NLB: FMP- Široki (subota, 18h)

Košarkaši FMP-a dočekuju ekipu Širokog u 12. kolu NLB lige svesni da nemaju prava na greške, jer su na pretposlednjem mestu na tabeli regionalnog takmičenja.

Izvor: B92

Petak, 11.12.2009.

15:33

Default images

"Pravo na kiks za FMP više ne postoji. Nisam izgubio veru u ovaj tim i siguran sam da je kriza trenutna i da ćemo u nastavku sezone pružiti partije na nivou imena kluba. Utakmica sa Širokim nam je vrlo značajna, jer želimo da konačno vežemo dve pobede u sezoni. Imamo snage da isplivamo iz poteškoća", rekao je bek "pantera" Branko Lazić.

FMP je u dosadašnjih 10 utakmica u NLB ligi zabeležio samo tri pobede, dok je Široki je sa utakmicom više zabeležio pet trijumfa. Najzaslužniji za takav rezultat Širokog jesu Siniša Štemberger i Čester Mejson.

"Zaustavljanjem Mejsona završili bismo veliki deo posla. Amerikanac je pokretač svih akcija i ako njegove brojke svedemo na minimum bićemo blizu uspeha. Opasan je i iskusni Štemberger, ali njegov učinak nije kao Mejsonov", ocenio je Lazić.

Utakmica FMP- Široki igra se u subotu od 18 časova u Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: