Bajić: Igokea prvi favorit F4

Od oktobarskih dana ABA lige Igokea je smatrana prijatnim iznenađenjem.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2013.

15:55

Default images

Pola godine kasnije ekipa iz Laktaša je dominantnu sezonu završila na prvom mestu regionalnog takmičenja.

Pred sâm kraj stiglo im je saopštenje da se pravila lige menjaju i da njihovo prvo mesto ne znači Evroligu, a u ovom trenutku još ne znaju da li bi im i pobeda nad Partzanom u polufinalu značila.

Uprkos tome, Igokea smatra trijumf na F4 pred svojom publikom kao obavezu.

Imamo obavezu, pošto smo bili prvi u ligi, treba da nastavimo u tom ritmu u kojem smo bili sve vreme. Smatram da smo mi najveri favoriti za osvajanje titule ovde u Laktašima, zbog igre koje smo prikazivali tokom cele sezone, uz poštovanje Partizanu i ostalima”, kaže trener krajiške ekipe Dragan Bajić.

“Imamo mnogo povreda, ali ne tražim alibi ni za šta. Smatram da će moj tim željan trofeja dati svoj maksimum i nadam se pobediti”.

Milan Dozet je tokom bogate karijere nastupa za tri učesnika završnog turnira, a u trećoj sezoni u Laktašima bio je jedan od ključnih faktora u velikom uspehu Igokee.

Organizacija završnog turnira je velika stvar za Republiku Srpsku i Laktaše. Nadam se da ćemo da prikažemo dobru igru, kao i tokom cele sezone”.

Prvi rival Igokei su košarkaši Partizana, koji su upravo u Laktašima doživeli najubedljiviji poraz sezone.

Partizan ima mlad tim, ali na našoj strani je iskustvo. Pokušaćemo jakom odbranom i motivacijom da pređemo još jedan stepenik do sna koji sanjamo cele sezone”, zaključio je Dozet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: