnickog zanosa inspiracije i nadahnuca sve to odjednom saspe sudiji u lice.

sinisa

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...

Mala greska,otpustili su ga i iz Partizana

sirovina

pre 11 godina

Dule i nesportsko ponasanje???Nemoguce,u pitanju je cista zavera!!Dule je poznat kao veliki pedagog,nacitani gospodin izrazito lepih manira!

Nikola

pre 11 godina

Ne zna se ko je smesniji u KK Partizan, da li trener ili 'navijaci'.
Bar igrace imate solidne.... Steta sto ce ih ovaj 'mudri covek' upropastiti...

a

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...

Milan

pre 11 godina

Ako u sam rezultat u Madjarskoj Covic nije umesao prste, u ovu suspenziju, svakako jeste. Suspendovati coveka, pedagoga, stvaraoca koji od mladih igraca stvara velike igrace, i jos vece ljude, coveka koji skoro pola Andriceve "Na drini cuprija" zna napamet, uzgred budi receno knjigu Vuka Karadzica "Crven ban" zna celu napamet, pa cak u trenucima pesnickog zanosa inspiracije i nadahnuca sve to odjednom saspe sudiji u lice.

Srx

pre 11 godina

E mislio sam da ovo necu docekati da kazem ali..., puna podrska rukovodstvu ABA lige.... Pa dosta je vise maltretiranja kosarkasih ljubitelja....

Nikola

pre 11 godina

Ne zna se ko je smesniji u KK Partizan, da li trener ili 'navijaci'.
Bar igrace imate solidne.... Steta sto ce ih ovaj 'mudri covek' upropastiti...

grok

pre 11 godina

Ako ćemo da budemo realni da je Partizan u poslednjih 10 godina imao normalno suđenje osvojili bi evrloligu bar 2 puta, a ove sezone bi stigli do final 4 najmanje. To je svetska zavera protiv Partizana i antifašista, a Dulence je to na vreme otkrio. Unistilu su prvo Jugoslaviju sad hoće Partizan.

Ahmed Nurudin

pre 11 godina

Brate ocekivao sam da ce sad da se smiri kad je postao Dervis a on opet po starom hahahaa. Ima covece da te iskljuce iz svoje derviske bratije ako tako nastavis, uzmi nesta procitaj,smiri se predlazem "Dervis i smrt".

Falkao

pre 11 godina

Dule bojim se da ces uci u istoriji kao trener sa najvise tehnickih gresaka ,opusti se malo nisu krive sudije sto nasi igraci igraju balet, zapitaj se malo,napred partizan..

sirovina

pre 11 godina

Dule i nesportsko ponasanje???Nemoguce,u pitanju je cista zavera!!Dule je poznat kao veliki pedagog,nacitani gospodin izrazito lepih manira!

Bane

pre 11 godina

Najsmešnije mi je što se najviše konetara na vesti u vezi sa Partizanom javljaju mali navijači jo manjeg kluba iz predgrađa. Kao vi nekog ložite, sprdate se, naslađujete....hahahhahah, pa to je strašno, pošto više nije ni smešno. Pa ko ste vi da komentarišete instituciju. Nema Vas godinama, izgubili ste desetine derbija, o tituli da ne pričamo, većinu ste ih osvojili kad se košarka igrala na šljaci, otprilike u ono vreme kad je Mile Lojpur žario i palio tim terenima.....pa da budete šampioni narednih pet godina, Pionir će uvek biti crno beli i evropa će znati da je to mesto gde igra PARTIZANA!!! I znam, većina bi vas volela da se Dule nije ni rodio, ali.....još će vas on terorisati, ništa ne brinite!!!!

Vox

pre 11 godina

Zasto mi se cini da cemo tih nekoliko utakmica sa Gasicem kao trenerom bolje odigrati? (Sone, 17. decembar 2012 13:57)

Mislis stvarno da ce Dule dopustiti da neko vodi tim na njegov nacin?

ultrabgd1

pre 11 godina

E ovo je pojačanje za KK Mali Budžet. Kao navijač Zvezde, nisam srećan što im je trener suspendovan. Plašim se da je sad realno da dobiju u Zadru.

aca_bg

pre 11 godina

Pre ce biti da oni koji su doveli te igrace nisu dorasli situaciji. Neki su ih poredili sa generacijom Divca@Co sto je glupost (ili bezobrazluk) velikih razmera.I sta sada? Krive su sudije,ABA liga,Vucic,Covic...Nemam nista protiv da se ova sezona zrtvuje zarad naredne tri sezone ali ovi igraci jednostavno nisu buducnost. Westerman ce otici na kraju sezone a Partizan ce platiti cenu njegovog sazrevanja.Naravno finansijskog efekta nece biti jer ce pare otici ko zna gde a mi cemo opet da kukamo na drzavu (zavera mracnih sila) koja treba da finansira francuske i letonske omladince. Za to vreme su zrtvovani Andjusic i Mljenovic koji nepovratno gube sezonu.Koji je to igrac napredovao u zadnjih par meseci u Partizanu?Jedino Gordon koji ce isto tako otici na kraju sezone.I onda nam prodaju pricu o 'sazrevanju' tima. Forsiramo one koji ce se prodati za par meseci a oni koji ce ostati sede na klupi.Sve bi to pilo vodu da ima rezultata ili novca od prodaje igraca.Ali njih nema...Zalosno je gledati koliko se forsiraju neki igraci (do granice fizicke izdrzljivosti) samo da bi se na kraju sezone prodali. Moram da kazem da ovo podseca na situaciju iz FK C.Zvezda u poslednjih desetak godina kada je klub ocerupan i pretvoren u privatnu prciju clanova uprave. Rezultate toga svi gledamo... I jos nesto...Grobari ne treba da prave drugog Tita od Vujosevica.Ljudi... Izgubili smo od SZOLNOKA-a!!!EEEjjjjj, pa to je kosarkaska Petah Tikva.

Karl

pre 11 godina

Dule zna da će i sljedeća dva godotovanja protiv Zadra i Krke izgubit, pa je skužio da je bolje da ne putuje, a da nekog drugog okrivi za ovosezonske loše rezultate i igru.

urmas

pre 11 godina

Ima nešto što nije prirodno: Pored tako dobrih igrača koji su prošli poslednjih 10-ak godina kroz KKP, trener je i dalje glavna zvezda kluba.
Možda zato što su u njegovoj ličnosti sakupljeni Patrijarh, Predsednik SANU, Dalaj Lama, Ban Ki Mun, Hičkok, Majka Tereza itd...

Alan Ford

pre 11 godina

Nisam verovao da cu ovo ikada reci,ali...mislim da bi ga valjalo smeniti.Najiskrenije bih voleo da gresim ali mislim da mnogo luta ove godine a ovo je specificna sezona u kojoj se greske ne prastaju.Eto Igokea nam pobeze 2 pobede a Covicevi nas stizu...mada bi valjalo sacekati sada i videti kako cemo funkcionisati bez Eurolige i fokusirani na ABA

mirko

pre 11 godina

Bio je u pravu, neki nisu dorasli situaciji. Kada ne bi putovao sa igračima na utakmice u Zadru i Novom Mestu, možda bi Gašić mogao postaviti drugačiju igru, a onda bi i upravi bilo jasno o ćemu je reč.
Meni je važniji Partizan od Vujoševića, i bilo kojeg drugog pojedinca, nekima izgleda nije, ali sve ih je manje.

marko

pre 11 godina

dolaze dani kada ce ga oterati oni koji su mu se najvise divili, oni, kojima je on uspeo da usadi mrznju, pakost ... gde je moral, realnost, sportski duh ... setite se samo kakvi su pre bili kosarkaski derbiji, pre "vladavine ovog gospodina" ... svi znamo kako je sve pocelo- BFC Beocin, i sta se sve radilo ... pa dosta je bilo

sinisa

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...

Mala greska,otpustili su ga i iz Partizana

dexa

pre 11 godina

Zeljko Obradovic ne trenira nikog mislim da je vreme da pokaze ljubav prema Partizanu i dodje na mesto zlocina odakle je i poceo,uzeo je pare u Grckoj pa sad nek dodje u Srbiju.A Vujosevicu se lepo zahvaliti jer poceo je da gubi konce vise ne zna ni sta radi ni sta prica unistava potencijalne reprenzetativce... Veliki pozdrav iz NS-a koji ne navija za Partizan da naglasim !!!

Labudovo jezero

pre 11 godina

...opusti se malo nisu krive sudije sto nasi igraci igraju balet...
(Falkao, 17. decembar 2012 14:11)

Bar da je balet, pa da uživamo u umetnosti, nego je to "rvanje slobodnim stilom u reketu".

stanko

pre 11 godina

Šteta! Da ih je on vodio, izgubili bi bar jednu od naredne dve utakmice. Ovako , imaju šanse da dobiju obe. Ovo je ABA učinila uslugu Partizanu.

Dg

pre 11 godina

Nemojte da padate ljudi pod propagandu i price o slomu partizana, nema razloga za to! Poraz tezak bitan, ali sezona je duga, jos 13 utakmica. Imamo pobedu vise od ovih iza nas i dve manje od igokee. Ima vremena. Posloziti redove, zabeleziti dve pobede do nove godine i u novu uci ciste i bistre glave. Svako svakpg moze da dobije, to je cinjenica. Polako, ima vremena. F4 je prioritet. Da se plasiramo a onda iskustvo treneea i institucije dolazi do izrazaja.
Zvezda je pod vecim pritiskom, isto i cedevita. Moraju da pravdaju budzete. Bice vremena za nas, uklopice to sve Dule

Samo ti....

pre 11 godina

Dovoljno je reci Dervis! :)
Sad ce tvoji Grobari da te brane, ne brini.....na internetu....ljubav preko zice je prvi izbor tvojih sledbenika, jugoslovena!
Zivela svetska zavera protiv oca kosarke! :)

justice4all

pre 11 godina

Vrhunac je bio na kraju...izbacuje Gordića i ubacuje (ljubimca) Westermana koji promašuje poslednji šut...i onda 0,4 sekunde pre kraja, njihova lopta...a on tad (ljut na Westermana)VRAĆA Gordića??? Partizan zaista duguje puno Duletu, ali i Dule Partizanu!

Mare

pre 11 godina

Ako dodje do te suspenzije bilo dobro za klub jer je Dusko odavno izgubio kompas. Gasic bi sledece gostovanje dobro odradio a igraci ne bi imali onakvu presiju od naseg ,,gonica robova,,. Da je hrabar na delu kao na recima trebalo je svu tu zestinu i gnev sa sudija da preusmeri na celnike ABA lige. Medjutim zna da se to ne sme ali zato sme da krivicu svali na deo navijaca Partizana koji vole Partizan ali ne primaju plate. To su(smo) kako rece jednom prilikom veliki strateg, ulicari i pucisti. Samo cekam dan kada ce reci u toj paranoji da mi ustvari nismo navijaci Partizana nego Crvene Zvezde. Ta suspenzija u ABA ligi je nista prema onoj tisincini koju ce dobiti od pravih navijaca Partizana kada se ponovo budemo videli u Pioniru. Stvarno je zasluzio jednu veliku tisinu.

Derim

pre 11 godina

Nemojte da padate ljudi pod propagandu i price o slomu partizana, nema razloga za to! Poraz tezak bitan, ali sezona je duga, jos 13 utakmica. Imamo pobedu vise od ovih iza nas i dve manje od igokee. Ima vremena. Posloziti redove, zabeleziti dve pobede do nove godine i u novu uci ciste i bistre glave. Svako svakpg moze da dobije, to je cinjenica. Polako, ima vremena. F4 je prioritet. Da se plasiramo a onda iskustvo treneea i institucije dolazi do izrazaja.Zvezda je pod vecim pritiskom, isto i cedevita. Moraju da pravdaju budzete. Bice vremena za nas, uklopice to sve Dule (Dg, 17. decembar 2012 14:22)

Ti si jedan od mnogih koji veruju sve Duletu pa tako npr kaze kako imaju duplo manji budzet od konkurenta a na takvu laz poveruje neko poput tebe, ukljucite mozak Vujosevic se nista ne razlikuje od Vesica...

Borko

pre 11 godina

Daj Todoriću vreme je da smeniš Vujoševića i dovedeš P e r u B o ž i ć a i Saleta Đorđevića. Kako je pružio podršku Đuriću i kako ga je Ružić postavio zbog toga na čelo sportskog društva, i kako je digao rusima za mesec dana kintu , umislio je da je nezamenljiv. Daj šansu Peri Božiću kao što si dao Željku Obradoviću. Smeni Vujoševića dok ne bude kasno,gazdi CSKA je bilo dovoljno par utakmica da shvati o kakvoj je prevari reč. Sa Perom kao trenerom ovaj tim bi harao .

Ljubivije I

pre 11 godina

Gospodine Daniloviću, zamoli pretsednika CSK da ti mejlom pošalje tekst otkaza koji je dao Vujoševiću, da se ne mučiš. Samo ga prepišeš.

gan(i) filozof(i)

pre 11 godina

Dule: Nama trebaju odredjeni ideali, ne samo zato da bismo se kolektivno mobilisali vec i da bismo se licno osecali ispunjenima( mada su posle derbija bili licno ispunjeni i te kako). Necemo ni prstom mrdnuti ako mislimo da su namere lose, nezavisno od moguceg dobitka, ali smo spremni na sve napore ako osetimo da ima duha, smisla i srca, ma koliko to kostalo. Eto takav je Dule filozof i demagog.
Grobari sada mozak u petu brzinu i na razmisljanje.

grobar

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu...citavu ! Koje je to"nesportsko"ponasanje i kada bilo,e to znaju samo vile s nebesa ali nebitno je sada,sa ovakvim timom i Duletom crno-beli ce uzeti sve sto su zacrtali za ovu sezonu.Naravno,najneizvesnije je osvajanje ABA lige,ali polako,vec su nas mnogo puta otpisivali.Ja imam poverenje u ove klince i Duleta,iako sam svestan proseka godina tog tima...samo hrabro,do pobede !

Pitanje...

pre 11 godina

Vujosevic fizicki pretio sudiji a ovde grobari rade dislajk na komentare,izgleda da je to i stvarno uradio grobari bi i ga dalje podrzavali..

Dzo

pre 11 godina

Stvarno mislite limenke da cete vi da nam smenjujete trenera, pa nismo mi vi da posle svaka dva poraza menjamo trenera, igrace, predsednika, predsednika saveza.... Nabio vam je Dule velike komplekse pa biste sto pre da mu vidite ledja, e pa nece moci paticete jos dugo!!!!

Grobar do kraja

pre 11 godina

Dule,i kad je tesko i kad te vredjaju neprijatelji uz tebe su pravi-uvek verni tvoji Grobari ! Hvala za sve sto si nam dao i sto ces nam stvoriti !

Sasho

pre 11 godina

dodjoh s posla,otvori stranu o Duletu kad ono 30%komentara zvezdasa,50%komentara zabranjenih i 20% komentara navijaca Partizana!Nebi ga menjao kao trenera!Hladjenje ti je doslo u pravom trenutku,odgledaj nekoliko utakmica Partizana da bi mogo videti gde gresis,inteligentan si za toliko samo treba da priznas sebi!Ja vidim da mi nemamo kontru,vidim da nemamo napade izmedju 5sek i 10sek,vidim da su ti semu dlan na temenu svi provalili pun napad realizacija pod kos ili za 3 poena u zavisnosti kako saka stoji,vidim da su igracima odsecene ruke u pojedinim situacijama,vidim da u odlucujucim momentima igre nema trcanja otvaranje igraca da se napravi visak nego staticnost pa kod koga je lopta aj zavrsi pa sta bude,vidim da nemamo centra,vidim da si sa Andjusicem u ratu oko cega neznam,vidim da su ti visak Djekic,Cakarevic,Andjusic i Gagic nije daleko ni Gordic imas problem sa ovim igracima zasigurno,vidim tehnicke stalno i vidim da si se pogubio sa ovim timom!Moras da im razumes godine pusti ih da se razlete u napadu dozvoli im napade koji traju 5 sekundi pa ako i omase nije strasno vezao si ih,uplasio!Razmisli o ovome,a nebih te menjao jer je ocigledno da nam sreca ove polu sezone nije naklonjena!

Gledalac

pre 11 godina

Sto se ne lepo ne podelite na dve grupe?
1.Zabranjeni
2.Dervisi (oni kojima je DV sve i svja,pa sta god radio,makar izgubio sve do kraja)

Retro

pre 11 godina

Stvarno mislite limenke da cete vi da nam smenjujete trenera, pa nismo mi vi da posle svaka dva poraza menjamo trenera, igrace, predsednika, predsednika saveza.... Nabio vam je Dule velike komplekse pa biste sto pre da mu vidite ledja, e pa nece moci paticete jos dugo!!!! (Dzo, 17. decembar 2012 14:44)

Jedini koji imaju komplekse ste vi grobari...

mikeli

pre 11 godina

ne razumem zasto se pomaze kk na drini cuprija ovim postupkom? svi vrlo dobro znaju da pod Gasicevom komandom tim igra lepse i bez presije. na moju veliku zalost sada sam ubedjen da ce kk na drini cuprija dobiti obe utakmice. apelujem na celnike dervisevih protivnika da reaguju i da se izbore da Jesenjin ne bude kaznjen!

Pitanje...

pre 11 godina

A sta je to Vujosevic uradio protiv Solnoka ???Kada ce biti suspendovan Čović zbog pritiska na sudije protiv Radničkog ??? (NekoIzMase, 17. decembar 2012 15:06)

Hahahha ala vama pucistima nije dobro...

Blow

pre 11 godina

Gledam ove komentare... Pa zar tolika zahvalnost Vujosevicu posle svega sto je uradio dobro za Partizan ( titule, stvaranje vrhunskih igraca itd ) ?!? Ili je ova vest jednostavno preplavljena komentarima zvezdinih navijaca...? Raduju se svakoj nesreci koja zadesi Partizan...Tuzno ali u takvom drustvu zivimo ..

realan

pre 11 godina

Kako ne shvatate da je covek molio da bude kaznjen kako bi izbegao gostovanje u zadru,gde ga cekaju na noz posle prve utakmice u pioniru,a sad ce tamo decu da posalje da iskale bes na njima.Sram te bre bilo.

Mešano meso

pre 11 godina

@ Bane

Dobro je, nemoj se mnogo nervirati, to je ipak samo sport ... Ajd', ukrašć ... osvojićete i 12. uzastopnu titulu i 7. uzastopni kup i 6. uzastopnu Jadransku ligu, sve će biti ok, samo nemojte da se nervirate ... Evo, dolazi Božić, pa će nama Amerikanci da pobegnu i bićete opet jaći od Zvezde ... Zadovoljni?

marko643

pre 11 godina

Vi koji ga pljujete ćete posle opet da ga dižete u nebesa. A vi što se smejete ćete na kraju opet da plačete. Jednostavno, nikako da naučite.

'ajde oladi

pre 11 godina

Profa je u sukobu sa sobom i okruženjem. Kriv je budžet, krive su sudije, vlastiti igrači nisu dorasli, navijači koji su temeljni stub crno-belih uspeha su takodje krivi, evropski tim a nema sponzora - neće više ni m.ts,kriv je Čović,kriva je država koja je blanko dala gostoprimstvo. Da se obraz zacrveni. Ko ga ima !
Taktika spusti dole je pročitana,pa sad krenulo da trpa ko, gde i kad stigne, čuj Solnok ! Smešno. Ko engleski jezik i košarkaški kurs !

king

pre 11 godina

uzmi dule jedanaestu titulu, jedanaestu titulu!!! volimo te iako si takav, to ti daje poseban smek, niko nije savrsen, samo nastavi dominaciju i sve ce ti biti oprosteno! a i da ne nastavis volecu te jer nisam kratkog pamcenja kao pojedini, sevam se koliko si mi radosti doneo u zivotu. Bilo je utakmica kad odem i pola utakmice gledam duleta kakav je to lik ljudi moji!

Iskreni navijac Partizana

pre 11 godina

Podrska svim momcima Partizana a posebna Andjusicu i Cakarevicu.Nisu igraci krivi sto se ovo desava.Kriv je trener koji ih vodi.Kriva je uprava koja je postavila trenera.Krivi su skauti za loš izbor igrača.A igrači ko igrači samo rade ono sto im se kaze.
Dule znas gde su vrata.
A da i kad odes ne brini ceka te deo od Vestermana,Gordona i Bertansa jer ko jos danas radi za dzabe.

vlada-so

pre 11 godina

ser aleks ferguson.pamet,doziranje agresije,stručnost,zaštita i vernost klubu,usavršavanje mladih igrača,i na kraju rezultat.

yyy

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...
(a, 17. decembar 2012 14:20)

Zasto da ga otpustimo? Daj jedan dobar razlog. Ali dobar za PArtizan a ne za vas iz Fmp-a ;)

Mirko

pre 11 godina

Ta fora mu je uspela u prvoj utakmici u sezoni, i bila je korisna jer se Partizan vratio i dobio meč, ali sad isključenje nije dovoljno da se tim prene iz strmoglavog pada. Moraće da smisli nešto bolje, ako može, a mislim da ne može mnogo. Ekipa je previše mlada, i umorna, tu nema nekog brzog leka.

Mrki

pre 11 godina

Pa dosta je bilo Dule ajdee odlazi samo praviš probleme,uvek su krivi sudije i igrači al ti nikad,jesi napravio uspehe al ipak nemaš kapacitet kakav je potreban klubu kao što je Partizan.

bol koja traje više od decenije

pre 11 godina

evo šanse ponovo komšije da se potpisujete kao grobari i da terate DV iz Partizana... inače ako i ima neki navijač Partizana koji je podlegao pritisku i smatra da magu nije mesto na klupi institucije nek se zapita šta bi bilo od nas da nisu PSD-DV-DT tu gde jesu

Bane

pre 11 godina

Najsmešnije mi je što se najviše konetara na vesti u vezi sa Partizanom javljaju mali navijači jo manjeg kluba iz predgrađa. Kao vi nekog ložite, sprdate se, naslađujete....hahahhahah, pa to je strašno, pošto više nije ni smešno. Pa ko ste vi da komentarišete instituciju. Nema Vas godinama, izgubili ste desetine derbija, o tituli da ne pričamo, većinu ste ih osvojili kad se košarka igrala na šljaci, otprilike u ono vreme kad je Mile Lojpur žario i palio tim terenima.....pa da budete šampioni narednih pet godina, Pionir će uvek biti crno beli i evropa će znati da je to mesto gde igra PARTIZANA!!! I znam, većina bi vas volela da se Dule nije ni rodio, ali.....još će vas on terorisati, ništa ne brinite!!!!

a

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...

grok

pre 11 godina

Ako ćemo da budemo realni da je Partizan u poslednjih 10 godina imao normalno suđenje osvojili bi evrloligu bar 2 puta, a ove sezone bi stigli do final 4 najmanje. To je svetska zavera protiv Partizana i antifašista, a Dulence je to na vreme otkrio. Unistilu su prvo Jugoslaviju sad hoće Partizan.

Milan

pre 11 godina

Ako u sam rezultat u Madjarskoj Covic nije umesao prste, u ovu suspenziju, svakako jeste. Suspendovati coveka, pedagoga, stvaraoca koji od mladih igraca stvara velike igrace, i jos vece ljude, coveka koji skoro pola Andriceve "Na drini cuprija" zna napamet, uzgred budi receno knjigu Vuka Karadzica "Crven ban" zna celu napamet, pa cak u trenucima pesnickog zanosa inspiracije i nadahnuca sve to odjednom saspe sudiji u lice.

Dg

pre 11 godina

Nemojte da padate ljudi pod propagandu i price o slomu partizana, nema razloga za to! Poraz tezak bitan, ali sezona je duga, jos 13 utakmica. Imamo pobedu vise od ovih iza nas i dve manje od igokee. Ima vremena. Posloziti redove, zabeleziti dve pobede do nove godine i u novu uci ciste i bistre glave. Svako svakpg moze da dobije, to je cinjenica. Polako, ima vremena. F4 je prioritet. Da se plasiramo a onda iskustvo treneea i institucije dolazi do izrazaja.
Zvezda je pod vecim pritiskom, isto i cedevita. Moraju da pravdaju budzete. Bice vremena za nas, uklopice to sve Dule

Nikola

pre 11 godina

Ne zna se ko je smesniji u KK Partizan, da li trener ili 'navijaci'.
Bar igrace imate solidne.... Steta sto ce ih ovaj 'mudri covek' upropastiti...

grobar

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu...citavu ! Koje je to"nesportsko"ponasanje i kada bilo,e to znaju samo vile s nebesa ali nebitno je sada,sa ovakvim timom i Duletom crno-beli ce uzeti sve sto su zacrtali za ovu sezonu.Naravno,najneizvesnije je osvajanje ABA lige,ali polako,vec su nas mnogo puta otpisivali.Ja imam poverenje u ove klince i Duleta,iako sam svestan proseka godina tog tima...samo hrabro,do pobede !

Srx

pre 11 godina

E mislio sam da ovo necu docekati da kazem ali..., puna podrska rukovodstvu ABA lige.... Pa dosta je vise maltretiranja kosarkasih ljubitelja....

Dzo

pre 11 godina

Stvarno mislite limenke da cete vi da nam smenjujete trenera, pa nismo mi vi da posle svaka dva poraza menjamo trenera, igrace, predsednika, predsednika saveza.... Nabio vam je Dule velike komplekse pa biste sto pre da mu vidite ledja, e pa nece moci paticete jos dugo!!!!

Grobar do kraja

pre 11 godina

Dule,i kad je tesko i kad te vredjaju neprijatelji uz tebe su pravi-uvek verni tvoji Grobari ! Hvala za sve sto si nam dao i sto ces nam stvoriti !

Karl

pre 11 godina

Dule zna da će i sljedeća dva godotovanja protiv Zadra i Krke izgubit, pa je skužio da je bolje da ne putuje, a da nekog drugog okrivi za ovosezonske loše rezultate i igru.

marko

pre 11 godina

dolaze dani kada ce ga oterati oni koji su mu se najvise divili, oni, kojima je on uspeo da usadi mrznju, pakost ... gde je moral, realnost, sportski duh ... setite se samo kakvi su pre bili kosarkaski derbiji, pre "vladavine ovog gospodina" ... svi znamo kako je sve pocelo- BFC Beocin, i sta se sve radilo ... pa dosta je bilo

Ahmed Nurudin

pre 11 godina

Brate ocekivao sam da ce sad da se smiri kad je postao Dervis a on opet po starom hahahaa. Ima covece da te iskljuce iz svoje derviske bratije ako tako nastavis, uzmi nesta procitaj,smiri se predlazem "Dervis i smrt".

Alan Ford

pre 11 godina

Nisam verovao da cu ovo ikada reci,ali...mislim da bi ga valjalo smeniti.Najiskrenije bih voleo da gresim ali mislim da mnogo luta ove godine a ovo je specificna sezona u kojoj se greske ne prastaju.Eto Igokea nam pobeze 2 pobede a Covicevi nas stizu...mada bi valjalo sacekati sada i videti kako cemo funkcionisati bez Eurolige i fokusirani na ABA

dexa

pre 11 godina

Zeljko Obradovic ne trenira nikog mislim da je vreme da pokaze ljubav prema Partizanu i dodje na mesto zlocina odakle je i poceo,uzeo je pare u Grckoj pa sad nek dodje u Srbiju.A Vujosevicu se lepo zahvaliti jer poceo je da gubi konce vise ne zna ni sta radi ni sta prica unistava potencijalne reprenzetativce... Veliki pozdrav iz NS-a koji ne navija za Partizan da naglasim !!!

gan(i) filozof(i)

pre 11 godina

Dule: Nama trebaju odredjeni ideali, ne samo zato da bismo se kolektivno mobilisali vec i da bismo se licno osecali ispunjenima( mada su posle derbija bili licno ispunjeni i te kako). Necemo ni prstom mrdnuti ako mislimo da su namere lose, nezavisno od moguceg dobitka, ali smo spremni na sve napore ako osetimo da ima duha, smisla i srca, ma koliko to kostalo. Eto takav je Dule filozof i demagog.
Grobari sada mozak u petu brzinu i na razmisljanje.

Retro

pre 11 godina

Stvarno mislite limenke da cete vi da nam smenjujete trenera, pa nismo mi vi da posle svaka dva poraza menjamo trenera, igrace, predsednika, predsednika saveza.... Nabio vam je Dule velike komplekse pa biste sto pre da mu vidite ledja, e pa nece moci paticete jos dugo!!!! (Dzo, 17. decembar 2012 14:44)

Jedini koji imaju komplekse ste vi grobari...

king

pre 11 godina

uzmi dule jedanaestu titulu, jedanaestu titulu!!! volimo te iako si takav, to ti daje poseban smek, niko nije savrsen, samo nastavi dominaciju i sve ce ti biti oprosteno! a i da ne nastavis volecu te jer nisam kratkog pamcenja kao pojedini, sevam se koliko si mi radosti doneo u zivotu. Bilo je utakmica kad odem i pola utakmice gledam duleta kakav je to lik ljudi moji!

Derim

pre 11 godina

Nemojte da padate ljudi pod propagandu i price o slomu partizana, nema razloga za to! Poraz tezak bitan, ali sezona je duga, jos 13 utakmica. Imamo pobedu vise od ovih iza nas i dve manje od igokee. Ima vremena. Posloziti redove, zabeleziti dve pobede do nove godine i u novu uci ciste i bistre glave. Svako svakpg moze da dobije, to je cinjenica. Polako, ima vremena. F4 je prioritet. Da se plasiramo a onda iskustvo treneea i institucije dolazi do izrazaja.Zvezda je pod vecim pritiskom, isto i cedevita. Moraju da pravdaju budzete. Bice vremena za nas, uklopice to sve Dule (Dg, 17. decembar 2012 14:22)

Ti si jedan od mnogih koji veruju sve Duletu pa tako npr kaze kako imaju duplo manji budzet od konkurenta a na takvu laz poveruje neko poput tebe, ukljucite mozak Vujosevic se nista ne razlikuje od Vesica...

Samo ti....

pre 11 godina

Dovoljno je reci Dervis! :)
Sad ce tvoji Grobari da te brane, ne brini.....na internetu....ljubav preko zice je prvi izbor tvojih sledbenika, jugoslovena!
Zivela svetska zavera protiv oca kosarke! :)

Borko

pre 11 godina

Daj Todoriću vreme je da smeniš Vujoševića i dovedeš P e r u B o ž i ć a i Saleta Đorđevića. Kako je pružio podršku Đuriću i kako ga je Ružić postavio zbog toga na čelo sportskog društva, i kako je digao rusima za mesec dana kintu , umislio je da je nezamenljiv. Daj šansu Peri Božiću kao što si dao Željku Obradoviću. Smeni Vujoševića dok ne bude kasno,gazdi CSKA je bilo dovoljno par utakmica da shvati o kakvoj je prevari reč. Sa Perom kao trenerom ovaj tim bi harao .

ultrabgd1

pre 11 godina

E ovo je pojačanje za KK Mali Budžet. Kao navijač Zvezde, nisam srećan što im je trener suspendovan. Plašim se da je sad realno da dobiju u Zadru.

yyy

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...
(a, 17. decembar 2012 14:20)

Zasto da ga otpustimo? Daj jedan dobar razlog. Ali dobar za PArtizan a ne za vas iz Fmp-a ;)

sirovina

pre 11 godina

Dule i nesportsko ponasanje???Nemoguce,u pitanju je cista zavera!!Dule je poznat kao veliki pedagog,nacitani gospodin izrazito lepih manira!

sinisa

pre 11 godina

covek koji je unistio srpsku kosarku, oduzeo joj je prepoznatljivi smek i lucidnost, a doneo je tenzije i nesportsko ponasanje... covek koga su u svim klubovima otpustili, svim osim u partizanu, ali ni to nije daleko ocigledno...

Mala greska,otpustili su ga i iz Partizana

Mare

pre 11 godina

Ako dodje do te suspenzije bilo dobro za klub jer je Dusko odavno izgubio kompas. Gasic bi sledece gostovanje dobro odradio a igraci ne bi imali onakvu presiju od naseg ,,gonica robova,,. Da je hrabar na delu kao na recima trebalo je svu tu zestinu i gnev sa sudija da preusmeri na celnike ABA lige. Medjutim zna da se to ne sme ali zato sme da krivicu svali na deo navijaca Partizana koji vole Partizan ali ne primaju plate. To su(smo) kako rece jednom prilikom veliki strateg, ulicari i pucisti. Samo cekam dan kada ce reci u toj paranoji da mi ustvari nismo navijaci Partizana nego Crvene Zvezde. Ta suspenzija u ABA ligi je nista prema onoj tisincini koju ce dobiti od pravih navijaca Partizana kada se ponovo budemo videli u Pioniru. Stvarno je zasluzio jednu veliku tisinu.

marko643

pre 11 godina

Vi koji ga pljujete ćete posle opet da ga dižete u nebesa. A vi što se smejete ćete na kraju opet da plačete. Jednostavno, nikako da naučite.

Blow

pre 11 godina

Gledam ove komentare... Pa zar tolika zahvalnost Vujosevicu posle svega sto je uradio dobro za Partizan ( titule, stvaranje vrhunskih igraca itd ) ?!? Ili je ova vest jednostavno preplavljena komentarima zvezdinih navijaca...? Raduju se svakoj nesreci koja zadesi Partizan...Tuzno ali u takvom drustvu zivimo ..

Vox

pre 11 godina

Zasto mi se cini da cemo tih nekoliko utakmica sa Gasicem kao trenerom bolje odigrati? (Sone, 17. decembar 2012 13:57)

Mislis stvarno da ce Dule dopustiti da neko vodi tim na njegov nacin?

Falkao

pre 11 godina

Dule bojim se da ces uci u istoriji kao trener sa najvise tehnickih gresaka ,opusti se malo nisu krive sudije sto nasi igraci igraju balet, zapitaj se malo,napred partizan..

aca_bg

pre 11 godina

Pre ce biti da oni koji su doveli te igrace nisu dorasli situaciji. Neki su ih poredili sa generacijom Divca@Co sto je glupost (ili bezobrazluk) velikih razmera.I sta sada? Krive su sudije,ABA liga,Vucic,Covic...Nemam nista protiv da se ova sezona zrtvuje zarad naredne tri sezone ali ovi igraci jednostavno nisu buducnost. Westerman ce otici na kraju sezone a Partizan ce platiti cenu njegovog sazrevanja.Naravno finansijskog efekta nece biti jer ce pare otici ko zna gde a mi cemo opet da kukamo na drzavu (zavera mracnih sila) koja treba da finansira francuske i letonske omladince. Za to vreme su zrtvovani Andjusic i Mljenovic koji nepovratno gube sezonu.Koji je to igrac napredovao u zadnjih par meseci u Partizanu?Jedino Gordon koji ce isto tako otici na kraju sezone.I onda nam prodaju pricu o 'sazrevanju' tima. Forsiramo one koji ce se prodati za par meseci a oni koji ce ostati sede na klupi.Sve bi to pilo vodu da ima rezultata ili novca od prodaje igraca.Ali njih nema...Zalosno je gledati koliko se forsiraju neki igraci (do granice fizicke izdrzljivosti) samo da bi se na kraju sezone prodali. Moram da kazem da ovo podseca na situaciju iz FK C.Zvezda u poslednjih desetak godina kada je klub ocerupan i pretvoren u privatnu prciju clanova uprave. Rezultate toga svi gledamo... I jos nesto...Grobari ne treba da prave drugog Tita od Vujosevica.Ljudi... Izgubili smo od SZOLNOKA-a!!!EEEjjjjj, pa to je kosarkaska Petah Tikva.

urmas

pre 11 godina

Ima nešto što nije prirodno: Pored tako dobrih igrača koji su prošli poslednjih 10-ak godina kroz KKP, trener je i dalje glavna zvezda kluba.
Možda zato što su u njegovoj ličnosti sakupljeni Patrijarh, Predsednik SANU, Dalaj Lama, Ban Ki Mun, Hičkok, Majka Tereza itd...

Pitanje...

pre 11 godina

Vujosevic fizicki pretio sudiji a ovde grobari rade dislajk na komentare,izgleda da je to i stvarno uradio grobari bi i ga dalje podrzavali..

Ljubivije I

pre 11 godina

Gospodine Daniloviću, zamoli pretsednika CSK da ti mejlom pošalje tekst otkaza koji je dao Vujoševiću, da se ne mučiš. Samo ga prepišeš.

stanko

pre 11 godina

Šteta! Da ih je on vodio, izgubili bi bar jednu od naredne dve utakmice. Ovako , imaju šanse da dobiju obe. Ovo je ABA učinila uslugu Partizanu.

Labudovo jezero

pre 11 godina

...opusti se malo nisu krive sudije sto nasi igraci igraju balet...
(Falkao, 17. decembar 2012 14:11)

Bar da je balet, pa da uživamo u umetnosti, nego je to "rvanje slobodnim stilom u reketu".

Pitanje...

pre 11 godina

A sta je to Vujosevic uradio protiv Solnoka ???Kada ce biti suspendovan Čović zbog pritiska na sudije protiv Radničkog ??? (NekoIzMase, 17. decembar 2012 15:06)

Hahahha ala vama pucistima nije dobro...

realan

pre 11 godina

Kako ne shvatate da je covek molio da bude kaznjen kako bi izbegao gostovanje u zadru,gde ga cekaju na noz posle prve utakmice u pioniru,a sad ce tamo decu da posalje da iskale bes na njima.Sram te bre bilo.

mirko

pre 11 godina

Bio je u pravu, neki nisu dorasli situaciji. Kada ne bi putovao sa igračima na utakmice u Zadru i Novom Mestu, možda bi Gašić mogao postaviti drugačiju igru, a onda bi i upravi bilo jasno o ćemu je reč.
Meni je važniji Partizan od Vujoševića, i bilo kojeg drugog pojedinca, nekima izgleda nije, ali sve ih je manje.

mikeli

pre 11 godina

ne razumem zasto se pomaze kk na drini cuprija ovim postupkom? svi vrlo dobro znaju da pod Gasicevom komandom tim igra lepse i bez presije. na moju veliku zalost sada sam ubedjen da ce kk na drini cuprija dobiti obe utakmice. apelujem na celnike dervisevih protivnika da reaguju i da se izbore da Jesenjin ne bude kaznjen!

Mrki

pre 11 godina

Pa dosta je bilo Dule ajdee odlazi samo praviš probleme,uvek su krivi sudije i igrači al ti nikad,jesi napravio uspehe al ipak nemaš kapacitet kakav je potreban klubu kao što je Partizan.

bol koja traje više od decenije

pre 11 godina

evo šanse ponovo komšije da se potpisujete kao grobari i da terate DV iz Partizana... inače ako i ima neki navijač Partizana koji je podlegao pritisku i smatra da magu nije mesto na klupi institucije nek se zapita šta bi bilo od nas da nisu PSD-DV-DT tu gde jesu

Sasho

pre 11 godina

dodjoh s posla,otvori stranu o Duletu kad ono 30%komentara zvezdasa,50%komentara zabranjenih i 20% komentara navijaca Partizana!Nebi ga menjao kao trenera!Hladjenje ti je doslo u pravom trenutku,odgledaj nekoliko utakmica Partizana da bi mogo videti gde gresis,inteligentan si za toliko samo treba da priznas sebi!Ja vidim da mi nemamo kontru,vidim da nemamo napade izmedju 5sek i 10sek,vidim da su ti semu dlan na temenu svi provalili pun napad realizacija pod kos ili za 3 poena u zavisnosti kako saka stoji,vidim da su igracima odsecene ruke u pojedinim situacijama,vidim da u odlucujucim momentima igre nema trcanja otvaranje igraca da se napravi visak nego staticnost pa kod koga je lopta aj zavrsi pa sta bude,vidim da nemamo centra,vidim da si sa Andjusicem u ratu oko cega neznam,vidim da su ti visak Djekic,Cakarevic,Andjusic i Gagic nije daleko ni Gordic imas problem sa ovim igracima zasigurno,vidim tehnicke stalno i vidim da si se pogubio sa ovim timom!Moras da im razumes godine pusti ih da se razlete u napadu dozvoli im napade koji traju 5 sekundi pa ako i omase nije strasno vezao si ih,uplasio!Razmisli o ovome,a nebih te menjao jer je ocigledno da nam sreca ove polu sezone nije naklonjena!

Gledalac

pre 11 godina

Sto se ne lepo ne podelite na dve grupe?
1.Zabranjeni
2.Dervisi (oni kojima je DV sve i svja,pa sta god radio,makar izgubio sve do kraja)

'ajde oladi

pre 11 godina

Profa je u sukobu sa sobom i okruženjem. Kriv je budžet, krive su sudije, vlastiti igrači nisu dorasli, navijači koji su temeljni stub crno-belih uspeha su takodje krivi, evropski tim a nema sponzora - neće više ni m.ts,kriv je Čović,kriva je država koja je blanko dala gostoprimstvo. Da se obraz zacrveni. Ko ga ima !
Taktika spusti dole je pročitana,pa sad krenulo da trpa ko, gde i kad stigne, čuj Solnok ! Smešno. Ko engleski jezik i košarkaški kurs !

justice4all

pre 11 godina

Vrhunac je bio na kraju...izbacuje Gordića i ubacuje (ljubimca) Westermana koji promašuje poslednji šut...i onda 0,4 sekunde pre kraja, njihova lopta...a on tad (ljut na Westermana)VRAĆA Gordića??? Partizan zaista duguje puno Duletu, ali i Dule Partizanu!

Mešano meso

pre 11 godina

@ Bane

Dobro je, nemoj se mnogo nervirati, to je ipak samo sport ... Ajd', ukrašć ... osvojićete i 12. uzastopnu titulu i 7. uzastopni kup i 6. uzastopnu Jadransku ligu, sve će biti ok, samo nemojte da se nervirate ... Evo, dolazi Božić, pa će nama Amerikanci da pobegnu i bićete opet jaći od Zvezde ... Zadovoljni?

Iskreni navijac Partizana

pre 11 godina

Podrska svim momcima Partizana a posebna Andjusicu i Cakarevicu.Nisu igraci krivi sto se ovo desava.Kriv je trener koji ih vodi.Kriva je uprava koja je postavila trenera.Krivi su skauti za loš izbor igrača.A igrači ko igrači samo rade ono sto im se kaze.
Dule znas gde su vrata.
A da i kad odes ne brini ceka te deo od Vestermana,Gordona i Bertansa jer ko jos danas radi za dzabe.

Mirko

pre 11 godina

Ta fora mu je uspela u prvoj utakmici u sezoni, i bila je korisna jer se Partizan vratio i dobio meč, ali sad isključenje nije dovoljno da se tim prene iz strmoglavog pada. Moraće da smisli nešto bolje, ako može, a mislim da ne može mnogo. Ekipa je previše mlada, i umorna, tu nema nekog brzog leka.

vlada-so

pre 11 godina

ser aleks ferguson.pamet,doziranje agresije,stručnost,zaštita i vernost klubu,usavršavanje mladih igrača,i na kraju rezultat.